Jump to content

YuMMy.

Members
 • Content count

  1829
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  100 [ Donate ]

Community Reputation

643 Perfect

About YuMMy.

 • Rank

Recent Profile Visitors

2648 profile views
 1. Nickname utilizat: heretocollectallthefame! Nickname acuzat: bomba IP-ul dumneavoastra (obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): 31.5.164.20 SteamID: STEAM_0:1:219824235 Data & ora: acum Alti admini prezenti pe server in acel moment?: nu mai stiu Motiv ban (in cazul primirii unui ban): 270 =))) Dovada (obligatorie, Print Screen Consola): https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/993514332016947025/9CE4C96E1BECA6F147017FE209677EF1D7B389A5/ Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): nu Daca ti am spus ca ti le dau imediat pentru ca le am gasit nu trebuia sa mi dai ban imediat, chiar daca ai avut putin de asteptat... nu le gaseam pur si simplu, credeam ca s pe d2 =)))) si n am dat bine search, dar asta puteai sa mi spui si tu...cum sa le caut.. in fine https://imgur.com/a/T8C5luR
 2. Salut ! Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Concluzie: Demo executat corect, are destule faze in care este implicat jucatorul in cauza, unul bun de altfel, destul de experimentat prin dinamica pe care o are, are un joc moderat, asteapta in prima faza rush-ul adversarilor dupa care inainteaza, se foloseste frecvent de flash-uri si he-uri. Joaca la sunet respectiv radar, verifica si cunoaste fiecare spot al mapei, una foarte simpla. Joaca bine, iese bine pe pozitiile in care ar putea fi adversari, uneori cu prefire, alteori face wallbang. Arma aree recul, kill-urile sunt cu tinta pe om reusind sa faca multe fraguri, insa acest lucru este datorat si calitatii adversarilor, unii fiind foarte slabi. Dupa vizionarea demo-ului nu mi-a atras atentia nicio faza suspecta, player-ul fLr fiind curat din toate punctele de vedere. Verdict: CLEAN!
 3. Salut! Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch ! Concluzie: Demo-ul este unul scurt, chiar prea scurt judecand fazele in care este implicat jucatorul in cauza. In doar 2 runde in care joaca face un singur frag, restul din timp doar campand neurmarind fara niciun interes sa faca frag. Din demo nu prea am ce comenta deoarece este unul destul de plictisitor iar din modul in care trage si urmareste jocul este curat. Data viitoare sa lasi demo-ul pornit mai mult deoarece nu conteaza cantitatea ci calitatea, si aici ma refer la faptul ca nu conteaza dimensiunea demo-ului, conteaza numarul de faze in care este implicat acuzatul. Din punctul meu de vedere acest demo nici nu ar trebui oferit spre analiza. Abatandu-ne de la subiect, am un feeling ca player-ul are wall insa ar fi neprofesionalist sa dau acest verdict datorita numarului redus de momente ale acestuia. Verdict: Clean
 4. Salut! Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch ! Concluzie: Exceptand urmele de lag care nu isi pun amprenta prea mult , parera mea, asupra demo-ului, acesta este unul facut bine care cuprinde momente importante cu player-ul cauzat in actiune. Jucatorul Salvatore este unul de nivel mediu, cu un joc cam dezorganizat, este destul de fragar as putea spune, dar totodata da dovada ca gandeste catusi de putin jocul. Verifica aproape in permanenta spoturile, tine cu awp-ul(cu care si joaca in tot demo-ul) locurile de rush ale adversarilor. Pe toata durata actiunii urmareste acceasi zona, pe lung, dupa care se retrage in site (cand are prea multi coechipieri cu el la porti) pentru a tine X-ul, pe care il pazeste destul de bine, concentrandu-se exclusiv pe zona scarii. Face multe prefire-uri in locuri ok, se foloseste frecvent de he-uri si flash-uri, insa cu toate acestea il cam bate sunetul, atat cel venit din partea adversarilor cat si cel al coechipierilor, dovada fiind si faptul ca nu joaca la radar. Pe polar are un skill slabut, facand fraguri mai greu(nu tot timpul) dar calitatea desfasurarii jocului si adversarii pe care ii are il fac sa se impuna in majoritatea cazurilor. Faze suspecte de comentat nu prea ar fi, poate cea din prima runda cand face wallbang la portile de pe lung si uneori parca "stie" unde sa traga, insa cu toate astea nu loveste adversarii iar aceasta "precizie" de care da impresie este datorata si densitatii mare de jucatori aflati in acea zona; si cea din a doua runda cand merge singur in site A si exact cand ajunge el intra si 2 tero, insa acolo este bulan, noroc sau intamplare deoarece el oricum urmarea acea zona iar faptul ca s-a miscat mai greut pe mapa pana sa ajunga in locul propus a facut ca intalnirea sa fie mai dubioasa. In rest nimic de observat, un jucator simplu, adaptat stilului de public cu un joc nu prea bine definit si curat in acelasi timp. Verdict: Clean!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.