Jump to content

Gabriel✓

Members
 • Content count

  4258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16
 • Tokens

  2,779 [ Donate ]

Everything posted by Gabriel✓

 1. Ți-am spus si pe server, daca acea persoana se simte jignită ca i-ai zis "Noob" are voie sa iti dea gag nu suntem toti la fel...As spune sa termini cu atatea reclamații sa fie bine pentru tine, sau iti dau eu motiv foarte bun de reclamație.
 2. De parca tu ai fost perfect cand ai luat grad pentru prima dată în viața ta, asa e el nu stie ca e primul lui grad... Scuzați OFF-topicul
 3. Vad ca acum reclamație după reclamație se fac asupra vipilor, a dat un gag 0 hai nu e prima dată dar iti spun eu Nu stie sa dea gag, nu stie comenzile ar fi bine să terminati cu atatea reclamații, ca de ma apuc eu nu va vad bine. Lăsați omul daca voi stiti învățați-l si pe el nu fiti asa duri din prima..Doamne ferește
 4. Nu intri 4 zile pe server după intri si faci cerere.. Contra
 5. Nick-ul tău:Gabriel Nick-ul adminului reclamat:sNk*Rektors Data, ora, harta:dr_arctic, în jurul orei 16:28, Motivul reclamatiei:speed la duel Dovadă: Alte precizări:Am prins doar 9 secunde, dar se vede bine ce speed avea..
 6. Jeff, trebuia sa pui demo si cu cine a fost ales de server..si in plus de asta v-ați lămurit după nu e motiv de reclamație asta..Doamne ba..
 7. Nu stiu ce sa zic...Se va verifica mai bine in logouri poate ar pus de server si s-a mai pus el de 2 ori... Dar contra nu pot intelege nimic din aia
 8. Are vreo 4 zile si i-am zis sa lase speed-ul dar nu înțelege..
 9. Cum spune si @GSX-R toate prețurile de la grade sunt in amx_who, acum ca va este voua lene sa răspundeți la niste intrebari asta e altceva :))))
 10. Pro de încurajare și ai grija cu limbajul de acum
 11. M-am gândit să mai deschid un mic joculeț pe secțiunea asta, am văzut că mai este și pe alte secțiuni:) In ce constă jocul e sa punem fiecare câte un emoticon. Incep eu :
 12. Ai luat kick pe motiv abuz tero Contra
 13. Pune link de la gametrskers + Te vad rare ori pe server deci Contra
 14. Ma mir ce tupeu pe tine sa faci cerere cu asa o activitate de "buna", fă-ți omule o activitate stabilă și după fa cerere asa nu vei primi Pro nici un cele mai negre vise. Contra
 15. Pica si care e problema ta? Vezi-ti in pana mea de treabă te bagi ca mișca in curu' calului. Si braxana hai pe sever ca mi dor de nebuni ca tine:)))
 16. Esti foarte activ si esti foarte civilizat. Pro
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.