Jump to content

Gabriel✓

Members
 • Content count

  4027
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16
 • Tokens

  6,270 [ Donate ]

Everything posted by Gabriel✓

 1. Haideți să numărăm invers de la 250 Incep eu: 249
 2. M-am gândit să mai deschid un mic joculeț pe secțiunea asta, am văzut că mai este și pe alte secțiuni:) In ce constă jocul e sa punem fiecare câte un emoticon. Incep eu :
 3. Contra, revino peste 2 săptămâni când te vor vedea toți din staff.
 4. Nici nu știi ce-i ăla multi rope, tu așa fac și când este lag pe server când vezi că un jucător are 200 ping Zici că-i fake ping și dai ban cică multi i se blochează și lui tu repede ii dai ban.. și în plus acei jucători nu au Habar ce-i ăla multi sa fim serioși..se trezesc cu ban.. In plus fi mai atent că cum am spus nu știi ce-i ăla multi rope după faci Reclamații de genul. Și dacă începi să faci reclamații pentru că ținea f-ul apăsat și se făcea un fel de multi..Eu nu mai zic nimic am văzut și în reclamația de ieri eu când te întrebam dacă ai făcut demo tu ziceai da, dar nu ai nimic..sa nu crezi că suntem așa fraierii. Contra
 5. Tu crezi că cei ce joaca cu speed și vor vrea duel, vor sta sa scrie în consolă alea?
 6. Înseamnă că ești orb și nu vezi cat e acolo sau sunt eu orb:))))))
 7. Din cate vad pentru aim se da ban 120 de minute, bine învăț și eu ceva nouSunt tare curios cine este acel admin N-am ce zice despre aceasta reclamație..
 8. Vezi că ai pus link-ul de la gametrackers la întrebarea "Menționez că am citit regulamentul" :)))) Contra activitatea ta este egală cu 0. Faci activitate decenta, sa te vadă toți din staff și să îți vedem și noi ce poți, deci revino peste 2 săptămâni.
 9. Ce admin joaca cu nick de player cu multi rope?:)))))
 10. Nicolae Guță- Eu as da zilele mele Serhat Durmus- La calin Și ceva cu bass:)))
 11. Ce ai face tu cu 2000 de lei? Incep eu : I-aș dona la oameni săraci
 12. Nu cred că e vreo problema daca am făcut un joc pe acesta secțiune. In ce constă jocul: Numărăm de la 1-8 cine va avea numărul 8 e rege. Incep eu : 1
 13. =))))))))))))))))))))))))))))))Nu se fac reclamații la jucători din câte știu
 14. ★ Nick-ul tău: Gabriel ★ Nick-ul adminului reclamat:nk2 | S<3 ★ Data, ora, harta: Dr_cliff, 18:20 cam asa ★ Motivul reclamatiei:tras la vot ★ Dovadă:mai jos ★ Alte precizări:Mi se pare că mai are 2 Av sau 1..
 15. Your forum name: Gabriel✓ Your 1 pick:A1 Your 2 pick:B3 Your 3 pick:D5
 16. Nu joacă de azi pe server, are un timp și cred că și-a dat bine seama ce e permis și ce e nu chiar daca e englez serios acum Dumneavoastră ce grad aveți că comentați la cereri?
 17. Deci omule: 1. Nu vad Link de la gametrackers. 2. Regulamentul nu l-ai citit. 3. CNP-ul unde-i? 4. Cică ai fost gold member am râs puțin :)))))) 5. Contra. Tu de când ai grad? Și mai lasă offtopic-ul că pe ăla îl poți face la discuți libere.
 18. Contra, vrei grad dar nu am văzut sa te implici puțin pe servere sa zici și tu ce face jucătorul ăla sau ăla in plus nu te-am văzut pe server de un timp. Contra, de poți dona donează.
 19. Pe numele ăsta s a mai jucat cineva era mai analfabet de fel...de aia zic contra...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.