Jump to content

《~Gabriel~》

Members
 • Content count

  4366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17
 • Tokens

  3,629 [ Donate ]

Everything posted by 《~Gabriel~》

 1. M-am gândit să mai deschid un mic joculeț pe secțiunea asta, am văzut că mai este și pe alte secțiuni:) In ce constă jocul e sa punem fiecare câte un emoticon. Incep eu :
 2. Nick:Gabriel Varsta:16 Steam ID :Nu am Ai citit regulamentu (Da / Nu + cuvantul cheie): Da, L0z are cod
 3. Il va cumpăra inapoi cand va vedea ca nu mai vin lei
 4. Fondator poate vrei sa zici ca a cumparat serverul :))))
 5. Salutare. Ai greșit sectiunea dar iti voi lăsa 2 link -uri unde poti sa faci cerere de admin pe serverul dorit. Ai lista cu toate serverele : https://www.indungi.ro/forum/forum/334-counter-strike-16/ Sau poti intra aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/515-cereri-admin/
 6. Contra. Deoarece cu token-urile nu prea poti face nimic in afara de a iti cumpara din Indungi Shop, în rest cum s-a zis mai sus nu cred ca ar ajuta activitatea forumului cu nimic doar pentru a face cei din comunitate posturi in exces sa primească un număr de tokens.
 7. Sa bată vântu si ploua eu fac laba-n himalaya =)))))
 8. ★ Nick-ul tău:Gabriel ★ Nick-ul adminului reclamat:Malware adica ROOT George (sau cum il cheama) ★ Data, ora, harta:dr_indungii, ora 20:29 ★ Motivul reclamatiei:Comenzi pe alt admin si slay la jucatori ★ Dovadă: ★ Alte precizări:Remove ce dracu facem aici?
 9. Limbajul nu-mi prea place dar pana la urma toți mai înjură ca nu-i nici unul sfânt, acum poate ca va avea grad cred, se va calma si va vorbi frumos, cat despre CNP acum ca la scris greșit sau nu stiu ce după mine nu e asa importanta vârstă ca gen vin aia care donează de 11-12 ani nu se ia în considerare. Pro
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.