Jump to content

Gabriel✓

Members
 • Content count

  3921
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16
 • Tokens

  5,100 [ Donate ]

Everything posted by Gabriel✓

 1. Îmi pare rău dar de la mine primești Contra. Știu că ești mai vechii, și am văzut că ai ore destul de multe, revino peste 2 săptămâni când vei avea o activitate decenta pe server. Grad pe vechime nu cred că se dă...
 2. Ai grad sa răspunzi la cereri cu pro/contra?
 3. Contra. I see that hours you have but your activity on the server is 0.
 4. Sunt de acord cu tine. In plus tu erai admin, daca era unul cu aim sau wall cum procedai daca nu știi ce-i ăla wg ii dădeai ban direct și cu asta basta?
 5. Nu-i nici o înjurătură aia..eu personal nu dau gag pentru asta
 6. Pro remove. M-ai jos o poza cum lua HP...
 7. Ce fain e la școală langa aparatul cu cafea:)))))
 8. M-am gândit să mai deschid un mic joculeț pe secțiunea asta, am văzut că mai este și pe alte secțiuni:) In ce constă jocul e sa punem fiecare câte un emoticon. Incep eu :
 9. Nick-ul tău: Gabriel Nick-ul adminului reclamat: Smile Data, ora, harta: 18:20, 13.01, dr_indianajones (ceva gen) Motivul reclamatiei: Vot inutil, si ala dat in flegma pot zice, si nici in romana nu e scris.. Dovadă:https://imgur.com/sDPQQ7f Alte precizări:Noi specimene, care doneaza si isi bat joc de server..
 10. CONTRA, poți să ai activitatea ce mai mare și 7000 de ore de la mine nu vezi PRO viața ta, că atunci când erai vip și ai luat remove știu ce înjurături am primit de la tine.
 11. Contra. Pentru că nu înțeleg de ce i-ați cerut wg avea aim sau ceva? Și dacă avea trebuia să faci un demo din consolă cum dădea head shot...atunci mă convingeam.
 12. Nu era peste 10 minute, era pe sfârșitul mapei, și el da vot cu o singura mapa folosind comanda amx_vote Numele mapei și a scris in loc de "Da nu" cuvintele alea...
 13. Haideți să numărăm invers de la 250 Incep eu: 249
 14. Contra, nu se mai da arme la tero. Pentru ca sa modificat vmenu si nu mai aveam aceleasi arme ca inaite, aveam doar 3 arme..
 15. Your forum name: Gabriel✓ Your 1 pick:A2 Your 2 pick:B4 Your 3 pick:D5
 16. Ce ai face tu cu 2000 de lei? Incep eu : I-aș dona la oameni săraci
 17. Ai luat cu amx_banmenu și de aia nu îți apare numele celui ce ți-a dat ban
 18. Pro remove. Donatori care incep să de-a ban la staff, ceva mișto și dacă nu ar fi nici un admin pe server da ban la toți playeri, iese și nu pățește nimic..
 19. Nu cred că e vreo problema daca am făcut un joc pe acesta secțiune. In ce constă jocul: Numărăm de la 1-8 cine va avea numărul 8 e rege. Incep eu : 1
 20. Contra, reclamație inutilă. 1. "să mori tu" nu-i limbaj vulgar 2. Filmează-l când nu da arme și atunci fa-i reclamație.
 21. Ce faci tu in 1-2 ore pe forum:)) Pro
 22. Ai făcut și ieri o cerere daca țin minte bine, azi alta? Răspunsul meu este Conta, nu ai ore și să nu zic că CNP-ul îl găsești pe buletin daca ai așa ceva, și nu mai fă cerei fara rost ai o zi pe server și deja vrei grad, fă ore și activitate. Revino peste 2-3 săptămâni când ai orele necesare.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.