Jump to content

Lupu1

Manager Server
 • Content count

  1194
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  2,320 [ Donate ]

Community Reputation

289 Perfect

About Lupu1

Profile Information

 • Interests
  Connect PENSIONARII.INDUNGI.RO

  Oferim un mediu placut de joc pe un server clasic de 32 de sloturi, prevăzut cu un staff matur si prietenos, fără VIP si diverse pluginuri care ar îngreuna serverul sau ar crea posibile avantaje in joc.

  Oferim conturi de STEAM membrilor ce nu au posibilitatea de a-si achizitiona unul, in vederea integrării ca admini in staff-ul nostru pentru o colaborare fidelă si de lunga durata.

  Accesul în echipa se bazează pe un minim de ore, respectiv 50 si cerere pe forum ! NU percepem donații în schimbul gradelor din cauza conflictelor ce pot rezulta ulterior in staff.

  @founder Pensionarii.

Recent Profile Visitors

2354 profile views
 1. Salut Eu sunt pro unban cu conditia sa.ti instalezi varianta asta de cs : https://www56.zippyshare.com/v/f733BegF/file.html Daca cumva vrei sa ne convingi ca ai ales varianta propusa de mine poti lasa un wg .
 2. Votat #11 daca voteaza toti adminii DOAR 1data nu este degeaba , ieri m.am oprit si am votat si de pe ip.ul unei case de pariuri si de la un restaurant :))
 3. "Cerere respinsa + ban adaugat" Ca sa fie clar de ce , asta o sa primeasca totii adminii care si.au împrumutat accesele pe sv .(daca este adevarat ) SUNTETI LIBERI SA JUCATI PE CE SV VRETI CA NU VA TINE NIMENI LEGATI IN LANTURI AICI. T.C
 4. Contra. ( Cred ca nu are rost sa încep sa insir aici de ce.)
 5. Salut Daca vrea sa intre pe sv da.i linkul de pe forum cu cs. A fost aseara o mica problema si a fost activat pluginul care da automat ban tuturor care au prostii in cfg O seară bună.
 6. Pot sa i.l dau inapoi ? Ca doar nu face .......................... cat 100 de insi .
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Salutare Din lipsa unui demo cu jucatorul respectiv cererea este acceptata . T.C Adytza poti sa intri sa citesti aici :
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.