Jump to content

Honored

Members
 • Content Count

  835
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  4,200 [ Donate ]

Community Reputation

931 Perfect

About Honored

 • Rank
  Dünyam

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Visual Arts, Web Design, Cars

Recent Profile Visitors

1801 profile views
 1. Inca o lucrare de tip HTML / CSS + ceva JS la slider si back to top button. E vorba de inca o tema de IPS 4.4, platforma pe care navigati chiar acum si voi pe Indungi. E o tema mai mult de gaming, datorita stilului folosit. Indexul temei Profilul in tema Topicul in tema

  © IPS Theme crafted by Julian

 2. Honored

  001.png

  Cred ca era frumos si un contrast mai mare pe lucrare. Foarte frumos.
 3. Honored

  owl

  Nu vreau sa fiu nesimtit sau neam prost, dar de ce ti-ai pune "REAL DESIGN" cand tu nu ai o firma de design, nu ai un design propriu si nimic din lucrare nu e facut de tine. Si o alta remarca ar fi cu categoria, asta e o semnatura nu un avatar, trebuia uploadata la Signatures.
 4. Honored

  powerredn.png

  Efectele de pe lucrare sunt chiar interesante, de ce sa mint, dar textul nu se integreaza, e aruncat acolo pur si simplu.
 5. Am mai vazut astfel de update-uri pe multe comunitati, sub forma de "Mega Footer", insa ceea ce imi place si mi-a atras atentia de la inceput este preview-ul de la Gallery, o idee interesanta si foarte utila, felicitari @Senaris. O mica remarca, "LINKURI UTILE" foloseste al font pe cele 3 link-uri si pare putin ciudatel.
 6. Honored

  ui mobile 28.07.2019.png

  Sketch in Photoshop sau e pe bune? Ca am si eu cateva intrebari daca e pe bune.
 7. Honored

  powerredddd.png

  Sunt foarte multe imperfectiuni vizibile cu ochiul liber foarte usor. Daca incerci sa "simulezi" un design "3d" de logo, incearca sa folosesti si umbre.
 8. Dupa cum scrie si in titlu e vorba de o tema pentru platforma arhicunoscuta IPS 4 [Invision Power Services]. Astept pareri in legatura cu design-ul ei, culorile alese, pozitionarea elementelor de la 0, etc. Tin sa mentionez ca tema este HTML/CSS + JS, nu doar un sketch in Photoshop. Tema nu exista pe nici o comunitate, nu am predat-o nicaieri inca.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.