Jump to content

Honored

Members
 • Content Count

  876
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  4,200 [ Donate ]

Community Reputation

951 Perfect

About Honored

 • Other groups Members
 • Rank
  Dünyam

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Visual Arts, Web Design, Cars

Recent Profile Visitors

1951 profile views
 1. Honored

  LAST DAY OF SUN

  Interesanta ideea, dar mai poate fi lucrat la ea.
 2. Honored

  mdnnn123.png

  Ti-am tot lasat comentarii la lucrarile tale vazand un potential in tine si ai spus ca te bucuri ca exista persoane care sa iti ofere atat comentarii de lauda cat si critici constructive cum a zis si @Hardwell◦ si acum vad ca te iei de @mDn printr-o gluma foarte penibila(nu stiu daca e o gluma si nici nu ma intereseaza). Sper sa nu mai vad astfel de comentarii de la nimeni, e josnic, inuman si serios suntem in 2019 si multi nu stiti Photoshop cu N tutoriale si inca copiaza anumite style-uri ne pe Indungi, nu e nevoie sa va remarcati prin comentarii jignitoare la adresa unui incepator, va asigur eu (am experiente de genul cu anumite persoane), veti ajunge la un moment dat sa fiti sub nivelul incepatorului de acum 1 an de care radeati. ON: Ca sfat, asa cum a zis si hw, avatarul trebuie sa aiba Width: 150px / 170px; si Height: 250px / 300px; Mai departe redimensionarea se face cu Shift+alt apasate si tras cu mouse-ul de un colt. Textul secundar nu tine neaparat sa fie wendy / 04b03, etc., poate fi orice alt font, la fel ca si principalul, aici tine doar de alegerea ta. Iti recomand sa incerci sa te uiti pe lucrarile celor mai experimentati si sa incerci sa "le reproduci" (alt stock, alt text, dar sa incerci sa exersezi dupa ei), astfel inveti si tu si esti mult mai apreciat pentru ambitie.
 3. Honored

  avatar-x.png

  Efectul 3d folosit de tine include si albastru chiar daca tu il scoti din setari, ramane putin.
 4. Honored

  avatar-x.png

  Incearca sa scpai de tenta aia de albastru si adauga mai mult contrast.
 5. Honored

  avatar.png

  Nu e bine facut efectul, sunt zone in care rosul nici nu exista, decat efectul 3d care de altfel pare facut cu brush-ul in unele zonem daca nu chiar e facut asa.
 6. Honored

  nereusit.png

  Prea multe brush-uri, bg-ul din spatele caracterului il puteai face b&w si sa ii scazi din luminozitate, etc. Dungile alea isi aveau rostul daca erau facute ca cele de jos, poate doar una peste caracter.
 7. Honored

  Flower

  Interesant, oarecum.
 8. Honored

  avatar.png

  Arata interesant, imi plac setarile de pe acel "S", dar e cam blurata imaginea.
 9. Honored

  Hell dog

  Se termina cam repede, ar trebuii sa ii maresti tranzitia.
 10. Honored

  GFX Task

  Incetati cu textul asta pe lucrari, serios... nici macar nu se potriveste + folositi ceva original, asta e arhicunoscut.
 11. Honored

  GFX Task

  Nu prea are contrast lucrarea, dar coloristica imi place, e doar stock-ul sau te-ai jucat putin?
 12. Honored

  Flower

  De la ce ai pornit?
 13. Honored

  Gif

  Vezi ca a expirat link-ul ezgif. Nu pot vedea.
 14. Honored

  Poster 001

  Stand-up Comedy sau ce e lucrarea asta?
 15. Honored

  BfzmH8w.png

  @Hardwell◦ mai uita-te la tutoriale de blur

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.