Jump to content

moloz_

Members
 • Content count

  202
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  100 [ Donate ]

Community Reputation

18 Good

1 Follower

About moloz_

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

190 profile views
 1. La faza cu plantatul bombei ar trebui clarificat in regulament (daca e sau nu voie) sau eliminata posibilitatea plimbarii bombei in timpul plantarii, Sunt destule harti unde se poate ascunde bomba de n-o gaseste nimeni. Nu ar trebui ca adminii sa se poarte despotic si nici discretionar. La partea cu gagul ai gresit tu. I-ai zis ceva de genul "Te-a avortat maica-ta!" (am vazut de-abia cand am scroll-at prin consola). Doar pentru partea asta si meritai ban-ul. Eu sunt genul care se baga atunci cand cineva greseste sau se poarta nedrept cu altcineva. Poate de asta mi-o si incasez de multe ori pentru ca am gura mai mare.
 2. Alleecs ti-a dat "slap" pentru ca incercai sa pui bomba in perete/poarta pe D2. Apoi ti-a dat gag pentru ca l-ai injurat/jignit iar apoi ban 2 ore pentru ca te conversai pe [email protected] cu mine. Pentru "slap" cand plantai mi se pare un pic aiurea pentru ca nu scrie in regulament ca ai sau nu voie sa pui bomba acolo (poate ar trebui clarificat regulamentul daca intradevar nu ai voie sau poate ar trebui ca bomba sa nu mai poata fi plimbata cand incerci s-o plantezi). In plus sunt multi pe server care au obiceiul sa planteze acolo, inclusiv adminul care te-a luat la "palmuit" :). Pentru gag ai primit pe meritate. Pentru ban e discutabil insa dat fiind ca sunt doar doua ore, probabil topicul va fi inchis ca nefondat. PS. M-am bagat in discutie pentru ca eram martor.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.