Jump to content

[email protected]

Manager Server
 • Content Count

  1406
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  8,940 [ Donate ]

Community Reputation

361 Perfect

About [email protected]

 • Other groups Members
 • Rank
  indungi powah!
 • Birthday 03/18/1986

Recent Profile Visitors

2849 profile views
 1. Acceptat!! Citeste regulamentul+anunurile neaparat. Imi lasi nick si pass in privat, sau ne gasim pe server. Succes!!
 2. Cerere de slot mutat la campanie deoarece nu ai orele necesare, campania fiind pt cei noi veniți. Asadar ai fost Acceptat pt slot ,dar sa ai si activitate la noi In viitor . Imi lasi nick si pass in privat pt acces .
 3. Numar runde: 2 Mica analiza(parere): prima runda face 2 kill-uri catacombe nimic ciudat( a dat head mai mult nimereala ) iar in a 2 runda merge lung face 1 kill in baza t se duce scara sare in baza ct si face inca 2 kill-uri dupa moare in b. Verdict final: nu se foloseste de wall sau aim. parerea mea
 4. faza aleasa: faza1 motiv: a cam batut toata echipa :)) si da era mai interesanta ca a 2 faza :P
 5. Acceptat! Nick si pass in privat sau ne gasim pe steam. Citeste regulamentul+anunturile
 6. Acceptat. Nick si pass in privat. Citește regulamentul si anunțurile.
 7. Vei fi raportat pt spam , este A 3 oara care vad ca deschizi topicuri aiurea fără să respecți modelul .
 8. Vad ca spamezi pe aici . Cum am zis ai model de respectat. Mutat .
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. Respins. Nici ore nu ai aici , nici modelul care trebuie . Încearcă să lasi conducerea sa isi faca treaba deoarece nu ai dreptul la reply pe această secțiune, nu faci parte din staff . T/C
 12. Ce boala am pe tine tinere? adica sa ma uit la tine cum ma faci retardat si ma dai in aia a ta, fara sa intrevin? chiar nu ti-am spus nici past pe server. Ti -am spus speciilized e admin nou aici si nu stia trecutul tau. avem un regulament care trebuie respectat, tu credeai ca ramai cu 1 ora ban? la urmatoarea abatere primesti 1 luna. AAA si eu ca admin trebuie sa ies de pe server ca se joaca mcs , nu? Asteapta o decizie .
 13. Nu prietene gresesti , tu crezi ca ramaneai cu acea ora ? Specialized nu stia istoricul tau aici ,asa ca am revenit asupra deciziei si ti-am dat 1 saptamana. Nu e nimica personal ca nu stau sa imi pun mintea cu totii ca tine eu doar respect ce e de respectat pe acest server,o sa afisez mai jos pt ce ai luat banul de 1 saptamana chit ca luase i o 1 ora de la specialized .care repet nu stia situatia ta. mcs. : PAI DA LE N PLM KICK RETARDATULE [ADMIN] [email protected] : l-a mutat pe SaKaLuL & 2Pac la Spectator [AdmiN] Specialized l-a banat pe mcs.. Motiv: calm. Durata: 1 ora Ps: jucase si cu Mihnea VO Da inainte, Am mai avut reclamati din partea acestui individ, tot pt limbaj, cea ce se vede si in postarea lui la felul cum scrie.+ ai fost si banat pe forumul nostru de pe celalalt cont cu mcs. Si controleaza-ti atitudinea ca nu da bine deloc, nu stiu care e cel rupt de realitate aici. Pe viitor incearca sa iti vezi acolo de joc, deoarece banul va fii mai mare chiar la permanent.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.