Jump to content

LenovoX

Manager Server
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  50 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About LenovoX

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

26 profile views
 1. acceptat, cauta-ma pe mine sau xPanda pe server pt. sustinerea testului !
 2. Salut, jucatori ! Astazi vin cu un anunt, pentru unii poate fi un anunt bun, sau un anunt rau.In decursul zilei de astazi, cel mai probabil, va fi acordat un wipe total, si o schimbare de gamemode. De ce ? Pentru ca actualul gamemode are cateva bug-uri majore, unele fiind nerezolvabile, si deja ne-am cam intins cu bonsurile, stricand economia serverului. Va fi sters absolut tot, cu exceptia staff-ului[adminii si helperii raman], iar pentru a primi 50% din valoarea totala a masinilor detinute, rugam sa trimiteti o poza cu [/v], printr-un reply la acest topic.ATENTIE ! Daca nu trimiteti poza pana la 00:01, nu veti mai primi nici o suma de bani! Staff-ul Green RPG va multumeste.
 3. Aceptat, cauta-ma pe mine, Othy sau xPanda pe server pentru sustinerea testului.Pentru orice update-uri ale cererii tale, poti lasa un reply aici.
 4. Ai 24 de ore din acest moment sa sustii testul de lider, te rog sa ma contactezi pe mine sau pe xPanda.Acest topic va ramane deschis in decursul a 48 de ore, iar tu poti specifica orice alte detalii, printr-un reply !
 5. ACCEPTAT, cauta-ma pe mine sau pe xPanda pentru sustinerea testului.
 6. *update : Iti acord o sansa pentru simplul fapt ca ai un limbaj corect pentru un helper, desi nu ai varsta corespunzatoare.Ai 24 de ore la dispozitie sa sustii testul, altfel vei fi declarat respins.
 7. ACCEPTAT , cauta-ma pe mine sau pe xPanda pe server pentru sustinerea testului.Pentru orice modificari si alte probleme, poti lasa un reply acestui topic.
 8. @saity. Te rog momentan sa nu mai acorzi PRO/CONTRA la cererile de intrare in staff. Cat despre cererea ta, @***Just4FuN***, esti respins, deoarece momentan cautam numai helperi si lideri, nicidecum admini.Te astept cu o alta cerere peste 24 de ore. Declar acest topic INCHIS
 9. Te rog sa lasi un reply la acest topic, alegand HELPER sau LIDER, deoarece regulamentul specifica faptul ca un membru din staff(ex : helper) nu poate detine simultan si functia de lider.
 10. ACCEPTAT , cauta-ma pe mine sau pe xPanda pe server pentru sustinerea testului.Pentru orice modificari si alte probleme, poti lasa un reply acestui topic.
 11. Salut, rog creearea sub domeniului pgreen.indungi.ro(desigur daca se poate) si sa primesc acces pe acel sub domeniu pentru a-mi instala panel-ul RPG! Desigur, doar daca acest lucru este posibil.
 12. Acceptat, cauta-ma pe mine sau pe xPanda pentru sustinerea testului.
 13. ACCEPTAT Te rog cauta-ma pe mine sau pe xPanda pentru sustinerea testului.
 14. Oferta: HZONE Mod: RpG Numar sloturi: 50 DNS: Green.Indungi.ro Caut: Caut helperi, lideri si admini care pot ajuta financiar! Ofer: Grad pe server Contact: pM
 15. RESPINS, ai un model de respectat.Te rog revino cu o alta cerere peste minim 24 de ore.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.