Jump to content

Corneliuss.♠️

Jurnalist
 • Content count

  859
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  200 [ Donate ]

Community Reputation

180 Excellent

About Corneliuss.♠️

 • Rank
  Respectat
 • Birthday 08/27/2002

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/cornelius.state.9
 • Website URL
  http://www.indungi.ro/forum/
 • Yahoo
 • Skype
  -

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1330 profile views
 1. Sa nu uiti de Ajax, care au o sansa enorma, deoarece forma Realului este slaba, iar acestia pot profita, sunt tineri, isi pot arata valoare si o pot creste in acelasi timp ... totul depinde ei, pentru ca sansa au, doar sa profite de ea.
 2. https://www.youtube.com/watch?v=XMkEW1c-Shw
 3. Daca asta are ce căuta in lot la Barcelona, ar trebuii sa ne lasam toti de tot ce facem aici. :)) Nush cine face transferurile la Barcelona daeste un incapabil.
 4. Acceptat ! Pm cu name / password pentru acces !
 5. Aici te contra zic, nimeni nu are acces pe server in afara de tine odata ce tu ai slot, te minti singur.
 6. *** Salutare dragilor colegi / admini / playeri ai acestui server, m-am gandit la o propunere, care astept si parerile voastre si sa dezbatem aceasta propunere ! Numele propunerii: Despre organizarea unui concurs - FRAG TIME Descriere: Propunerea mea in gandirea mea sta in felul urmator - Organizarea acestui concurs la 2 saptamani diferenta[ adica de 2 ori pe luna, duminica, la o anumita ora ] sa aiba loc acest concurs ! Premiile oferite catre acest concurs, si aici cred ca poate ajuta propunerea mea consta in felu urmator: locul 1 - admin [ grad maior steam off, grad colonel steam on, cumva echivalent cu ce este acum pe server ], locul 2 - vip 2 saptamani [ cu prelungire pe inca 2 sapt daca este steam on ], locul 3 - vip 1 saptamana [ cu prelungire pe inca 1 sapt daca este steam on ] ! Imagine/video descriptive: - Cum crezi ca ar ajuta propunerea ta?: Ideea mea este in felu urmator, cu acest concurs, am promova gradul de V.I.P, unii poate nu stiu ce beneficii are sau in ce consta, poate prin acest concurs, ii atragem si pot cumpara vip-ul si ii facem sa vina pe server + promovoarea playerilor steam on pe acest server, atrasi intr-un fel de acest concurs si de beneficiile oferite fata de cei off pot venii aici pe server jucand. Alte precizari: Astep pareri pro / contra, si daca acesta se va implementa, or sa apara si altele [ AWP TIME de exmeplu ]
 7. Unbanned ! Demo-ul prezentat de adminul in cauza [ http://www.girlshare.ro/3490245435.6 ] este foarte scurt. Pentru o faza de acest gen nu poti da ban pe motiv de wall ! Cel putin 3 runde trebuia, iar pe astfel de faze nu poti acuza un player de wall. Fii mai atent pe viitor !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.