Jump to content

✕ Matei T.

Members
 • Content count

  500
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

216 Perfect

4 Followers

About ✕ Matei T.

 • Rank
  Mai bine să îți fie rău, decât să îți pară rău!
 • Birthday 06/11/2001

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1220 profile views
 1. Vot v1, imi place mai mult decat restul chiar daca poate nu este cea mai buna, textul mi se pare interesant si borderul ok
 2. Vot v3, text frumos, culorile potrivite, brush-uri foarte bine asezate texturi bine alese si borderul interesant.
 3. Majoritatea care pleaca sunt cei care pleaca dupa grad, deoarece aici nu se dau asa usor cum se dau pe alte comunitati cu o simpla cerere.
 4. Votez v4, text foarte placut, efectele arata chiar foarte bine, mi se pare cea mai lucrata dintre toate, brush-uri pozitionate bine, borderul se integreaza frumos.
 5. Da, oricine poate participa, acesta este scopul acestui proiect.
 6. Votez v1 deoarece îmi place cel mai mult dintre cele afișate mai sus. Are un text interesant, culori foarte bine alese și puse, deși background-ul este simplu, combinația este perfecta.
 7. https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3447832/ Cam asta e ultimul wishlist, pana la urma o sa raman cu monitorul actual sau o sa-l schimb cu ceva mai nou, poate un benq / samsung. Daca mai aveti alte opinii, pareri despre acest wishlist, daca mai trebuie sa schimb ceva, etc. Se poate închide topicul, ori achiziționez sistemul asta sau aștept până de black Friday sa prind ceva mai bun cu un buget mai mare. Mulțumesc furmost pentru tot.
 8. Placa de baza de la msi, problema e ca are niste condesatori (cred ca asa se numesc) langa cpu si am inteles ca se incalzesc mai repede la placile msi mai ieftine. La procesorul pe care mi l-ai pus tu vad ca are placa video integrata de care nu am nevoie, din pacate nu se pot folosi ambele placi, :(. La rami stiu ca pot da overclock pe la un sau 2800-3000, si 2 placute de 4gb ram sa fie la un minim de 3000mhz nu cred ca gasesc din ce m-am mai uitat. Sau o alta varianta ar fii rami pusi de catre tine in primu whistlist, dar din ce stiu performanta este cu 10 la 100 mai mult daca ai un dual chanel si nu doar 1 placuta. Si din ce am inteles priveste boost doar in task-uri mai grele si nu si in gaming. Da acuma depinde si de noroc, ca e cu silicon lottery. https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3447448/ - update
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.