Jump to content

*Beastboy*

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  200 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About *Beastboy*

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

25 profile views
 1. Nickul tau: Beastboy Nickul adminului ce te-a banat: Praff IP tau:89.34.180.215 Motiv: no ss Descriere: Ma jucam si eu pe server linistit si trageam aiurea ca sa nu fiu atacat si am omorat un furien invizibil si de acolo s-a crezut ca am aim/wall, insa m-am chinuit sa caut poza si n-am gasit-o la timp si mi-am luat banul, nu dau vina pe admin, el si-a facut doar treaba. Am gasit poza dupa ceva timp de cautare: https://imgur.com/a/fZb7qma Perioada banului: Permanent
 2. *Beastboy*

  Cerere unban

  Retrag, a trecut banul.
 3. *Beastboy*

  Cerere unban

  Si de ce minti ca mi-ai dat slay? Frate.. nu te mai scoate ca dai ban aiurea, am vazut si ceilalti jucatori au fost banati aiurea si au facut doar odata tb, si ce tot vorbesti despre banlist? Iti trebuie dovada in primul rand cand dai ban. De cand am venit pe server nu am primit un slay sau un avertisment, m-am trezit cu ban de la un destept. P.S Daca mai ai comentarii mi le scri in privat ca aici nu sunt discutii libere.
 4. *Beastboy*

  Cerere unban

  Da, si eu il rog sa vada daca mi-ai dat ”slay”
 5. Nick: Beastboy Persoana reclamata: arsssx Gradul persoanei reclamate: Admin 2 Motiv:Am primit ban pentru ”tb” insa eu mergeam direct drept si trageam cand eram atacat de furien.Pur si simplu m-am jucat linistit si fara niciun avertisment, un slay sau ceva imi apare ca am fost banat... desii cred ca da ban aiurea pentru si in banlist-ul lui nu apar dovezi cum ar fi un demo sau screenshot... doar martori. Dovezi: Descriere: Descrierea e la motiv, chiar daca este destul de activ primim si ban aiurea.
 6. *Beastboy*

  Cerere unban

  Nickul tau: Beastboy Nickul adminului ce te-a banat:arsssx IP tau:46.102.32.188 Motiv: Am primit ban pentru ”tb” insa eu mergeam direct drept si trageam cand eram atacat de furien. Descriere: Pur si simplu m-am jucat linistit si fara niciun avertisment, un slay sau ceva imi apare ca am fost banat... Perioada banului: 2 ore
 7. Nume real: Dezsi Pavel Nick: Beastboy Ore(link gametraker):https://www.gametracker.com/player/Beastboy/89.44.246.26:27015/ Ai citit regulamentul?: Beastboy Contact: Dezsi Pavel(facebook), Red0895#5160(discord), [email protected] P.S: Daca orele mele nu sunt multumitoare o sa doresc sa bag un boost pentru server in caz o sa se accepte slot-ul, pur si simplu vreau sa mi se salveze munca si sa nu umble altii pe cont. Multumesc de intelegere Myst.
 8. Eu as propune sa se faca un topic in care sa se poata da cereri pentru xp(suma care se da si de cate ori se poate da cerere este decis de fondator). Consider ca putem primi asa un bonus si putem aduce si ceva jucatori pe forum.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.