Jump to content

☯ FLOCEA

Overwatch
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  10,150 [ Donate ]

Community Reputation

139 Excellent

About ☯ FLOCEA

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 02/01/2002

Contact Methods

 • Steam Profile
  https://steamcommunity.com/id/floceago/

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

630 profile views
 1. Salut , multumim ca ai apelat la echipa Overwatch ! Runda 1: Incearca sa faga kill-uri la porti , apasa fara sa aiba vreun rezultat . Nimic ciudat , totul este normal . Runda 2: Reactioneaza ca orice jucator cu awp pe aceasta mapa in zona podului , nimic ciudat pana aici , face 2 kill-uri in confruntare directa. Runda 3: Din nou , este in site A , apasa portile fara vreun rezultatat. Dupa ce trece de porti , imi dau seama ca joaca la sunet dupa ce a stat si a asteptat sa urce cel de jos.Nu putem zice ca are wall deoarece a vazut coechiperul omorat de cel pe care il astepta . Runda 4: Ceva ciudat dupa ce reuseste sa treaca de pod , in momentul cand pune tinta pe site A , pare ca stie cand sa se mute dintr-o pozitie in alta, face 2-3 kill-uri normale . Parerea mea este ca acest jucator nu foloseste vreun cod , eventual uneori au fost faze cand a sarit ciudat tinta , joaca la sunet iar kill-urile sunt facute intr-un mod clasic cu awp-ul . Verdict : Curat
 2. v1 - flocea v2 - Droopy - winner. Se poate da topic closed.
 3. Numele celui pe care îl provoci: @blackmagic Text: free Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo):avatar Tema lucrării: Dimensiune: 150x250 Finalizare (voturi):6 Suma tokens(optional): 1k (1000) Alte aspecte: Bft =))))
 4. v1 text efecte . e mai placuta ochiului zic.
 5. v1 - eu - winner. v2 - @h a n z z o Astept token urile si daca doresti o revansa .
 6. v1 - @NanoTeck. - WINNER . v2 - ☯ FLOCEA
 7. Puteai macar sa nu suferi de tine jucatorule?? Pe bune ? https://www27.zippyshare.com/v/JxFWv6zy/file.html si eu si just credem ca e wall . parerea mea .
 8. Nick: FLOCEAb //. a Sugestie : Adminii sa incerce sa foloseasca beneficiile ce le ofera proiectul Overwatch , daca considera ca un jucator foloseste cod , sa faca demo si sa il posteze acolo , pentru a ne fi mai usor sa dam un verdict. Motiv: Sa nu se mai de-a ban aiurea. si vin cu propunerea asta , doar din cauza lui only =)) si mai sunt cativa pe server banuiti si suntem impartiti in pro / contra codat.
 9. Numele celui pe care îl provoci: @h a n z z o Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo): Avatar Tema lucrării: Dimensiune: 150 x 250 Finalizare (voturi): 5 / lucrare Suma tokens(optional): 1000 Alte aspecte: no gifs, sa fie ceva clean.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.