Jump to content

hyperrr.

Members
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  66 [ Donate ]

Community Reputation

59 Excellent

7 Followers

About hyperrr.

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 12/21/1993

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

924 profile views
 1. M-am uitat si eu la demo, chiar ai wall amice ! Daca crezi ca suntem o " adunatura " de copii aici, te inseli tare de tot. Sper ca in 2020 sa lasi codul deoparte si sa joci curat. Imi cer scuze, de simplu fapt ca nu a mers cu noi sa ne " pacalesti " :)) Toate cele bune. Banul ramane ! Topic/Closed !!
 2. Un an nou fericit si tie dragule. Daca ai un pic de rabdare sigur adminul nostru are un demo si o sa-l posteze. Si in afara de asta @liniste poate sa fi gresit, sau poate sa nu fi gresit. Greseala este omeneasca nu trebuie sa " izbucnesti " cu comentarii de genu pentru ca nu e chiar atat de frumos, ataci adminul respectiv. Si prin incheiere iti spun sincer, @liniste joaca acest joc de cand erau caracterele cu " spyder-man " :D ca fapt divers. Iar gama noastra de admini variaza intre 18 si 51 de ani. Ai rabdare doar te rog, mereu exista o solutie. Cu stima si respect hyperion !
 3. Am vizionat si eu acest demo, nu este nici-un wall ca prim dovada dupa ce bate afk-urile si adversarul da un fb/he pe ce'l din dreapta nu-l stie, si nici nu face kill pe el + de asta nici nu s-a oprit sa verifice sau sa stea pe shift sa astepte sa mai vina vreun adversar gandind ca pe ala il stie si urmeaza sa-l bata. Faza de pe " z " chiar ii aude pe ce'i 2 ce vin din partea dreapta. P.S : Chiar nu are rost sa prezint toate fazele deoarece baiatul este curat + un motiv in plus tinta lui :), nu vedem playeri cu wall si cu tinta ca a lui va spun sigur. Unbaned Topic / Closed .
 4. Acceptat Nick + Pass pm in privat sau TeamSpeak3. Topic Locked
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Buna dimineata. Te rog frumos respecta modelul de cerere unban care exista pe sectiunea ANORMALII - CERERERI UNBAN. Pana atunci T/C Multumesc frumos de intelegere.
 8. Bine ai venit si speram sa stai cat mai mult pe aici la noi. Craciun Fericit !
 9. Asteptam adminul sa posteze dovada. Prin urmare daca echipa ANORMALII va ajunge la concluzia ca in acel demo chiar este wall vei ramane cu ban. Vom rezolva in decursul zilei de astazi. Multumim frumos pentru timpul acordat. !

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.