Jump to content

Mycula17

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Mycula17

 • Rank
  Membru nou
 • Birthday 04/24/1995

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100011964493975

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

72 profile views
 1. Nickname utilizat: Mycula Nickname acuzat: JigsawKiller IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): 86.123.174.88 SteamID(numeric): STEAM_0 : 1 : 506922622 Data & ora: 20-08-2019 13 : 50 : 08 Alti admini prezenti pe server in acel moment?: nu mai stiu Motiv ban(in cazul primirii unui ban): wall Dovada(obligatorie, Print Screen Consola): link Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): nu, a 2- a
 2. www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1777590 Eu sunt de 2/3 zile pe acest server "public", eu nu am fost pe alte servere inafara de al meu, in restul timpului doar mix-uri. Doar incerc sa ii deschid ochii la hildado, ca daca el nu il poate sa faca frag pe cineva, asta nu inseamna ca automat e codat. Eu aceste skill-uri nu le-am invatat de pe publice, pe publice ii doar caterinca , codati si frustrati uneori..... . acum sa va explic si faza cu cele 2 kill-uri prin flash pe rampa din A. Inainte sa iau flash eu eram cu awp uitandu-ma pe scurta,de pe cutia de pe rampa, bun , aveti acolo un timp scurt in care eu aud doar ak-47 fire din baza ct, primesc un flash scurt si intre timp aud pasi de la 2 inamici ca se aprope, ma dau in spate, si daca vedeti eu imi pregatesc tinta pentru cei doi, ca sa dau hs. cele doua hs sunt date la bulan,acele persoane au venit in tinta mea, puteam sa ii dau si piept sau sa ratez, deasupra capului. Cunosc acest joc din 2002, mixuri am inceput sa joc din 2007 pana in 2016, am avut sv 2 ani si apoi nu am mai luat contact cu acest joc, setarile pentru cfg, ultima data era setat pentru scurtaturile de la admin, adica aliasuri. ce mouse folosesc : a4tech x7 casti 1 : natec genesis hx77 casti 2 : hyperx cloud revolver s gun @jigsawkiller vezi ca ai bullet dmg prin perete sau he, poti face fire sau arunci cu he si la misto ,doar verifici si e normal sa verifici in 2 parti cand nu esti sigur din ce parte a luat dmg de la he. @AlexFlavian eu stiam unde trag ,in timpul ala scurt mi-am pus tinta spre cei doi ,doar ca am avut bulan si au venit in tinta nu s-au oprit cu cativa pasi mai in spate. e ca si cand tu tragi dupa unu si altu se baga in tinta ta.
 3. www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1777590 Eu sunt de 2/3 zile pe acest server "public", eu nu am fost pe alte servere inafara de al meu, in restul timpului doar mix-uri. Doar incerc sa ii deschid ochii la hildado, ca daca el nu il poate sa faca frag pe cineva, asta nu inseamna ca automat e codat. Eu aceste skill-uri nu le-am invatat de pe publice, pe publice ii doar caterinca , codati si frustrati uneori..... . acum sa va explic si faza cu cele 2 kill-uri prin flash pe rampa din A. Inainte sa iau flash eu eram cu awp uitandu-ma pe scurta,de pe cutia de pe rampa, bun , aveti acolo un timp scurt in care eu aud doar ak-47 fire din baza ct, primesc un flash scurt si intre timp aud pasi de la 2 inamici ca se aprope, ma dau in spate, si daca vedeti eu imi pregatesc tinta pentru cei doi, ca sa dau hs. cele doua hs sunt date la bulan,acele persoane au venit in tinta mea, puteam sa ii dau si piept sau sa ratez, deasupra capului.
 4. Bun, pana acum doar presupuneri, ceva in care se vede wall-ul clar ,exista?. inafara de hidado, care are ceva cu mine, de cand am intrat... (slay ,slap, " lasa ca te invat eu pe tine cs...", a zis la un moment dat ieri si apoi a urmat slay. azi ,a intrat adminatu in el si face un demo in care el crede ca am wall ,dar se aud troapaitul inamicilor de la o posta.
 5. Nickname utilizat: Mycula Nickname acuzat: HildaDO IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): 86.123.174.88 SteamID(numeric): STEAM_0 : 1 : 506922622 Data & ora: 14-08-2019 10 : 23 : 02 Alti admini prezenti pe server in acel moment?: habar nu am, am 2 zile de cand joc pe acest sv. Motiv ban(in cazul primirii unui ban): el crede ca am wall. Dovada(obligatorie, Print Screen Consola): link Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): da Dovada clara ca eu am wall, nu ce presupune el, daca se aude bine la boxe florin salam sau guta , nu neaparat si pasii in cs.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.