Jump to content

TNK*R3FLeX.dNd

Members
 • Content count

  2388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26
 • Tokens

  100 [ Donate ]

TNK*R3FLeX.dNd last won the day on February 25 2018

TNK*R3FLeX.dNd had the most liked content!

Community Reputation

2997 Perfect

About TNK*R3FLeX.dNd

 • Rank
  -♛Fondator ♛-♛Reflex.Indungi.ro♛
 • Birthday 06/18/1993

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/cosmin.bel

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4413 profile views
 1. Salut,multumim ca ai apelat la echipa OverWatch ! Concluzie : Un demo destul de bine executat iar despre suspectul nostru pot spune ca sunt de parere ca sa folosit de wall . Mai exact prima runda face frag prin flash iar inainte de a face fragul se observa destul de clar cum urmareste cu tinta prin cutie inamicul sau . La fel pot spune ca si la ultimul lui frag tot din prima runda se intampla acelasi lucru urmareste cu tinta jucatorul cu multi timp inainte sa apara clar la vedere ceea ce duce clar la un verdict de wall . Urmatoarele runde sunt urmate de mai multe incercari prin care vrea sa demonstreze ca se joaca la sunet dar din pacate esuate din nou urmareste cu tinta prin pereti si stie in permaneta unde se afla adversari uneori chiar ii evita . Foarte dubios si felul in care a tras nu ma-s mira deloc sa primeasca verdicte si de aim de la colegi mei . Verdict : Wall !
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Salut,multumim ca ai apelat la echipa OverWatch ! In prima runda suspectul nostru se afla la echipa ct merge mid face primul frag cu awp ,inainteaza se asigura stanga ajunge baza tero unde mai bate 3 adversari dupa care moare . In a 2-a runda la fel merge mid dar nu se mai asigura stanga il bate pe cel din canalizare dupa care moare . In a 3-a runda acelasi traseu din nou nu se asigura stanga pe mid face rush intra in tunel unde face cateva pre-fire si fraguri dupa runda se termina In a 4-a runda evident acelasi traseu si din nou nu se asigura stamga avanseaza in gang si face un pre-fire de senzatie pe Samuel (foarte suepct de wall urmarea adversarul cu tinta prin perete ) dupa merge baza tero unde moare In a 5-a runda schimba traseul merge Julietta unde nu face frag si moare . Concluzie : Un demo extrem de greu in care pot sa norific faptul ca suspectul nostru foloseste acelasi traseu aproape fiecare runda mai putin runda a 5-a . Momentul culminat al acestui demo se afla in runda a 4-a cand a facut acel pre-fire unde eu personal cred ca jucatorul respectiv sa folosit de wall . Verdict : WALL !
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Salut,multumim ca ai apelat la echipa OverWatch ! Concluzie : Un jucator cat se poate de normal care cunoaste harta destul de bine , practica un joc la rush atunci cand se afla la echipa tero dar cand se afla si la ct , intuieste destul de bine pe unde urmeaza sa vina adversari si se foloseste de sunet destul de bine uneori . Putin dubios penultima runda cand face acele 2 fraguri pe lung abmi cu head shot >. In rest in ultima runda se vede clar ca o faci din mouse nimic suspect si din punctul meu de vedere esti cat se poate de curat . Verdict : Curat !
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Model cerere Link Categorie :https://www.indungi.ro/forum/forum/32044-clasic-reflex/ Link Gametracker :https://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.23:27015/ Link Profil forum ( persoana de contact) :https://www.indungi.ro/forum/profile/325346-tnkr3flexdnd/ + https://www.indungi.ro/forum/profile/191247-c-andrei/ Link Profil forum ( persoane care poarta reclama ) : https://www.indungi.ro/forum/profile/325346-tnkr3flexdnd/ ,https://www.indungi.ro/forum/profile/191247-c-andrei/ , https://www.indungi.ro/forum/profile/337995-umbricaaa/ , https://www.indungi.ro/forum/profile/337907-likeit/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjgwODA3NCwiaWRfMiI6Nzk3MTU0N30=
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.