Jump to content

CoLaa.dll

Manager CS:GO
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  255 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About CoLaa.dll

 • Rank
  Membru nou

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/15.ktl

Recent Profile Visitors

202 profile views
 1. @CoLaa.dll @Matty @irinekkk @PaulH @Daria S. @xMaSt3r @Dani929 @El Chapo778 @Bombastic2 cripsss FLC Abiss Andreipedala
 2. Discord GameTracker
 3. In primul rand trebuie sa aveti minimul de ore jucate: 1. Moderator = 60 ore 2. Global-Moderator = 120 3. Administrator = 180 hrs Nick : Ore Jucate pe server : scrieti !active pe server Ultima cerere de Up : Grad actual : Grad cerut : Motiv :
 4. Nume: Propunere: Cu ce ajuta serverul: Link de download(daca exista):
 5. Numele tău : Numele adminului care ţi-a dat ban: Ora şi data: Motivul pentru care ai primit ban: Poza/Demo: Poză obligatorie cu consola: STEAM ID şi (dacă nu se află în consolă): Alte detalii:
 6. MODEL: 1. Numele tau: 2. Numele jucatorului reclamat: 3. Motiv: 4. Dovada: DACA NU AVETI O DOVADA CLARA, ACEASTA VA FI RESPINSA DIN START PE MOTIVUL "RECLAMATIE NEFONDATA".
 7. MODEL: 1.Nume: 2.Nickname: 3.Varsta: 4.SteamID: 5.Steam Profile: 6.Cate ore ai pe server ? (dovata link gametracker/poza !active in-game): 7.De ce doresti acest grad: 9.Ai citit regulamentul?:
 8. [RO] Regulament staff: 1.Toţi adminii sunt obligaţi să se comporte exemplar faţă de jucători. 2. Fiecare admin este obligat să frecventeze forumul şi să posteze în cererile de unban/admin. 3. Se acordă ban , jucătorilor care au fost avertizaţi prin mute/gag .Banul se va acorda de maxim 120 minute , în niciun caz permanent. 4. Toti adminii sunt obligati sa dea ban din meniul !admin , nici decum din chat . 5. Nu se aplică comenzi pe alţi admini in caz contrar -1 pe perioada determinata sau permanent! ( la această regula fac excepţie Ownerii ) 6. Nu se aplică comenzi "fun" pe jucători. 7. Adminele vor fi puse pe "steamid", adminii care vor intra cu alt nume pe server decât cel cu care aţi aplicat vor primi din start REMOVE. 8. Schimbarea hărtii este strict interzisă, server-ul îşi va da singur vot. 9. NU cereţi UP ,se face cerere doar daca sunteti convinsi ca respectati cerintele sau acesta se acordă în funcţie de activitate,limbaj,etc. fara cerere. 10. Pe mapa am_vertigo este interzis sa sariti de pe cladire si sa folositi parasuta pentru a trage de timp si sa castigati runda (CT side). 11. Este interzis sa abuzati de jetpack. Raspunsul la intrebarea "Ai citit regulamentul" este: ARENATGV. 12. Doar adminii cu gradul de MODERATOR sau mai mare pot recomanda playeri ! 13. Este interzis sa aplicati comenzi sm_rename, sm_ban, sm_slay sm_slap etc. cu functia @all.14. Adminii au interdictia de a se baga peste comenzile altor admini (GAG / UNGAG , MUTE / UNMUTE etc.. Echipa administrativă își rezervă dreptul de a aduce modificari in orice moment asupra prezentului regulament.
 9. Regulament jucători: 1. Vă rugăm să păstraţi un limbaj decent pe server. 2. Folosirea de coduri sau orice fel de scripturi , se sancţionează cu ban permanent. 3. Discuţiile personale se poartă pe Teamspeak3 / Discord. 4. Este strict interzis să chemaţi jucători la competitive, wingman sau pe alt server / comunitate. ( sancţiune: ban 120 min sau permanent) 5. Este strict interzisă reclama către alte comunităţi / servere. ( sancţiune: ban permanent ) 6. Este interzisă dispreţuirea adminului prin : nume , poze , comportament. 7. Este interzis să puneţi muzică pe server. ( sancţiune: mute ) 8. Retry dupa gag/mute/silence se pedepseste cu ban 120min. 9. Este interzis sa vorbiti spamati microfonul (in caz contrar ban 10minute, daca se repeta ban 120minute) 10. Este interzis sa campati excesiv pe harta ! ( Se pedepseste cu kick / ban 120 min ) 11. Pe mapa am_vertigo este interzis sa sariti de pe cladire si sa folositi parasuta pentru a trage de timp si sa castigati runda (CT side) (sancţiune: kick / ban 120 min.) 12. Abuzarea de b-hop duce la kick / ban 120 min.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.