Jump to content

★Cosmina★

EX Staff
 • Content Count

  1295
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  2,082 [ Donate ]

Community Reputation

1014 Perfect

About ★Cosmina★

 • Rank
  -----ෆBlack is not sadෆ------------ෆBlack is poeticෆ---
 • Birthday 05/29/2004

Contact Methods

 • Website URL
  www.indungi.ro

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  -Iɴᴅᴜɴɢɪ.Rᴏᴍᴀɴɪᴀ-
  ....(¯`♥´¯)
  ..... ·.¸.·´
  ...¸.·´
  .. (
  ☻/
  /▌
  / \

Recent Profile Visitors

8783 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Pro remove.. se poate chiar asa ceva? :( Sa dai ban la baiat.. :( Of,of.. urat..
 8. Stai tu liniștit că am microfon și când intră cineva pe canal le răspund și prin scris dar și vocal dacă e cazul.. Pentru că majoritate vor lucurui scurte și nu stau să mă dau de pe mute la orice chestie ”ușoară” (să zic așa). Înainte să-ți dai cu părerea aiurea informează-te sau nu mai aduce în subiect chestia asta. Ți-am explicat deja că vorbeați toți în același timp.. Și nu-i vorba de înjurat e vorba că ați venit cu ”problemele” voastre spuse la caterincă.. ( ex: X ” am o problemă am corona ” ; Y ” mă doare capul ” ) sau alte chesti..
 9. N-am nevoie să aduc martori dacă vor răspund singuri la această ”reclamație” dacă vor. Nu stau acuma să zic cu ce „problemă” ați venit având în vedere că erați 5 persoane și vorbeați toți în același timp. Măcar noi nu suntem ca voi să venim câte 5 pe un canal și să facem caterincă aiurea având în vedere că acel canal e strict pentru asistență nu pentru caterincă. Și de unde știi tu că nu aveam microfon pe ts? :))) Ne-ai urmărit tu cumva? Nu cred.. În fine hai mai bine să închidem subiectul.. Oricum reclamația asta din punctul meu de vedere e chiar inutilă pentru că, n-ai avut măcar silința să copiezi un model și să-l completezi dacă ai vrut să faci reclamație..
 10. Bună dragul meu , Unicatu .. Am de spus următoarele chestii : - Înainte să faci o reclamție vezi că există un model de respectat, în caz că nu știai.. - Încearcă și nu mai veni cu ”șatra” pe camera de asistență și să faceți caterincă de prost.. - Înțelegem că e problema asta cu virusul etc și vă plictisiți sau alte chestii dar nu veniți la noi cu gândul să vă ajutăm la astfel de „probleme” , vă răspunde polticos Hardix cu ce să vă ajute apoi să începeți cu tâmpenile voastre.. Noi nu agreem astfel de glume sau cel puțin eu. - Înainte să sari repede cu reclamațiile fără rost gândește-te de două ori la ceea ce ai făcut. Da am învățat să apăs click-ul în prostie pentru persoanele ca voi și o mai fac dacă mai veniți cu astfel de ”probleme” spuse la caterincă. Sper că te-am lămurit , seara faină !
 11. Bună Staicuu , cererea de slot are un model pe care trebuie să-l respecți.. Te rog fii mai atent data viitoare.. ! Concluzie : Contra..
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.