Jump to content

Coѕмιɴα

File Manager
 • Content count

  926
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  357 [ Donate ]

Community Reputation

609 Perfect

About Coѕмιɴα

 • Rank
  Lideră File Tester Downloads
 • Birthday 05/29/2004

Contact Methods

 • Facebook
  Intri pe ts3 vorbești cu mine și dacă doresc ți-l dau.
 • Website URL
  www.indungi.ro
 • Skype
  Nu mai folosesc. :)

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  -Iɴᴅᴜɴɢɪ.Rᴏᴍᴀɴɪᴀ-
  ....(¯`♥´¯)
  ..... ·.¸.·´
  ...¸.·´
  .. (
  ☻/
  /▌
  / \

Recent Profile Visitors

5115 profile views
 1. Coѕмιɴα

  Memes

  @Senaris ști deja gif-ul dar mna.. Scuze acum am pus și numele pe el.. Asta-i pentru gif-ul ăla cu ”fbi open up” și pentru poza aia pusă pe live cu mine și @Sebby <3 !!!
 2. În special nu mă uit la seriale mai mult la filme deci aleg genurile : Acțiune , Aventură , Crimă , Mister și cel mai tare gen : Horror. De ce ? Păi nu știu, de mică îmi era frică de chestiile astea „ supranaturale ” ( ex: Bau-bau , morți etc.. ) Și acuma am uneori frică când mă uit la aceste filme dar, nu știu atunci când mă uit și există o faza din aia mai .. încerc să nu mă uit dar apoi mă gândesc la trecut și mă înjur pe mine însumi și spun că nu-s adevărate și mă uit.. Mai pe scurt și pe subînțeles, cu filmele horror , mister îmi înving frica maximă de chestiile care nu există în viața reală sau chiar dacă există nu pot să le văd eu doar cei care sunt deja morți.. ( știți ce zic.. )
 3. Informații cu privire la acest film înainte de triler, etc : Pentru cei care sunt mai ” interesați ” de filmele horror, chiar dacă acest film nu este exacergat de groază, din opinia mea eu zic că e destul de fain și abea aștept acest film. Trailer-ul acestui film : Detalii despre trailer : E cam la fel ca 1 și 2 doar că are schimbate persoanele și acel „spirit” cum am zis , nu e așa de groază dar dacă stai să le urmărești pe fiecare în parte se leagă oarecum toate. Ca de exemplu ieri l-am urmărit pe 1 iar apoi și pe 2 și chiar s-au legat unu de celălalt , exorciștii sau ceva de genul care-s ”actorii” principali la film, au fost la fel numa personajele care sunt bântuite se schimbă.. Detalii despre film : Fimul de genul horror este unul produs de catre New Line Cinema si Warner Bros. Acesta este un film foarte cunoscut pentru ideile ivonatoare si mai ales pentru sperieturile pe care le detine. Un film in care ii reavem din nou in prim-plan pe Ed si Lorraine Warren care sunt niste exorcisti si trebuie sa isi duca orice exorcizare la bun sfarsit. Noul film este mai mult un spin-off ca sa spunem asa deoarece urmeaza dupa mult cunoscutele filme: Annabelle , Annabelle 2 si desigur The Nun. Pentru mai multe detalii : click aici Ultimul update al acestui film este în data de 5 Octombrie 2018. Lansarea acestui film este în data de 16 Septembrie 2020. Edit: Btw..chiar dacă nu apare anul ăsta ca să pot zice că e ” în curând ” totuși m-am gândit să-l pun deoarece nu cred că toți se uită la filme horror încât să știe despre acest film că se lansează anul care o să vină..
 4. Nici nu știu cum să reacționez.. 1 în tendiție știam deja că este dar, să asculte Hoooligan melodia nu am crezut că o să o văd și pe asta.. Nu știai ? Eu într-o zi am găsit un videoclip extrem de „cringe” chiar dacă nu ascult abi, eram doar așa curioasă dacă cu adevărat are ăsta „fani” și am scris pur și simplu ”abi” la youtube și mi-o dat asta : videoclip La început nu mi-o plăcut deloc deoarece , chiar nu-mi plac melodiile lui abi dar, copilașul ăla chiar m-o făcut să râd .. Cel puțin ”microfonul „ lui care semăna cu totul și cu totul alt ceva dacă nu stai și te uiți calumea.. ( am două persoane care au început să râdă la fel pe chestia asta dar nu le dau tag că n-are rost.. ) Edit: Am început să râd și mai tare atunci când a zis că se duce la baie și închide camera.. Apoi când a zis că are căști care ” te face mare ” Btw.. @J-Dog1338 ești prea rău în legătură cu asta : Poate nu chiar toți îs așa în generală..
 5. Am plătit tokenz
   
 6. În cazul în care să plătească 
  cnp

   

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.