Jump to content

te-n_cing

Fondator Server
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  1,450 [ Donate ]

Community Reputation

74 Excellent

About te-n_cing

 • Other groups Members
 • Rank
  PREDATOR.INDUNGI.RO
 • Birthday 12/15/1996

Contact Methods

 • Facebook
  https://m.facebook.com/mihai.porusniuc
 • Website URL
  https://www.indungi.ro
 • Yahoo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Stiu pretul succesului, imi respect membrii. Sunt maxim bucuros ca nu ne acceseaza toti taranii.

Recent Profile Visitors

2149 profile views
 1. Salut, Nu in ultimele 5 - 10 si 3 -5, asta poti discuta si cu cei ce au acces la cvar sa seteze mp_timelimit pe 35. Bafta!
 2. Salut, In coniderare asta pentru toti adminii, pentru cei care nu au citit regulamentul (nu respecta regulamentul) vor primi remove fara discutii, mapa se schimba in ultimele 5 - 3 minute! Bafta!
 3. Nick: Danny Promovare / Degradare: Degradare Grad Actual: Colonel Grad Urmat: Maior Motiv: Abuz de acces.
 4. Salut, Am observat ca ai facut Cerere Admin in Campanie Admine STEAM ON. Bafta!
 5. E ultimu avertisment, next vei primi remove fara discutii!
 6. Serverul Predator.Indungi.Ro ofera 30 de accese celor care detin Steam:Ce trebuie sa indeplinesti pentru a face parte din staff-ul Predator @ Indungi:- Steam, bineinteles- minim 15 ani- cunostinte in adminare- inainte de a face cererea, cititi regulamentul!- daca detineti admin pe alt server, cererea nu va fi acceptata! Model de cerere: Nick: Nume real: Varsta: Primele 7 cifre din CNP: Cuvant cheie din regulament: SteamID: Experienta admin (timp): Ore jucate pe server: Link gametracker cu nick-ul vostru: Posibilitate de a dona: Motiv pentru care doresti grad pe serverul nostru: Cunostinte amxx: * Gradul oferit e Maior!* Nu faceti un topic nou, dati reply aici.
 7. Serverul Predator.Indungi.Ro ofera 30 de accese gratis fara ore, steam, s.a:Ce trebuie sa indeplinesti pentru a face parte din staff-ul Predator @ Indungi:- minim 15 ani- cunostinte in adminare- inainte de a face cererea, cititi regulamentul!- daca detineti admin pe alt server, cererea nu va fi acceptata! Model de cerere: Nick: Nume real: Varsta: Primele 7 cifre din CNP: Cuvant cheie din regulament: SteamID: Experienta admin (timp): Ore jucate pe server: Link gametracker cu nick-ul vostru: Posibilitate de a dona: Motiv pentru care doresti grad pe serverul nostru: Cunostinte amxx: * Gradul oferit e Sergent!* Dupa 2 saptamani, daca v-ati tinut de treaba, primiti automat Maior!* Nu faceti un topic nou, dati reply aici.
 8. In acest topic se va posta ce admin primeste up in luna [sedinta] respectiva si ce admin primeste downgrade. Toate up-urile se dau pe merit - activitate server,forum,donatii Toate downgrade-urile se dau pentru - inactivitate - server, forum cat si alti factori ce pot influenta adminul acestuia. MODEL! Nick: Promovare / Degradare: Grad Actual: Grad Urmat: Motiv:
 9. Pentru cei care vor și pot să ajute serverul cu 1 VOT la fiecare dintre cele 3 link-uri de mai jos (10 secunde timp alocat), acest topic este doar pentru a ajuta serverul nu veți primi nimic pentru aceste voturi decat respectul Fondatorilor și posibil al Adminilor de pe Predator.Indungi.Ro # It's about tradition. ------------------------------------------------------------------ LINK 1 - https://topg.org/cs-servers/in-594223 ------------------------------------------------------------------ ATENȚIE: [*] Adminii sunt obligați să voteze zilnic serverul. [*] Cei care au votat îi invit să lase un REPLY cu "VOTAT DATA | ORA | NICK SERVER (dacă este cazul)". Mulțumesc tuturor celor care ajută în folosul serverului! Cu respect, te-n_cing & Predator.Indungi.Ro
 10. In cadrul acestui topic se poate discuta orice, dupa cum sugereaza numele!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.