Jump to content

JapixPower

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,060 [ Donate ]

Community Reputation

28 Excellent

About JapixPower

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/fanzor.marufanzor

Recent Profile Visitors

566 profile views
 1. Doresc sa primesc grad-ul inapoi , Am luat decizia la suparare si doresc sa revin :)
 2. Tzake mai uitate odata nu ma refeream neaparat la harta ma refeream la gag-ul luat pe nedrept pt limbaj n-am jignit cu nimic stai linistit sunt invatat stiu cum sta treaba pe haos aici admini au dreptate si cand nu au stii ce zic ;) si harta a schimbat-o cand era decat el cu fullserver deaia am zis nu bagi he_galssroom si tu esti singur pe sv ;) nu mai comentez nimic si nu o sa mai comentez vreodata atat se poate , bafta.
 3. *Numele dvs. : Japix Power*Numele adminului reclamat: cucu_is_here*Data/Ora/Harta: 22.06.2020, 8:30, he_galssroom*Motiv reclamatie : Eu nu stiu ce admin este acest om imi da gag 10 minute pentru asa ceva , https://imgur.com/a/lQs21SY , unde am vorbit urat prietene , m-am facut pe mine prost si imi dai gag si 10 minute ? De cand am renuntat la admin vad ca incepeti toti sa suferiti si nu-i bine , nu-mi spui tu mie ca admin ca am renuntat la admin ca-s arogant ca asa au zis toti asta nu-i problema ta , astept motivul pentru care mi-ai dat gag ;) , si apropo la ora 8 sa faci frag pe fullserver e rusinica care era afk nici nu l-ai pus spect cand ti-am zis , nici programul de harti nu-l stii ca admin si imi dai mie gag 10 minute ca ma fac prost , n-am vazut nici unde sa imi dai gag 10 minute pentru limbaj ca am zis ca ce -am vazut la tine am ramas prost adica sa faci frag pe afk ca admin .
 4. Pot sa rad pot sa fac ce vreau din moment dat ce nu jignesc ;) ti-am zis daca vrei sa ma pun afk sa faci frag atat tot te-a deranjat ? Nu stau sa o lungesc cu tine eu am facut recalamtie ca mi-ai dat gag pentru limbaj si 10 minute din cate stiu daca vorbeam urat luam 5 minute nu 10 dar nu te-am jignit cu nimic , daca te doare adevarul e partea 2-a , si nu poti prietene sa joci ce harti vrei tu dai he_glassrom cand esti singur pe harta dimineata la 8:30 ?
 5. Eu nu stiu ce admin este acest om imi da gag 10 minute pentru asa ceva , https://imgur.com/a/lQs21SY , unde am vorbit urat prietene , m-am facut pe mine prost si imi dai gag si 10 minute ? De cand am renuntat la admin vad ca incepeti toti sa suferiti si nu-i bine , nu-mi spui tu mie ca admin ca am renuntat la admin ca-s arogant ca asa au zis toti asta nu-i problema ta , astept motivul pentru care mi-ai dat gag ;) , si apropo la ora 8 sa faci frag pe fullserver e rusinica care era afk nici nu l-ai pus spect cand ti-am zis , nici programul de harti nu-l stii ca admin si imi dai mie gag 10 minute ca ma fac prost , n-am vazut nici unde sa imi dai gag 10 minute pentru limbaj ca am zis ca ce -am vazut la tine am ramas prost adica sa faci frag pe afk ca admin .
 6. Nume admin: Japix Power Grad: Administrator Timp: - Motiv/Observatii: Doresc slot , nu pot ajuta sv ca admin , multumesc.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.