Jump to content

GanGster™

Members
 • Content count

  658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Tokens

  1,065 [ Donate ]

GanGster™ last won the day on January 23 2018

GanGster™ had the most liked content!

Community Reputation

338 Perfect

About GanGster™

 • Rank
  Moderator Games Talk
 • Birthday 12/24/1996

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1587 profile views
 1. Denumire: Iconite la categorii Descriere propunere: Propunerea este foarte simpla. Cum zona de design are niste iconite superbe, ar avea un aspect frumos forumul daca pe fiecare categorie ar exista acel gen de iconite pentru fiecare categorie in parte. Nu stiu sigur daca aceasta propunere este deja in aplicare (cele de la design fiind proaspat adaugate), dar am zis sa propun acest lucru. Avantaje: Aspect mai placut al categoriilor, gasire mai usoara (fiind fiecare categorie cu iconita sa). Dezavantaje: Nu ar exista nici un dezavantaj. Ai creat poll?: Da. Clasicul Pro si Contra.
 2. Dupa cum am spus, acest topic este unul strict legat de discutiile pe baza platformei steam. Acest topic are legatura directa cu Steam News. Va rugam sa respectati regulamentul general al forumului cat si cel al categoriei pentru a evita orice problema legata de sanctiuni sau avertizari.
 3. In acest topic, voi posta toate noutatile in materie de jocuri pe platforma STEAM. Zilnic, tot ce apare va aparea si in acest post cu o traducere in limba romana si un link unde puteti gasi jocul respectiv. In cazul in care engleza mea nu este foarte reusita, sau descoperiti o neregularitate, am sa va rog sa ma contactati in privat pentru remedierea situatiei. De fiecare data cand apare o stire noua in ziua respectiva, spre exemplu azi, voi edita topicul si voi posta stirea in continuare, nu printr-un post nou! Deci fiti pe faza! INFO: Topicul dedicat discutiilor pe baza acestui topic: Discutii Steam The Crew 2 The Crew™ 2 este acum disponibil pe Steam! Pe scena motorsports americana, este un joc unde explorezo și de domini atat soselele, aerul cat si apa pe intregul teritoriu SUA. Cu o mare varietate de mașini, motociclete, bărci și avioane, concurează într-o gamă largă de curse si evenimente. Link The Crew 2: https://store.steampowered.com/app/646910/The_Crew_2/ In cazul in care va place stirea respectiva sau initiativa mea, un buton de like apasat, este un ajutor bine venit.
 4. Acest video va va ajuta sa invatati trasul si tinta pe pubg console.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.