Jump to content

Glitch™

Moderators
 • Content Count

  766
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Tokens

  4,690 [ Donate ]

Glitch™ last won the day on January 23 2018

Glitch™ had the most liked content!

Community Reputation

422 Perfect

1 Follower

About Glitch™

 • Other groups Members,
  Premium
 • Rank
  Moderator General & TeamSpeak3
 • Birthday 12/24/1996

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2342 profile views
 1. Bethesda a publicat spotul publicitar pe care îl va folosi pentru promovarea TV a jocului DOOM Eternal, cea mai nouă creaţie a veteranilor de la id Software. În mod curios, având în vedere tematica seriei DOOM, cele 30 de secunde nu sunt acompaniate de sonorităţile de metal industrial la care ne-am fi aşteptat, ci de piesa "Rebel Renegade", produsă de Tommee Profitt (feat. Beacon Light). De asemenea, colegii de la IGN au publicat un nou clip din DOOM Eternal, prezentând nouă minute de gameplay dintr-un “Master Level” al noului shooter. Aceste “Master Levels” sunt ediţii “remixate” ale nivelurilor clasice, mult mai dificile, cu dispuneri diferite ale monştrilor, ce se deblochează progresiv pe măsură ce parcurgeţi campania. DOOM Eternal va continua evenimentele din DOOM (2016), păstrând formula de bază a acelui joc şi îmbogăţind-o cu noi elemente, precum accentul pus pe deplasarea fluentă prin mediul înconjurător, adăugarea lansatorului de flăcări, locaţii noi pe care vom avea ocazia să le explorăm, design-ul îmbunătăţit al monştrilor, posibilitatea de a-i dezmembra treptat, dar şi modul multiplayer Battlemode, în care doi demoni se vor putea alia împotriva Doom Slayer-ului. A fost confirmat faptul că DOOM Eternal nu va include microtranzacţii. DOOM Eternal va fi lansat pe 20 martie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Google Stadia. Ediţia pentru Nintendo Switch va fi disponibilă la o dată ulterioară. Sursa: Go4IT
 2. Epic Games a anunţat încheierea unui parteneriat cu Sony Interactive Entertainment prin intermediul căruia Predator: Hunting Grounds, viitorul titlu multiplayer de la studioul Illfonic, va fi lansat, concomitent, atât pe consolele PlayStation 4, cât şi pe PC, prin intermediul Epic Games Store. Jocul va fi disponibil, pentru ambele platforme, începând cu 24 aprilie 2020. Predator: Hunting Grounds propune o formulă de multiplayer asimetric, în care o echipă de patru jucători (Fireteam) trebuie să îndeplinească anumite misiuni în timp ce este urmarită şi vânată de un predator, controlat de un al cincilea participant la joc. Membrii Fireteam-ului vor putea alege dintr-un arsenal variat, pornind de la pistoale, puşti de asalt, shotgun-uri, grenade şi arme grele. Predatorii vor avea, la rândul lor, mai multe clase, dar şi armele caracteristice: tunul cu plasmă montat pe umăr, discul zburător, lamele montate pe braţe etc., dar şi abilităţile clasice din filme, precum camuflajul sau modul de vizualizare termal. Predator: Hunting Grounds va fi lansat pe 24 aprilie 2020, în ediţii pentru consolele PlayStation 4 şi PC (prin intermediul Epic Games Store). Sursa: Go4IT
 3. Aici e sectiunea pentru serverele de mix ale comunitatii, nu a serverelor publice. Uite aici un link catre categoria unde trebuie sa faci cererea: https://www.indungi.ro/forum/forum/35518-classic-italia/ Topic closed. Daca ai nevoie de sfaturi sau indrumari pentru cererea de admin, trimite-mi un mesaj in privat si voi fi fericit sa te ajut sa faci cererea. O zi minunata iti doresc.
 4. Salut, tu pe ce server vrei admin mai exact?
 5. Cerere acceptata! Trimite-mi te rog username si password in privat.
 6. Salutare, ai primit ban pe serverul de mix sau pe un server public? Daca ai primit ban-ul pe un server public, te rog sa precizezi serverul ca sa te indrumam spre sectiunea potrivita.
 7. Cerere respinsa. Model necompletat.
 8. Salut @MACIU45/DIN/GRECIA - Problema e ca tu ai facut cererea la sectiunea de mix/war, nicidecum la serverul relax. Uite un link care te va redirectiona catre sectiunea corecta si catre modelul de cerere unban https://www.indungi.ro/forum/forum/33270-cereri-unban-relaxindungiro/ Topic closed. Daca ai alte intrebari, te rog sa ma contactezi in privat.
 9. Sony Interactive Entertainment a dezvăluit jocurile ce vor fi oferite gratuit abonaţilor PlayStation Plus în luna februarie 2020. Abonamentul PlayStation Plus nu mai include decât jocuri gratuite pentru familia de console PlayStation 4. Iată ce jocuri vor primi abonaţii PlayStation Plus în luna februarie 2020 (toate titlurile vor fi disponibile începând cu 4 februarie 2020): • BioShock: The Collection (include BioShock, BioShock 2 şi BioShock Infinite, doar pentru PS4) • The Sims 4 (doar pentru PS4) • Firewall Zero Hour (doar pentru PS4 şi PlayStation VR) Jocurile gratuite aferente lunii ianuarie 2020 – Uncharted: The Nathan Drake Collection şi Goat Simulator – vor mai putea fi descărcate de abonaţii PS Plus până pe 3 februarie 2020. Deşi subscripţia PlayStation Plus nu mai include jocuri noi pentru PlayStation 3 şi PlayStation Vita, posesorii acestor console vor putea descărca în continuare toate titlurile anterioare oferite prin intermediul PlayStation Plus şi vor putea să se folosească de spaţiul oferit în cloud pentru stocarea salvărilor, atât timp cât abonamentul PS Plus rămâne valabil.
 10. Cerere acceptata, te rog sa imi lasi in privat nickname-ul si parola.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.