Jump to content

Glitch™

Administrators
 • Content Count

  1394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Token(s)

  119,962 [ Donate ]

Glitch™ last won the day on January 23 2018

Glitch™ had the most liked content!

Community Reputation

940 Perfect

About Glitch™

 • Rank
  Administrator - General
 • Birthday 12/24/1996

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4504 profile views
 1. Daca si asta e o reclamatie, e timpul sa dorm. Respins, nefondat, topic closed. Data viitoare ai bunul simt te rog de a posta si un video/poza. Altfel, va ajunge la fel ca asta.
 2. /refreshhaine Topic closed.
 3. S-a discutat la sedinta administrativa despre intrarea ta in staff, raspunsul fiind afirmativ. Vei fi contactat in urmatoarele zile pentru interviu. Topic closed.
 4. Cerere respinsa, ai o varsta mult prea mica ca sa putem face o exceptie si nici nu ai recomandari din partea echipei. Momentan respins, topic closed.
 5. Am analizat cererea ta la sedinta administrativa, neprimind un feedback tocmai pozitiv din partea echipei. Incearca sa iti gasesti punctele slabe sau nu prea stralucite si incearca sa le corectezi si sa te faci remarcat. Momentan respins, topic closed.
 6. Aici nu exista incurajare. Esti prea nou pe server, lumea nu te prea cunoaste (staff-ul) si inca cel mai probabil nu cunosti 90% din sistemele serverului. Iti recomand multa activitate si testari, dupa care sa aplici in echipa. Momentan respins, topic closed.
 7. Cererea a fost analizata la sedinta administrativa, ajungand la concluzia ca in acest moment nu esti recomandat pentru echipa AntiSocial. Topic closed. TIP: Imbunatateste-ti tot ce inseamna comportament, ajutor jucator, actiuni roleplay.
 8. Cerere respinsa. A iesit de pe server si nici n-a dat dovada de profesionalism cat timp a jucat aici. Topic closed.
 9. Dupa cum am raspuns efectiv in toate cererile underage, poti intra in staff doar daca ai recomandari din partea echipei, nu prin cerere. Cerere respinsa, varsta prea mica, topic closed.
 10. Topic closed. Vom analiza situatia si vom reveni cu un raspuns.
 11. Ban-ul iti va fi scos pe data de 17.01.2020 -> 7 zile de ban. Topic closed.
 12. In decursul zilei de azi sa imi dai te rog un PM pe discord ca sa discutam problema si sa vedem cum s-a ajuns la aceasta sanctiune. Topic closed.
 13. Salutare, nu este un bug, este o masina ce chiar are arme. Multumim pentru feedback, va fi scoasa in scurt timp si vei fi compensat pentru ea. Topic closed.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.