Jump to content

Glitch™

Administrators
 • Content Count

  1204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Token(s)

  41,011 [ Donate ]

Glitch™ last won the day on January 23 2018

Glitch™ had the most liked content!

Community Reputation

799 Perfect

About Glitch™

 • Rank
  Administrator - General
 • Birthday 12/24/1996

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3599 profile views
 1. FML, Anime. Okay, sunt dispus sa iau bataie pana la ultima suflare. Let's go.
 2. In acest topic se vor anunta toate modificarile aduse serverului: Modificari structura Editari economie Adaugari/Eliminari Bug-uri reparate Propuneri implementate Change Log (19.10.2020 - 20.10.2020) Au fost optimizate absolut toate scripturile de pe server Meniul F6 al politiei a fost rezolvat Meniul F6 a ambulantei a fost rezolvat. Problema cu nefunctionarea statiei a fost rezolvata. Pe frecventa statiei, de acum puteti vedea cu cine sunteti conectati pe frecventa Click-urile (sunetele de incepere transmisie/finalizare transmisie) au fost modificate pe statii. Volumul click-urilor de pe statie a fost micsorat. Butoanele de rotatie caracter la magazinul de haine au fost modificate in: PAGE UP si PAGE DOWN Numele job-ului de macelar a fost tradus din engleza in romana: Macelar Vanzarea carnii de porc si de pui a fost rezolvata. Problema cu kick-ul cand preiei localnici cu taxi-ul a fost rezolvata. Au fost rezolvate si optimizate mai multe erori ce erau in consola. Locatia de preluare misiune cocaina a fost modificata. La misiunea de cocaina, cele 2 caramizi au fost micsorate la 1 singura caramida. Codul CSS (Stilul) al chat-ului a fost modificat. Interiorul Galaxy Club a fost reparat, din cauza unor probleme minore.
 3. Acest topic este destinat live-urilor. videoclipurilor realizate in incinta serverului nostru si a episoadelor realizate pe serverul nostru. Postati intr-un singur reply fiecare video ce l-ati realizat.
 4. Doresti sa iti postezi clipele de pe serverul nostru ca toata lumea sa iti poata vedea realizarile, look-ul sau momentele? Deschide un nou topic si ai grija la urmatoarele detalii: Titlul topicului sa fie "[Media] Numele Caracterului tau Nu faceti spam, daca aveti de postat 2 imagini consecutive, postati-le in acelasi reply. Doua comentarii consecutive la adresa unei imagini va fi considerat dublu post si sanctionat conform regulamentului. Persoanele ce posteaza poze, pot posta maxim 1 poza la un interval de 1 ora. Mult succes tuturor!
 5. Doresti sa faci parte din echipa serverului Anti-Social Roleplay? Tot ce trebuie sa faci este sa fii sigur ca indeplinesti conditiile primirii rank-ului si sa iti depui interesul in incinta orasului nostru. Daca te crezi apt pentru a face parte din echipa unui server in plina dezvoltare, te rugam sa aplici folosind modelul de mai jos: Titlul topicului: [Aplicatie] Numele tau Model aplicare in staff: Nume real: Prenume real: Varsta ta: Ocupatie: Hobby-uri: De ce doresti sa intri in staff?: Spune-ne cateva lucruri despre defectele si calitatile tale: De ce te-am recruta in echipa noastra?: Fa o descriere a lucrurilor ce doresti sa le faci pe server: Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Alte precizari: Dupa lansarea cererii, asteapta pana un membru administrativ iti va da un raspuns asupra cererii tale, te rog sa nu insisti si sa nu stresezi echipa. Limita minima de varsta este de 18 ani (Exceptii mici se fac in cazul in care ai intrat in ochii administratiei pentru calitatea jocului si a gandirii tale). Daca nu poti fi online zilnic 3-4 ore minim, nu stiu daca este cazul sa aplici, cautam oameni activi si seriosi. Cunostintele tale legate de RolePlay trebuie sa fie unele cat mai bune cu putinta, in caz contrar, vei fi respins.
 6. Aceasta sectiune este realizata special pentru a reclama anumiti membrii ce incalca regulamentul serverului si strica imaginea acestuia. Pentru a lansa o reclamatie de tip staff/jucator, va rugam sa copiati modelul de mai jos respectiv titlul. Titlul topicului: [Reclamatie Staff] Numele celui reclamat sau [Reclamatie Jucator] Numele celui reclamat. Model postare reclamatie: Numele celui reclamat: Numele reclamantului: Ora si data incidentului: Acuzat de: Descrierea situatiei: Dovada Video/Foto cu situatia: Alte precizari: ** Nu stresati echipa cu raspunsul la aceste reclamatii, fiecare reclamatie trebuie verificata si analizata inainte de un raspuns final. ** Reclamatiile vor fi solutionate in cel mai scurt timp cu putinta.
 7. Glitch™

  cerere ella

  Cu cel mai mare drag Glitch Junior!
 8. Hahaha, Ella nu isi poate updata statusul! =]]]]]]

  1. e l l a

   e l l a

   Nu este adevarat...Doamne...doar nu vreau..... :))))))))

  2. Florina

   Florina

   eh... unlucky

 9. V2, ideea textului si efectele de pe text si resize-ul mi se par geniale, mai putin calitatea, cel mai probabil poza e putin tampita, dar nu-s rele, GG's
 10. V2 pentru idee, combinatii de culori si ideea lucrarii. Felicitari! Ambele arata bine, dar tind spre a 2-a lucrare
 11. Yone 1. Cu toate ca e un campion debalansat, votez v1 pentru ca este o lucrare mult mai placuta din punct de vedere vizual, culorile sunt mult mai bine echilibrate si imi place mult mai mult textul si redimensionarea imaginii decat la V2
 12. Dupa cum ati observat, serverele de war ale comunitatii Indungi Romania au fost deschise de curand pentru toti membrii comunitatii noastre. De ceva timp, ne gandim sa dezvoltam putin avantajele serverelor comunitare, printr-o competitie distractiva unde fiecare server sa aiba o sansa la promovarea serverului detinut si obtinerea unor avantaje la nivelul forumului. Ce este "Intern Battles"? - Intern Battles va fi o competitie organizata lunar, unde detinatorii serverelor din comunitate impreuna cu inca 4 persoane vor forma o echipa si se vor bate intre ei intr-o sesiune de 14 runde sub forma ramificata (Exemplu: Server vs Server ➥ Castigator vs Castigator ➥ Semi-finala ➥ Finala). - Competitia va fi organizata o singura data pe luna si va dura 2 zile (Sambata si Duminica), ca sa fie mai usor tuturor detinatorilor sa se mobilizeze in functie de timpul liber de care dispun. Premii oferite: ▶ Cont premium timp de 30 zile pe forum pentru fiecare membru al echipei. ▶ Afisarea serverului in sidebar-ul forumului. ▶ 5000 de credite pe forum ce vor putea fi folosite in shop-ul forumului. ▶ Un mesaj personalizat de detinatorul serverului pe pagina oficiala de FaceBook. ▶ 10 boost-uri GTRS din partea comunitatii Indungi. Afisarea serverului in sidebar: Participare: - Fiecare echipa participanta va avea dreptul la 5 jucatori care sa joace in competitie si 2 rezerve. - Fiecare server are dreptul la o singura echipa care sa participe in competitie. - Serverele vor fi repartizate ramificat in functie de vechime si popularea serverului. - Dupa fiecare meci, demo-urile vor fi postate pe sectiunea "Intern Battles" - Cu ajutorul grupului Overwatch, vom verifica meci de meci jucatorii participanti. - Sambata vor avea loc meciurile intre echipe pana in stagiul de semi-finala. - Semi-finala si finala vor avea loc duminica. Acestea fiind spuse, in scurt timp lucrurile vor fi puse in miscare iar fiecare detinator va fi anuntat din timp de organizarea competitiei. Acest topic va ramane deschis pentru anumite propuneri, pareri sau sfaturi legate de competitie, ca sa aflam parerea din punctul de vedere al utilizatorilor Indungi. Cu stima, Glitch.
 13. Glitch™

  Problema CS 1.6

  Salutare @Schabel Nu, nu ai postat in categoria potrivita, fiind o categorie pentru suport forum. Categoria potrivita este: https://www.indungi.ro/forum/forum/31541-games/ Lasa un comentariu/reactie dupa ce citesti acest reply ca sa stiu ca ai constientizat si iti voi muta eu topicul in locul potrivit.
 14. GFX Arena era o competitie ce avea scopul de a promova lucrari din galerie si a fi votate in incinta acestei competitii pentru a selecta cele mai bune lucrari. Ei bine, aceasta competitie va suferi o modificare majora, devenind o competitie de tip Bracket prin care persoanele inscrise vor face anumite lucrari (in functie de cerintele fiecarei editii) si le vor posta in galerie. Aceste lucrari, vor fi inscrise in competitia GFX Arena si vor fi supuse unui vot. Jumatate din cele mai bune lucrari vor merge mai departe in urmatoarea etapa, pana se va stabili cea mai buna lucrare, urmand sa fie si premiata de echipa noastra. BRACKET-URILE VOR ARATA APROXIMATIV ASA. INFORMATII UTILE: - Ca votare a lucrarilor, fiecare 2 lucrari vor fi adaugate intr-un poll, iar toti membrii comunitatii vor putea vota lucrarile preferate. - Conturile duble vor fi banate permanent pe aceasta comunitate, nu incercati smecherii daca nu vreti sa primiti ban permanent din cauza unei competitii. - Discutiile despre "vezi ca aia e lucrarea mea" vor fi sanctionate cu excluderea din competitie. - Fiind 4 runde maxim, acestea vor dura aproximativ 3-4 saptamani pana la selectarea unui castigator. Premii pentru castigatorul editiei: - Award special de castigator GFX Arena - 10.000 Tokens pe forum. - Premium acordat pe forum pe o perioada de 30 de zile (forum & TeamSpeak3) - Poza de cover modificata cu watermark "GFX ARENA WINNER" Acest topic poate suferi modificari minore sau majore. Va recomandam sa recititi acest topic ocazional pentru a fi la curent cu fiecare modificare.
 15. Cerere acceptata! Canal procesat si grad acordat. Topic Closed.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.