Jump to content

H0gchh

Manager Server
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  20 [ Donate ]

Community Reputation

35 Excellent

About H0gchh

 • Rank
  Membru avansat

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100010732561960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca cuvantul cheie este gresit , automat cerere va fi respinsa ! T/C !
 2. Serios ? Sala de net deschisa la ora 1 dimineata ? Astept si varianta lui Sp3ct3r.
 3. Scuza-ma ca intervin , DAR respectivul player poate avea un pc care se misca mai greut , daca este si prima data cand da upload la poze nu va sti exact ce are de facut. Eu zic sa le acordati playerilor timp in limita bunului simt pentru a prezenta pozele. Si daca pozele sunt modificate , se pot verifica usor doar cu un upload la poza , cum am mai facut de altfel. Cat despre banul tau , BANUL VA RAMANE ! Cum poti sa faci reclamatie , sa injuri in ultimul hal adminul respectiv si sa te astepti la unban ? Nu acceptam asa ceva. BANNED ! T/C !
 4. Demo este pus acum la OwerWatch. Asteptam decizia lor.
 5. H0gchh

  Cerere admin

  ACCEPTAT ! Lasa te rog mesaj paginii de facebook a serverului pentru acces ! T / C !
 6. Daca va uitati bine , cererea este facuta pentru campania de admin free ! Cuvantul cheie este corect , a fost doar o neatentie din partea lui Cretu. ACCEEPTAT ! LASA MESAJ PAGINII DE FACEBOOK A SERVERULUI PENTRU ACCES MENTIONAND CA AI PRIMIT ADMIN IN CAMPANIA ACEASTA. T/C !
 7. Cu ce ocazie ceri tu remove adminului ? Ce tupeu. Daca tu vorbeai cu un prieten de-al tau sa jucati 1 vs 1 probabil el a luat in considerare ca tu faci reclama , ceea ce este interzis si se lasa cu ban permanent. Daca vrei sa vorbesti cu prietenii despre alte servere , vorbiti pe facebook , la telefon , etc. nu pe server. si dupa ce ti-a dat gag de ce nu lasai [email protected] ?
 8. Mda. Un intreg circ. Faceti frate demo si il trimiteti la overwatch. Daca cei de acolo ajung la concluzia ca respectivul se foloseste de ceva interzis jocului , atunci isi dau ei seama ca nu sunt degeaba acolo. Si lasati toate tachinarile , aliantele si alte prostii. Joshua , vad ca nu te potolesti. Nu ti-a ajuns faza cu Eli ? Termina odata si vezi-ti de treaba ta. Daca suspectati vreun admin/vip/player de cod , faceti frate demo si puneti-l la overwatch si luam dupa masurile care se cuvin.
 9. Off Dyabolyk.. T/C !
 10. Trebuie sa-ti apara in consola cine te-a banat si motivul. Le vreau aici.
 11. UNBANNED ! DAR VEI FI TINUT SUB OBSERVATIE ! T/C !
 12. ACCEPTAT ! LASA UN MESAJ PAGINII DE FACEBOOK A SERVERULUI PENTRU ACCES SI TE ROG SA MENTIONEZI CA AI PRIMIT GRADUL IN CAMPANIA DE ADMIN FREE ! T/C !
 13. Ai fost banat pentru wall ! RESPINS ! T/C !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.