Jump to content

H0gchh

Manager Server
 • Content count

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

32 Excellent

About H0gchh

 • Rank
  Membru avansat

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100010732561960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Demo este pus acum la OwerWatch. Asteptam decizia lor.
 2. H0gchh

  Cerere admin

  ACCEPTAT ! Lasa te rog mesaj paginii de facebook a serverului pentru acces ! T / C !
 3. Daca va uitati bine , cererea este facuta pentru campania de admin free ! Cuvantul cheie este corect , a fost doar o neatentie din partea lui Cretu. ACCEEPTAT ! LASA MESAJ PAGINII DE FACEBOOK A SERVERULUI PENTRU ACCES MENTIONAND CA AI PRIMIT ADMIN IN CAMPANIA ACEASTA. T/C !
 4. Cu ce ocazie ceri tu remove adminului ? Ce tupeu. Daca tu vorbeai cu un prieten de-al tau sa jucati 1 vs 1 probabil el a luat in considerare ca tu faci reclama , ceea ce este interzis si se lasa cu ban permanent. Daca vrei sa vorbesti cu prietenii despre alte servere , vorbiti pe facebook , la telefon , etc. nu pe server. si dupa ce ti-a dat gag de ce nu lasai [email protected] ?
 5. Mda. Un intreg circ. Faceti frate demo si il trimiteti la overwatch. Daca cei de acolo ajung la concluzia ca respectivul se foloseste de ceva interzis jocului , atunci isi dau ei seama ca nu sunt degeaba acolo. Si lasati toate tachinarile , aliantele si alte prostii. Joshua , vad ca nu te potolesti. Nu ti-a ajuns faza cu Eli ? Termina odata si vezi-ti de treaba ta. Daca suspectati vreun admin/vip/player de cod , faceti frate demo si puneti-l la overwatch si luam dupa masurile care se cuvin.
 6. Off Dyabolyk.. T/C !
 7. Trebuie sa-ti apara in consola cine te-a banat si motivul. Le vreau aici.
 8. UNBANNED ! DAR VEI FI TINUT SUB OBSERVATIE ! T/C !
 9. ACCEPTAT ! LASA UN MESAJ PAGINII DE FACEBOOK A SERVERULUI PENTRU ACCES SI TE ROG SA MENTIONEZI CA AI PRIMIT GRADUL IN CAMPANIA DE ADMIN FREE ! T/C !
 10. Ai fost banat pentru wall ! RESPINS ! T/C !
 11. BANUL RAMANE ! T/C !
 12. Vreau mai multe pareri ale adminilor si dupa o sa editez si eu cu parerea mea.
 13. Super. Eu nu banez aiurea . BANUL RAMANE ! T/C !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.