Jump to content

H0gchh

Manager Server
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  20 [ Donate ]

Everything posted by H0gchh

 1. Titlul topicului: [RELAX] Cerere admin nickname. - Nickname: - Varsta: - Experienta amxx/cs: - Ip (www.go4it.ro): - Steam-id: - Intre ce ore poti activa?: - Ai citit regulamentul?: - Cuvantul cheie: - Ai dat like paginii noastre de facebook?: - Vei participa la conferintele de pe team-speak 3?: - Prezenta este obligatorie pe teamspeak pentru comunicarea mult mai usoara; POTI Da/Nu : - Dispui de resurse financiare pentru popularea serverului?:
 2. Daca cuvantul cheie este gresit , automat cerere va fi respinsa ! T/C !
 3. Serios ? Sala de net deschisa la ora 1 dimineata ? Astept si varianta lui Sp3ct3r.
 4. Scuza-ma ca intervin , DAR respectivul player poate avea un pc care se misca mai greut , daca este si prima data cand da upload la poze nu va sti exact ce are de facut. Eu zic sa le acordati playerilor timp in limita bunului simt pentru a prezenta pozele. Si daca pozele sunt modificate , se pot verifica usor doar cu un upload la poza , cum am mai facut de altfel. Cat despre banul tau , BANUL VA RAMANE ! Cum poti sa faci reclamatie , sa injuri in ultimul hal adminul respectiv si sa te astepti la unban ? Nu acceptam asa ceva. BANNED ! T/C !
 5. Demo este pus acum la OwerWatch. Asteptam decizia lor.
 6. H0gchh

  Cerere admin

  ACCEPTAT ! Lasa te rog mesaj paginii de facebook a serverului pentru acces ! T / C !
 7. Daca va uitati bine , cererea este facuta pentru campania de admin free ! Cuvantul cheie este corect , a fost doar o neatentie din partea lui Cretu. ACCEEPTAT ! LASA MESAJ PAGINII DE FACEBOOK A SERVERULUI PENTRU ACCES MENTIONAND CA AI PRIMIT ADMIN IN CAMPANIA ACEASTA. T/C !
 8. Cu ce ocazie ceri tu remove adminului ? Ce tupeu. Daca tu vorbeai cu un prieten de-al tau sa jucati 1 vs 1 probabil el a luat in considerare ca tu faci reclama , ceea ce este interzis si se lasa cu ban permanent. Daca vrei sa vorbesti cu prietenii despre alte servere , vorbiti pe facebook , la telefon , etc. nu pe server. si dupa ce ti-a dat gag de ce nu lasai [email protected] ?
 9. Mda. Un intreg circ. Faceti frate demo si il trimiteti la overwatch. Daca cei de acolo ajung la concluzia ca respectivul se foloseste de ceva interzis jocului , atunci isi dau ei seama ca nu sunt degeaba acolo. Si lasati toate tachinarile , aliantele si alte prostii. Joshua , vad ca nu te potolesti. Nu ti-a ajuns faza cu Eli ? Termina odata si vezi-ti de treaba ta. Daca suspectati vreun admin/vip/player de cod , faceti frate demo si puneti-l la overwatch si luam dupa masurile care se cuvin.
 10. Off Dyabolyk.. T/C !
 11. Trebuie sa-ti apara in consola cine te-a banat si motivul. Le vreau aici.
 12. UNBANNED ! DAR VEI FI TINUT SUB OBSERVATIE ! T/C !
 13. ACCEPTAT ! LASA UN MESAJ PAGINII DE FACEBOOK A SERVERULUI PENTRU ACCES SI TE ROG SA MENTIONEZI CA AI PRIMIT GRADUL IN CAMPANIA DE ADMIN FREE ! T/C !
 14. Ai fost banat pentru wall ! RESPINS ! T/C !
 15. BANUL RAMANE ! T/C !
 16. Vreau mai multe pareri ale adminilor si dupa o sa editez si eu cu parerea mea.
 17. Super. Eu nu banez aiurea . BANUL RAMANE ! T/C !
 18. AI GRESIT CUVANTUL CHEIE , REPET ! CITITI CU ATENTIE REGULAMENTUL ! RESPINS ! T/C !
 19. ACCEPTAT ! LASA MESAJ PAGINII DE FACEBOOK A SERVERULUI PENTRU ACCES !
 20. In primul rand , care iti este nick-ul ? Si tu , Oldman , cu ce ocazie aici ?
 21. WG NU SE MAI CERE , INDIFERENT DE GRADUL TAU ! UNBANNED ! T/C !
 22. Draga Eli , daca tot mai sunt sute de servere pe care poti juca , iti urez multa bafta ! Caz inchis !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.