Jump to content

H0gchh

Manager Server
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  20 [ Donate ]

Posts posted by H0gchh


 1. Scuza-ma ca intervin , DAR respectivul player poate avea un pc care se misca mai greut , daca este si prima data cand da upload la poze nu va sti exact ce are de facut. Eu zic sa le acordati playerilor timp in limita bunului simt pentru a prezenta pozele. Si daca pozele sunt modificate , se pot verifica usor doar cu un upload la poza , cum am mai facut de altfel. 

  Cat despre banul tau , BANUL VA RAMANE ! Cum poti sa faci reclamatie , sa injuri in ultimul hal adminul respectiv si sa te astepti la unban ? Nu acceptam asa ceva.

  BANNED !

  T/C !

  • Like 1
  • Upvote 1

 2. Cu ce ocazie ceri tu remove adminului ? Ce tupeu. Daca tu vorbeai cu un prieten de-al tau sa jucati 1 vs 1 probabil el a luat in considerare ca tu faci reclama , ceea ce este interzis si se lasa cu ban permanent. Daca vrei sa vorbesti cu prietenii despre alte servere , vorbiti pe facebook , la telefon , etc. nu pe server. si dupa ce ti-a dat gag de ce nu lasai [email protected]


 3. Mda. Un intreg circ. Faceti frate demo si il trimiteti la overwatch. Daca cei de acolo ajung la concluzia ca respectivul se foloseste de ceva interzis jocului , atunci isi dau ei seama ca nu sunt degeaba acolo. Si lasati toate tachinarile , aliantele si alte prostii. Joshua , vad ca nu te potolesti. Nu ti-a ajuns faza cu Eli ? Termina odata si vezi-ti de treaba ta. Daca suspectati vreun admin/vip/player de cod , faceti frate demo si puneti-l la overwatch si luam dupa masurile care se cuvin.


 4. bannerRELAXINDUNGIwearethepower.thumb.png.61b26a19c021bde46c1b9609e7bc7f12.png

   

  Titlul topicului: [RELAX] Cerere admin nickname.

   

  - Nickname:

  - Varsta:

  - Experienta amxx/cs:

  - Ip (www.go4it.ro):

  - Steam-id:

  - Intre ce ore poti activa?:

  - Ai citit regulamentul?:

  - Cuvantul cheie:

  - Ai dat like paginii noastre de facebook?:

  - Vei participa la conferintele de pe team-speak 3?:

  - Prezenta este obligatorie pe teamspeak pentru comunicarea mult mai usoara;      POTI     Da/Nu :

  - Dispui de resurse financiare pentru popularea serverului?:

  • Upvote 3
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.