Jump to content

Alex.Al

Manager CS:GO
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Alex.Al

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

20 profile views
 1. verifica si tu daca merge ok pe alt pc. daca si acolo apasa dublu incearca sa-l desfaci si sa te uiti la switch-urile stanga dreapta..
 2. Up se va da pentru activitate. La 20+ ore poti reface cererea.
 3. A fost adauga un sistem de referali. Este posibil sa aiba unele probleme, dar din ce am testat este ok. Cand intrii pe server o sa apara : Comenzile se folosesc in consola : -> set_refferal <cod> ( iti setezi propriul cod) -> use_refferal <cod> ( folosesi un cod, astfel devenind referalul persoanei respective) Beneficii: -> Odata ce folosesti un cod primesti 5000 credite , iar cel care detine codul primeste 500 credite pe fiecare referal. -> Cand cineva iti foloseste codul vei primi 500 credite / utilizator care foloseste codul. Cod referal : Codul tau curent. Referali : Numarul de referali pe care ii ai. (persoane care au folosit codul)
 4. REGULAMENT ADMINI. ✔ Adminul nu are voie sa scoata GAG/MUTE/SILENCE sau sa schimbe mapa direct fara vote. Suspend/Retrogradare/Remove ✔ Toti adminii sunt obligati sa adopte un comportament exemplar fata de jucătorii serverelui. ✔Fiecare admin are datoria de a frecventa zilnic sectiunea serverului si de a se implica în cererile de admin/unban sau reclamatii. ✔ Adminii au obligatia de a inregistra ( demo) jucătorilor ce sunt posibili codati inainte de a-i sanctiona. ✔ Este interzisa folosirea adminului in interes personal (Nu faceti abuz ). Remove! ✔ Adminii trebuie sa respecte regulamentul si sa aibe un limbaj decent pentru ca trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti jucatori. ✔ Adminii care nu frecventeaza serverul primesc. Remove! ✔ Adminii nu au voie sa foloseasca comenzi intre ei. Suspend! ✔ Adminii sunt obligati sa aibe o dovada demo/ss atunci cand dau ban/ mute pe o perioada de 7 zile. In cazul in care acesta va reclama si nu aveti dovada clara o sa suportati consecintele REGULAMENT JUCATORI. ✔ Reclama facuta din cauza unui bind de pe alt server - GAG/MUTE/SILENCE - 60 MINUTE ✔ Reclama facuta intentionat/in mod repetat la alte sv/siteuri/forumuri - BAN PERMANENT ✔ Reclama prin nick nu se sanctioneaza, dar adminul are datoria sa avertizeze jucatorul respectiv sau sa-i schimbe numele ✔ Nu stresati adminii - GAG/MUTE/SILENCE - 30 MINUTE ✔ Reclamarea unui jucator se face folosind [email protected] sau [email protected] mesaj , anuntarea prin say/say_team nu se va lua in considerare. ✔ Reclamatia se face in maxim 7 zile de la ban sau de la abuz, altfel reclamatia nu va fi luata in considerare si va fi inchisa. ✔ Jignirile/injuriile aduse la adresa unui player/admin sau la adresa serverului - GAG/MUTE/SILENCE - 30 MINUTE (7 zile ban in cazul serverului). ✔ In cazul in care dupa expirarea timpului continui sa injuri sau folosesti [email protected] -BAN 120 MINUTE
 5. La fiecare 5minute petrecute pe server primesti 15 credite. Primesti 25 credite la fiecare 5 minute daca ai "Romania.Indungi.Ro" in nume. Bonus : Ai acces la !goldtag de unde poti seta diferite clantaguri. Pentru a vedea adminii online !admins Poti folosi comanda !bh/!job/!jobs si sa alegi un "job" dintre : Ucigaș Ak47 / Ucigaș M4A1 / Lunetist (se vor mai adauga). Ucigaș Ak47 / M4A1 -> este nevoie de 15 kill-uri pentru a obtine 75 credite. Lunetist -> este nevoie de 10kill-uri pentru a obtine 100 credite. Pentru a deschide shopul !shop. Poti cumpara Tag Chat / Culoarea nume / Culoare text / Pet-uri / Urme / Skin-uri jucator. Pentru a seta un skin !ws / !gloves. !menu de unde poti Sa cumperi vip silver/gold cu credite. Vip Silver -> 1 ora ( 500 credite) / 1 zi (4000 credite) / 7 zile (25000 credite). Vip Gold-> 1 ora ( 1000credite) / 1 zi (8000credite) / 7 zile (50000 credite). Ai un meniu de minigames. CoinFlip (10-25-50-100-200-500-1000) credite.
 6. Modelul pentru cererea de accese. Model cerere admin : Nume : Numea real : SteamID : Varsta : Oraș : Discord : da/nu + discord-ul; Ore jucate : (!ore pe server) Referali : ? In cazul in care la intrebarea "Discord" raspunsul este da este oblogatoriu sa intrati in grupul nostru : https://discord.gg/JnbBbSg ATENTIE: Numele topicului trebuie sa fie : [Admin] Nume . SteamID-ul se poate afla prin tastarea comenzii "status" in consola (in timp ce esti pe server). Cine are sub 20 ore jucate primeste Respins.
 7. https://www.indungi.ro/forum/profile/178560-shokaron/ cu acces full
 8. Salut, doresc sa afiliez serverul 93.114.82.138:27015 in comunitatea Indungi Romania IP: 93.114.82.138 Modul: Competitive DNS dorit: Romania.Indungi.Ro Link direct catre pagina de statistici: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.138:27015/ Moderatori/Manageri doriti pe categorie: Pentru moment doar eu.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.