Jump to content

AcidBurn

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,150 [ Donate ]

Community Reputation

10 Good

About AcidBurn

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Facebook
  Nu dau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname jucator suspectat: Sunt un jucator mortal SteamID: STEAM_0:1:506201185 Demo: http://www.fileshare.ro/e3427100881 Server (obligatoriu): esports.indungi.ro Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: da Ati cautat in BLACKLIST jucatorul?: da Alte comentarii: Rog sa fie verificat de niste oameni cu experienta foarte mare in acest domeniu, deoarece va asigur ca nu am folosit niciun fel de cod in demo-ul pus mai sus, am un demo in care am jucat asemanator si vi-l dau daca doriti.
 2. Las doar "fazele suspecte" "prima faza cu head la inceput de demo este foarte suspecta pt ca nu era nici traiectoria in care trageai nici el nu era nemiscat deci sa faci asa o schimbare de traiectorie cand tragi in rafala in conditiile in care nu vezi nici jucatorul(in miscare) infine trecem peste" - boss, hai sa-ti zic ce s-a intamplat acolo, am vazut ca jucatorul merge catre site si am tras in perete (IN PERETELE ALA TREC GLOANTELE, TESTEAZA DACA VREI), asadar a luat cap PRIN PERETE SI NU INAINTE, PE DEMO SE VEDE FOARTE PROST FAZA ASTA. La final de demo, din nou, prin cutia aia trec gloantele, am tras prin perete pentru a-l "apasa" pe adversar si din putin noroc a luat cap, dar nu am ce sa fac, dati ban din 2 faze. PS: Am scris cu caps pentru a evidentia anumite lucruri, nu ca sunt frustrat. + timon nu stiu de ce, dar vezi ca demo-ul se vede foarte prost in comparatie cu ce am jucat eu, stiu cum am jucat si unde am tras, si nu se duc gloantele la fel pe demo, pentru ca acel "rate" este mai mic. (sau cum ar zice jucatorii de csgo, tickrate, 32 respectiv).
 3. 1. Prenume: Alex 2. Nick-name: AcidBurn 3. STEAM ON/OFF(Daca ON lasati-ne link profil): ON: https://steamcommunity.com/id/LopeKzi/ 4. Varsta: 16 5. Vechime: 1 an jumate 6. Ati mai participat vreodata in astfel de proiecte?[Tip AMX ACADEMY]: Nup. 7. Ce cunostinte aveti despre Counter Strike 1.6/CS GO?: Destul de mari. 8. Ce mod de joc practicati cel mai des(public/mix-war)?: 60% public 40% mix 9. Am citit Regulamentul si stiu cum o sa promovez aceasta scoala(da/nu): Da. 10. Aveti casti si microfon?: Da. 11. V-ati alaturat grupului Overwatch pe steam?: Da 12. Utilizati teamspeak3?: Da 13. Jucati pe vreun server al comunitatii(scrieti unul singur/pe care il frecventati cel mai des): esports.indungi.ro 14. In cazul elevilor care doresc sa participe la School CS:GO- Care este cel mai mare rank obtinut in Cs:Go?: - 15. Unde vrei sa aplici, Academia CSGO - Academia CS 1.6?: Academia CS 1.6 16. Ti-a fost recomandata academia de catre cineva(daca "Da.", de catre cine)?: Nu.
 4. 1. NickName: Sunt un jucator mortal 2. IP: 82.76.177.152 3. SteamID: STEAM_0:1:506201185 4. Data & Ora: 11.6.2019 ora 12:40 5. NickName-ul Admin-ului: The.Stranger 6. Motiv: aim cica =)))))) 7. Dovada obligatorie(Poza consola ): https://imgur.com/a/2e3VOlN Apropo: Rog sa fie dat demo-ul catre categoria de overwatch pentru a fi verificat de niste "profesionisti".

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.