Jump to content

cucu_is_here

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  510 [ Donate ]

Community Reputation

4 Neutral

About cucu_is_here

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/16/1995

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

317 profile views
 1. Te RESPECT pentru faptul ca ceri un lucru benefic din postura de jucător. Într-un fel, sunt de acord cu tine. Dar daca vin 5 ca tine si spun 5 mape diferite? E cam greu de ales. De ex, cand sunt online, mereu incerc sa pun mape noi si sa evit cele clasice cand e sv full. Cu siguranță, noi adminii mereu luam in considerare mapele pe care le propunem între noi si mereu luam decizia corecta ca playerii sa fie mulțumiți si sa aiba un joc cat mai relaxant si interesant pe mapa respectiva.
 2. Ai dreptate. Sufar dupa fosta mea prietena, Denisa. Care acum e impreuna cu Costel. Oare ce mai face? Oare ceilalti colegi de ce sufera si pentru cine? Nu sufera nimeni,crede-ma. Nu isi are rostul aceasta reclamatie si e una nefondata ,fara un model si fara niste argumente clare incat sa fiu tras la raspundere pentru ca am jucat cu un afk,ca am dat un gag de 10 minute pentru ca insistai si ma atacai incontinuu.
 3. E treaba mea cum joc si cu cine joc. Nu sunt jucator de top 15 sa fac fraguri pe afk. Asteptam pe Mon,pentru ca noi dimineata ne jucam impreuna cu nea Gogu,Tzake etc.. Ti-am dat gag pentru ca intr-una radeai ca Oana Roman, de aia probabil sa si ingrasat atat de tare. Vezi sa nu iei exemplul ei. Continuai intr-una sa imi arati tu mie ca ai un aer de superioritate fata de mine si de alti jucatori si ca tu macar joci cu jucatori sa intri in top si continuai cu vrajelile tale . Pe mine unul nu ma impresionezi cu atitudinea ta. Legat de mape,pana la ora 12:00 pot sa joc ce harta vreau eu ,clasica sau mica.
 4. Pe mine unul,m-ai cucerit. Esti un Florin Piersic al cs-ului,dar cu o vrajeala dulce . Tu nu intelegi un lucru? Deja e prea exagerat ceea ce faci tu. Ai fost banat,noi am ajuns la concluzia ca esti codat,ramai cu banul si sanatate ! Accepta acest lucru si mergi inainte. Ti-o spun cu frumosul pentru ca ar fi trebuit sa fi banat pe Forum si sa nu mai ai dreptul la nici-o parere. Ai facut atatea topicuri si dublu posturi incat ne-ai zapacit. Succes in cariera ta de teatru. La cs,nu ne-ai impresionat si ne-ai lasat un gust amar !
 5. Ok. Hai sa intervin si eu. Hai sa zicem ca te credem. Cum faci tu miscarile alea de Michael Jackson din mouse? Sa faci asa inconjurul lumii in 0,1 sec? Practic tu esti un Mozart adevarat ,ba baiatule. Ce sa ne dovedesti noua dupa ce avem niste demo-uri clare si evidente? In acele demo-uri e un aim curat. Mai ai si tupeu sa ne contrazici si sa ne faci niste "admini slabi". Unf ti-a explicat cap coada toate fazele suspecte si ti-a zis ca e un tremurat specific aim-ului. Sau tu ai un fel de Parkinson ascuns pe undeva si nu stim noi? Poate de acolo se trage tremuratul tau si noi nu stim asta. Esti codat,dovezi avem,e limpede si majoritatea colegilor ne-am dat cu parerea. Ramai cu banul !

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.