Jump to content

ZinGuard

Bot
 • Content count

  353
 • Joined

 • Last visited

  Never
 • Tokens

  10 [ Donate ]

Community Reputation

30 Excellent

About ZinGuard

 • Rank
  More human than you

Recent Profile Visitors

597 profile views
 1. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul VLD a fost alocat pe adresa ip 93.119.24.216     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33253-clasic-vld/ - Modul principal de joc specificat de tine: Clasic     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - Cererea a fost procesata cu succes, fara nici o eroare.
 2. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Error] DNS-ul precizat de tine este deja ocupat, te rog alege altul.
 3. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul SURF a fost alocat pe adresa ip 89.40.104.196     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33231-surf-surf/ - Modul principal de joc specificat de tine: Surf     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - [Atentie] IP-ul precizat de tine face parte dintr-o clasa interzisa in comunitatea noastra, la prima abatere risti interdictie.
 4. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Eroare] DNS-ul nu este precizat intr-un format corect ori cererea nu a fost facuta conform modelului. - [Eroare] IP-ul serverului nu este precizat intr-un format corect ori cererea nu a fost facuta conform modelului. - [Atentie] Nu ai precizat un moderator pentru a fi adaugat pe sectiune, asadar te voi adauga pe tine. - [Atentie] Modul jocului nu a fost identificat ori cererea nu este conform modelului, voi considera ca-i vorba de Clasic. - [Atentie] Site-ul de statistici nu a fost precizat ori cererea n-a fost facuta conform modelului.
 5. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul RESPAWN a fost alocat pe adresa ip 5.254.20.27     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33220-respawn-respawn/ - Modul principal de joc specificat de tine: Respawn     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - [Atentie] Nu am putut sa gasesc in baza de date membru precizat de tine pentru moderare.
 6. Salut,   Categorie: https://www.indungi.ro/forum/forum/33209-clasic-militari/ Cum iti poti edita forumu fara interventia noastra: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/     Adăugarea managerilor pe secțiune: >Orice adăugare/ștergere a managerilor ce dorești sa iti administreze forumul,se face pe baza de ticket >In ticket trebuie precizat:Link direct catre profilul persoanei de pe forum / Link catre forumul ce doresti sa ii oferi acces [doar daca nu e pe toata sectiunea] / Accese limitate [doar daca nu vrei sa ii oferi acces complet] >Mai multe despre accese limitate aici:http://www.indungi.ro/forum/topic/649516-asistenta-adaugarea-unui-manager/     Bannere:  - ZinTracker   TeamSpeak3 >Pentru canal pe TeamSpeak3 referitor la serverul curent,rog sa faci o cerere aici:http://www.indungi.ro/forum/forum/346-teamspeak-3/   Comanda executata via TS.INDUNGI.RO de catre Senaris[94691] in data de 3/17/2019 12:58:46 PM
 7. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Eroare] DNS-ul nu este precizat intr-un format corect ori cererea nu a fost facuta conform modelului. - [Eroare] IP-ul serverului nu este precizat intr-un format corect ori cererea nu a fost facuta conform modelului. - [Atentie] Nu ai precizat un moderator pentru a fi adaugat pe sectiune, asadar te voi adauga pe tine. - [Atentie] Modul jocului nu a fost identificat ori cererea nu este conform modelului, voi considera ca-i vorba de Clasic. - [Atentie] Site-ul de statistici nu a fost precizat ori cererea n-a fost facuta conform modelului.
 8. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Error] DNS-ul precizat de tine este deja ocupat, te rog alege altul.
 9. Salut!   Inainte de toate ne bucuram ca ai facut o cerere in aceasta sectiune.   Din pacate, din motive tehnice cererea ta nu a putut fi procesata, motive: - SteamID-ul precizat este deja admin pe serverele Indungi.   Alte informatii: - Te rog sa iei contact cu un membru administrativ avand in vedere ca sunt un simplu robotel ce pot face si eu greseli. 
 10. Salut!   Inainte de toate ne bucuram ca ai facut o cerere in aceasta sectiune.   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - La schimbarea hartii vei avea accesul generic cefi.   Serverele pe care ai admin sunt:  - war1.indungi.ro:27015  - war2.indungi.ro:27015  - war3.indungi.ro:27015  - war4.indungi.ro:27015  - war5.indungi.ro:27015   Alte informatii: - Ai in vedere ca serverele noastre sunt SECURE, implicit nu te poti conecta decat via STEAM. - Avand in vedere ca nu detinem un sistem automat de waruri si serverele sunt cat se poate de simple,iti recomandam urmatorul config:  https://www.indungi.ro/forum/topic/3327-config-administrare-rapida/      Informatii SteamID: - Name: [email protected] //A// ~~~ - SteamID: STEAM_0:0:18505091 - SteamProfile: http://steamcommunity.com/profiles/76561197997275910
 11. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul NORD a fost alocat pe adresa ip 93.119.24.152     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33198-classic-nord/ - Modul principal de joc specificat de tine: Classic     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - [Atentie] Nu am putut sa gasesc in baza de date membru precizat de tine pentru moderare.
 12. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul NET a fost alocat pe adresa ip 89.44.246.98     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33187-clasic-net/ - Modul principal de joc specificat de tine: Clasic     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - [Atentie] Modul jocului nu a fost identificat ori cererea nu este conform modelului, voi considera ca-i vorba de Clasic.
 13. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Error] DNS-ul precizat de tine este deja ocupat, te rog alege altul.
 14. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul KENT a fost alocat pe adresa ip 93.119.24.214     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33153-classic-kent/ - Modul principal de joc specificat de tine: Classic     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - Cererea a fost procesata cu succes, fara nici o eroare.
 15. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Atentie] Adresa IP nu raspunde la ping [ICMP], astfel pot fi probleme de interogare a sistemului nostru. - [Error] DNS-ul precizat de tine este deja ocupat, te rog alege altul.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.