Jump to content

ZinGuard

Bot
 • Content count

  384
 • Joined

 • Last visited

  Never
 • Tokens

  10 [ Donate ]

Community Reputation

33 Excellent

About ZinGuard

 • Rank
  More human than you

Recent Profile Visitors

640 profile views
 1. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul KINDER a fost alocat pe adresa ip 193.203.39.137     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33394-classic-kinder/ - Modul principal de joc specificat de tine: Classic     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - [Atentie] Adresa IP nu raspunde la ping [ICMP], astfel pot fi probleme de interogare a sistemului nostru. - [Atentie] Nu am putut sa gasesc in baza de date membru precizat de tine pentru moderare.
 2. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Atentie] Nu ai precizat un moderator pentru a fi adaugat pe sectiune, asadar te voi adauga pe tine. - [Atentie] IP-ul precizat de tine face parte dintr-o clasa interzisa in comunitatea noastra, la prima abatere risti interdictie. - [Error] DNS-ul precizat de tine este deja ocupat, te rog alege altul.
 3. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Atentie] Adresa IP nu raspunde la ping [ICMP], astfel pot fi probleme de interogare a sistemului nostru. - [Error] Serverul tau nu are hostname prin care sa reflecte numele comunitatii noastre, rog sa precizezi 'indungi.ro' [litere mari sau mici, indiferent] in hostname. - [Error] Serverul tau nu reflecta DNS-ul cerut de tine, ma astept sa ai hostname: JBX.INDUNGI.RO.
 4. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul TULCEA a fost alocat pe adresa ip 193.203.39.204     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33382-clasic-tulcea/ - Modul principal de joc specificat de tine: Clasic     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - [Atentie] Nu ai precizat un moderator pentru a fi adaugat pe sectiune, asadar te voi adauga pe tine. - [Atentie] Site-ul de statistici nu a fost precizat ori cererea n-a fost facuta conform modelului. - [Atentie] Adresa IP nu raspunde la ping [ICMP], astfel pot fi probleme de interogare a sistemului nostru.
 5. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Atentie] Nu ai precizat un moderator pentru a fi adaugat pe sectiune, asadar te voi adauga pe tine. - [Atentie] Site-ul de statistici nu a fost precizat ori cererea n-a fost facuta conform modelului. - [Error] Serverul tau nu are hostname prin care sa reflecte numele comunitatii noastre, rog sa precizezi 'indungi.ro' [litere mari sau mici, indiferent] in hostname. - [Error] Serverul tau nu reflecta DNS-ul cerut de tine, ma astept sa ai hostname: JOINT.INDUNGI.RO.
 6. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Eroare] IP-ul serverului nu este precizat intr-un format corect ori cererea nu a fost facuta conform modelului. - [Atentie] Modul jocului nu a fost identificat ori cererea nu este conform modelului, voi considera ca-i vorba de Clasic. - [Atentie] Site-ul de statistici nu a fost precizat ori cererea n-a fost facuta conform modelului.
 7. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Error] DNS-ul precizat de tine este deja ocupat, te rog alege altul.
 8. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul MOON a fost alocat pe adresa ip 78.46.115.11     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33357-respawn-moon/ - Modul principal de joc specificat de tine: Respawn     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - [Atentie] Nu ai precizat un moderator pentru a fi adaugat pe sectiune, asadar te voi adauga pe tine.
 9. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul OREZARII a fost alocat pe adresa ip 89.40.104.137     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33346-arena-orezarii/ - Modul principal de joc specificat de tine: Arena     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - [Atentie] Nu ai precizat un moderator pentru a fi adaugat pe sectiune, asadar te voi adauga pe tine. - [Atentie] IP-ul precizat de tine face parte dintr-o clasa interzisa in comunitatea noastra, la prima abatere risti interdictie. - [Atentie] Nu am putut sa gasesc in baza de date membru precizat de tine pentru moderare.
 10. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Atentie] Nu ai precizat un moderator pentru a fi adaugat pe sectiune, asadar te voi adauga pe tine. - [Error] DNS-ul precizat de tine este deja ocupat, te rog alege altul.
 11. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul OFFICIAL2 a fost alocat pe adresa ip 5.254.86.222     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33335-clasic-official2/ - Modul principal de joc specificat de tine: Clasic     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - Cererea a fost procesata cu succes, fara nici o eroare.
 12. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul FLASH a fost alocat pe adresa ip 193.84.64.204     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33324-clasic-flash/ - Modul principal de joc specificat de tine: Clasic     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - [Atentie] Site-ul de statistici nu a fost precizat ori cererea n-a fost facuta conform modelului.
 13. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost PROCESATA automat. - DNS-ul SURFX a fost alocat pe adresa ip 89.46.123.13     [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://www.indungi.ro/forum/forum/33313-surf-surfx/ - Modul principal de joc specificat de tine: Surf     [Forum Management] - Pe comunitatea noastra, iti poti edita singur/a categoriile tale, mai multe informatii aici: http://www.indungi.ro/forum/topic/761457-info-forum-management/ - Daca doresti alti manageri/moderatori pe sectiunea ta, rog sa dai reply in acest topic si colegii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil.     [Bannere] Comunitatea noastra foloseste un sistem integrat de tip GameTracker, unde sloturile si alte informatii despre server se actualizeaza pe baza performantei serverului tau.   - ZinTracker [Format dinamic]  - GameTracker [Format standard/static]     [Alte informatii] - [Atentie] Nu am putut sa gasesc in baza de date membru precizat de tine pentru moderare.
 14. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Error] DNS-ul precizat de tine este deja ocupat, te rog alege altul.
 15. Salut!    Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si bun venit pe comunitatea Indungi Romania! [cuz we have stripez powah!]   Cererea ta a fost REFUZATA automat si necesita implicare administrativa. - Au intervenit erori in afilierea curenta.    [Alte informatii] - [Error] DNS-ul precizat de tine este deja ocupat, te rog alege altul.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.