Jump to content

Tibex

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Tibex

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname: Tibex Nickname admin: >> -BoGdaN- Motiv: incompetență și impertinență și că dă gag că folosesc chat-ul și se simte el frustrat Dovada: Aveți dovadă istoricul chat-ului. https://imgur.com/a/2LV5GJU I-am zis să schimbe harta de la 6v6, apoi la 7v7, 8v8, 9v9 și tot nu voia să schimbe luându-mă la mișto că e bună harta (dust2 2x2 fiind) L-am întrebat dacă vrea să mai intre playeri pe server și ca să vezi, surpriză, cică ”Nu”. Nu se vrea să intre playeri noi, nu se vrea o comunitate largă. Se vrea doar un server cât mai gol plin de boți afk. Interesantă persp
 2. Sunt putin prostut, va rog sa ma iertati. Am bagat la sarmale si la vin acum cu sarbatorile astea de nu mai stiu de mine... va rog sa nu luati in seama poza mea de la profil, eram putin constipat doar.
 3. Zici că trebuia să fac reclamație pe forum înainte de a lua ban. Ideea e că nu aveam de unde să știu că voi primi ban fără motiv sau fără să mi se spună înainte. Și motivul principal pentru care am ban care e? Mai concret să-mi scrieți că eu sunt mai prost. Și cum am mai scris, tipul ăla din printscreen-uri de ce nu a primit gag? Pare mai grav ce a zis el. Poate chiar s-a referit cu adevărat la un admin. Psy zice că a primit gag automat de server. Imaginea pe care am atașat-o arată contrariul. Mă îndoiesc că primea gag automat doar de două minute, în condițiile în care eu am primit de 10
 4. Tibex

  Reclamație Psy

  Acele steluțe doar au cenzurat. D-aia am atașat două poze. Nu a trecut mai mult de 2 minute între poze.
 5. Tibex

  Reclamație Psy

  Pe tipul ăsta nu l-a văzut că înjură agresiv (Imgur: The magic of the Internet). Nu a primit niciun gag. Sunt sigur că mai găsesc persoane care înjurau și nu au fost sancționate. Adminii văd ce vor ei.
 6. Tibex

  Reclamație Psy

  Repet, arată-mi că am zis ”admini ratați” sau că m-am adresat unui admin/ mai multor admini! Poți? Dacă scriu pe public chat, vede toată lumea și nu va ști cui mă adresez, așa că am scris pe [email protected] Dacă era ilegal să scriu pe [email protected], de ce nu mi-a fost atrasă atenția? Motivul banului a fost ”limbaj” și nu ”spam pe [email protected]”.
 7. Tibex

  Reclamație Psy

  Eu sunt victima, trebuie să găsesc orice să dovedesc că s-a produs un abuz. Dacă regula zice: așa cum zice colegul tău, atunci de ce nu ai aplicat regula? Bun primeam ban, făceam cerere de unban și gata. Sau aici se aplica regulile după cum vor adminii? Să știu ce ar trebui să mai zic. Eu doar pe baza argumentelor scriu. ;) Apropo, eu încă nu văd jignirea pe care ți-am adresat-o SPECIAL ție, așa cum spune colegul tău.
 8. Tibex

  Reclamație Psy

  Am zis un singur lucru în 20-30 de minute pentru care am primit gag. Bun! Apoi care a fost motivul pentru care am primit ban? ”Jignire asupra unui admin”? De unde până unde? Crezi că stau să iau pe ghicite dacă sunt admini pe server? Am scris pe [email protected] ”jignirea” pe care o inventezi? Explicații logic că trebuie să primesc, mai ales să fie scris în comandă (el scrie ”ușor”). Ce motiv e ăsta?
 9. Tibex

  Reclamație Psy

  Am tot dreptul să mi se explice unde am greșit și de ce am fost sancționat. Nu că: ”[G]*DEAD*Psy : nu trebuie sa iti dea tie explicatii”. Asta e minciuna ta, nu a mea. Dă-i citatul din joc, nu cum interpretezi tu. ;)
 10. Tibex

  Reclamație Psy

  Arată-mi unde sunt minciuna și jignirea! Cum am spus și data trecută, doare adevărul? Aici dacă ești un simplu player, ești prost și n-ai dreptate, dacă ești admin, ești atotputernic și atotștiutor pe server.
 11. Nick dvs : Tibex Nick-ul adminului reclamat : Psy Data si ora : 29.12.2020, 6:35 Motiv reclamatie : Kick/Ban fără un motiv plauzibil Dovada (print consola sau demo) : Imgur: The magic of the Internet Altele: Am primit gag de la Cambo pe motiv că am zis ”ce ratati”. Poate m-am referit la verbul ”a rata”, de la ”a rata ținta”. Bun, 10 minute gag. Am început să-mi spun oful pe [email protected] să nu vadă toți playerii și am primit ban fără motiv. Am mai făcut o reclamație pe același motiv. E clar că ceva nu merge în staff. ”Peștele de la cap se-mpute.” ;) Imgur: The magic of
 12. Tibex

  Reclama

  Nick dvs : Tibex Nick-ul adminului reclamat : STeK Data si ora : 07.12.2020, 5:35pm Motiv reclamatie : Kick/Ban fără un motiv plauzibil Dovada (print consola sau demo) : Imgur: The magic of the Internet Altele: Am înțeles, reclame nu se fac de niciun fel, info nu se poate da de niciun fel. Întrebarea mea e: Pentru ce se folosește chat-ul? Mi-a răspuns cineva că pentru discuții! Bun, scriu liniștit lucruri și adminul în cauză mă ”șifonează” cu tot felul de ”argumente” (exact, între ghilimele) și-mi dă și kick. Bun, intre înapoi și singurul lucru pe care l-am m
 13. Ăla e chat, scriu ce vreau în limita ”regulamentului” intern (nu am înjurat, nu am făcut reclamă). E vina mea că te-ai atacat? Puteai să-mi dai gag 10h pentru, nu știu, pentru ce credeai tu că dai. Dar era gag și nu ban. ;) Așa că nu ai argumente împotriva reclamației! Dacă ai avea, ți le-aș ataca cu unele mai puternice. ;)
 14. Nick dvs : Tibex Nick-ul adminului reclamat : STeK Data si ora : 07.12.2020, 5:35pm Motiv reclamatie : Kick/Ban fără un motiv plauzibil Dovada (print consola sau demo) : Imgur: The magic of the Internet Altele: Am înțeles, reclame nu se fac de niciun fel, info nu se poate da de niciun fel. Întrebarea mea e: Pentru ce se folosește chat-ul? Mi-a răspuns cineva că pentru discuții! Bun, scriu liniștit lucruri și adminul în cauză mă ”șifonează” cu tot felul de ”argumente” (exact, între ghilimele) și-mi dă și kick. Bun, intre înapoi și singurul lucru pe care l-am m

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.