Jump to content

LaMaSo

Members
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  50 [ Donate ]

Community Reputation

20 Excellent

About LaMaSo

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/bogdan.irimescu.376

Recent Profile Visitors

93 profile views
 1. LaMaSo

  Unban Pisica

  Iar te-au "prins" ăștia pisica? :)))
 2. Hai ca Beleuta face colecție de cereri unban si reclamații pe numele lui :))) cred ca are mai multe topicuri de acest gen decât am eu posturi pe forum :)))
 3. Presimt iar o închidere de tipic fără explicații:)))
 4. Nu vi se pare ca ducem cam mult lipsa de colegi? Hai sa scoatem adminul adminilor capabili, si sa il lăsăm adminilor care dau banuri permanente pe motive aiurea ca sunt ei sensibili si vor sa arate ca stiu sa foloseasca niste comenzi. Eu zic ca ar trebui să vă dea oarecum de gândit...pe forum intra unii admini o dată pe luna, iar playerii așteaptă si ei răspunsuri, nu neapărat de la fondatori ca mna...sa zicem ca mai sunt si momente in care pur si simplu nu se poate intra....la 1 admin, 2, hai maxim 3 admini nu pot intra...dar restul? Înainte trăiam fără boost pentru ca ne atrageam playerii si aveam o reputație bună....cand dam banuri aiurea, iar forumul este lasat de izbeliște, sigur nu ne mai avem aceeași reputație. LĂSAȚI ORGOLIILE ȘI INVIDIA, m-am săturat să tac! asta nu e un mesaj de reproș, ci un îndemn pentru binele serverului...treziti-va in pnm...hai sa nu ne transformăm în PSD!!!
 5. Nu mai da reply si asteapta decizia finala!
 6. La 27 de ani nu ai invatat notiunea de rabdare? De regula un verdict final se da dupa 24h (cel mult). Sper sa nu ti s-a spart vreo vena la cap ca ai folosit doar majuscule...din cate vezi se vede si daca vorbesti normal. sunt 4 poze, baiatu pare curat in poze, PRO unban!
 7. Se mai ocupă cineva de topicul asta? Vad ca nici beleuta nu vine cu replica si mai sta si băiatul ăsta banat aiurea...
 8. Eu cred ca are ceva invidie pe tine si a asteptat momentul sa te prindă cu ceva :)))) Pro unban! Nu e nevoie sa te umilesti atat! Fii bărbat!
 9. LaMaSo

  {BanList} LaMaSo

  Ban Information Name: dima IP: 92.114.185.110 Reason: limbaj Ban Length: 1 hour Unban Time: 16:48:35 9/22/2018 Ban Information Name: bunic IP: 213.225.10.197 Reason: no.ss Unban Time: Permanent Ban
 10. - - - - ia tu cratimele astea si pune-le pe unde vrei....Si da...ripanu e plin de invidie...Si eu as fii plin de invidie dacă n-as încerca să descifrez ce scrii
 11. https://imgur.com/a/DCGj35E O sa las si eu asta aici! :) Scuzati dezordonarea pozelor! :D
 12. Scopul acestui joc este următorul: Cineva isi pune o dorinta. Următorul membru al familiei ii indeplineste aceasta dorinta, însă in asa fel încât acea persoana sa nu isi fi dorit dorinta respectiva. Membrul care a răspuns trebuie sa lase mai jos o alta dorinta. încep eu: Imi doresc o sticla de vin.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.