Jump to content

Apocalipsaaa_Big

Members
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,400 [ Donate ]

Community Reputation

71 Excellent

About Apocalipsaaa_Big

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aveai cod, nu degeaba ai luat ban. Prea veniți cu caterinci
 2. Asa de bine se pricep aia de la overwatch, ca aici DOVADA , playerul respectiv pune un demo in care roaga "expertii" sa verifice daca exista aim in acea dovada, iar enemy down zice ca e curat, ca joaca la sunet :))
 3. Luati orice demo, facut cu ESP on, a unui jucator care face peste 20-30 de fraguri, cate sunt prin acele dovezi si o sa gasiti cel putin la fel de multe faze "dubioase" de wall. E normal, in atatea situatii, sa aiba tinta de multe ori pe "jucatori". Voi ganditi intr-o singura directie si anume ca are cod 100 la 100. Probabil ca si eu, daca m-as gandi asa si as avea mintea incetosata, la fel, as vedea wall. Daca sunt si 2-3 faze, in care jucatorul respectiv, nu ii vede ascunsi pe dupa colturi, lazi etc, trece pe langa ei, pentru mine e limpede ca nu are wall. Daca e s-o judecam democratic, sunt mai multe faze de "newall", decat de wall. Un admin cu experienta, nu cauta 2-3 situatii de wall intr-un demo, ci 2-3 situatii de "newall" PS: WANNA ah ah...
 4. Toți vad ca vreți analize la demo. Pai ce analiza sa fac, la un demo în care nu exista nici măcar o faza suspectă de cod? Asta voi trebuie sa faceți, cei care spuneți ca are ceva în acel demo, pana acuma, singura voastră analiza a fost "contra unban" SUBIECTUL A FOST DISCUTAT LA STAFF ONLY.
 5. Il fac inapt, pentru ca am venit cu un argument obiectiv. Tu de exemplu, ce argument, dovada, ai ca eu jignesc zilnic?
 6. Eu credeam ca serverul pensionarii, e un server pe care intram sa ne distram, nu sa facem "performanta" la cs16. Orice restrictie, aduce la randul ei si dezavantaje. Oricum, sa scoti freeview, doar dezavantaje aduce, efectiv nu mai ai cum sa anunti codatii. De proba, intra tu doar 2 minute fara admin si sa vezi daca nu incepi sa anunti toti playerii ca sunt codati, ca nu te poti uita pe ei !
 7. Asta înseamnă să fii inapt. Sa acuzi de coduri jucătorii mai buni decât tine.
 8. Puteți sa opriți chatul, pt cei alive, dacă sunteți voi asa pgl iști și va deranja asta. Daca tot s a scos Free view, propun sa se scoată și [email protected] pt playeri. Ce rost mai are, cum putem sa mai anunțăm codații, dacă nu vedem adversarul care ne omoară?
 9. Din moment ce tu vezi cod intr-un demo in care nu e absolut nimic, cum ar trebui sa te/va cataloghez?
 10. Eu care joc cs din 2000 si ma pricep mai bine ca oricare altul la codati si la jocul asta, nu am fost lasat sa postez in topicul respectiv. In schimb, s-a tinut cont de parerea plozilor fara experienta... bun asa.
 11. Au inceput berbecii sa baneze clasa mea de ip.
 12. Se pare, ca tu esti plangaciosul. Daca si pentru un gag(dat pe buna dreptate) plangi atata, eu ce-ar treb ui sa fac ca iau banuri mii, in fiecare zi?! Concluzia, esti un plangacios !

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.