Jump to content

Collor of duty

Members
 • Content count

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,900 [ Donate ]

Community Reputation

18 Good

1 Follower

About Collor of duty

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pro ca mai laut la tw si nu stiai ziceai ca am aim
 2. PRO nob saracie pentru ca ai experiență
 3. Nick: collor of duty Nume real: Stefan Varsta: 16 Donez: Nu se stie. Am citit regulamentul: c Ore: 678.42 (hai cu 700) Link GameTracker:https://www.gametracker.com/player/collor%20of%20duty/93.119.26.30:27015/ Mail(obligatoriu):[email protected] Te-ai alaturat grupului nostru?Ai invitat toti prietenii?(obligatoriu):Da Te-ai abonat la canalul nostru?(obligatoriu):DA Skype/Discord: ๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡collor of duty#3576 Ai citit model accese?:DA
 4. Inca aștept părerea fondatorilor/ownarilor
 5. Ce au astea ma cu tine ^_^
 6. Pai am spus toata povestea..
 7. Bun.. dar in acest cas se da pentru injuri owner/fondator ban 120 min pe motiv Lbj owner ..... bun dar in situatia aceea tu mi-ai dat ban permanent . Si in a doua situatie cu furarea conturilor a fost asa am stat cu tine pe disocrd si pe tw ca sa iti fac binduri pentru cs mai exact pentru comanda "/vipmenu" si tu mi-ai spus ca iti stergi config.cfg din cstrike ca sa nu vad eu parola bunn... eu atunci am zis sa tit fac acel bind si dupa am intrat in cstike si ti-am luat cfg.... bun dupa ai vazut ca ti-l l-am dat si tu ai vazut eu am zis sa nu fiu bulangiu am sters cfg acela de la tine bun ai vazut ca nu il mai am si sa incheiat conversatia ca tu ai avut traba cu ai tai retin foarte bine acest lucru .... Dupa te-ai laudat la playeri de pe sv ca poti da comanda "/vipmenu" de multe ori si mau rugat multi si am zis ca-i mai fac lui ScreaM .Am dat tw cu ScreaM si el mi-a aratat configul din cstrkie din cauza ca eu nu il credeam ca are un bind asemanator si am zis ca il copy configul cu bindu si i l-am facut cu ca sa-i mearga cu "/vipmenu" atata tot dupa 5 min am vazut parola lui ScreaM la ScreaM si am vazut parola atata tot eu nu am putut intra pe contul lui deoare ce nu aveam Hash asa ca nu am putut face nimic nu contul lui ScreaM alceva nu sa intamplat . CER PAREREA OWNERILOR/FONDATORULUI.
 8. Nick:collor of duty Numele adminului de la care ai primit ban:Spiker Motivul banului: Motivul principal a fost asa ca am zis "mwie" pe chat si domnul Spiker mi-a dat ban ! SI a-si dori sa vorbesc cu zorken in pm pe discord de ceva foarte improtant ca sa lamuresc tot ce sa intamplat Durata ban: Permanent Ip-ul tau:109.101.59.212 dar mi sa dat ban pe steam id .
 9. Ba zorken si eu nu vad cand am te-am injurat sau ceva de gen Si daca te-am injurat putea sa imi de-a ban 120 min sau 240 .
 10. Nick-ul tau:collor of duty Nick-ul adminului/playerului reclamat: Spiker Motiv: Astazi domnul Skiper mi-a dat ban aiurea pe sream id si pe ip bun , acum cate va zile spiker mi-a spus ca sa-i sparg cont-ul de admin a lui ScreaM , eu l-am spart pe o anumita suma de bani in care el a fost e acord dupa am incercat sa intru pe sv cu cont-ul de admin dat imi trebuia hash asa ca spiker mi-a dat hash sa intru bun am vazut ca nu imi merge si am decis sa renunt cand , dupa cat va timp eu i-am sups lui ScreaM asa bai azi ti-am spart contul de admin si am decis sa iti supn ca sa iti schimbi parola de admin , el mi-a zis asa ca daca i-am facut ceva rau la el eu i-am sups ca nu dupa cat va timp mi-a dat domnul skiper ban pe motiv lbj owner / Zorken eu am incercat sa il contactez pe Spiker ca sa imi de-a unban ca nu am injurat pe zorken asa ca asi dori un ban pe numele collor of duty si pe steam id . Dovezi: Dovezi nu am multe doar cand spiker mi-a dat ip lui Scream si cand mi-a dat hash Martori: ScreaM
 11. Adică comenzi cu Cell închidă ? Fi explicit sa te înțeleg Că el poate da cmz cu cele închisă Dar nu are voie sa faca kill cu celula închisă atunci se declară "fk" Contra the time unde ?
 12. Deci ce am scris la reclamația lui alt asa este si aici acelasi moment
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.