Jump to content

✡ wHoO?! ✡

Members
 • Content count

  556
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  350 [ Donate ]

Community Reputation

45 Excellent

About ✡ wHoO?! ✡

 • Rank
  Loial
 • Birthday 10/31/1990

Contact Methods

 • Facebook
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Photoshop,sport de performanta.

Recent Profile Visitors

514 profile views
 1. Imi pare rau ca nu am pc pentru jocuri high, ma ocupam eu. Nu pot ajuta financiar, de asta am nevoie de cativa insi care ajuta financiar si sunt in stare sa scripteze, administreze un server. Deoarece vreau sa deschid un asemenea server, am sa ma pot ocupa pe partea de forum. Desigur, am nevoie de 3-4 administratori de inceput, un scripter de doamne ajuta si inca un 1-2 maxim fondatorii. Cei care pot ajuta financiar o sa aiba acces si forum si server. Cine doreste sa inceapa proiectul, poate sa-mi dea un pm si o sa vorbim mai in detaliu.
 2. A dat praful pe aceasta propunere, din ce vad. Inteleg sa am rabdare, ca nu se poate lua o decizie imediata, dar e din 2018.. sa fim seriosi. 1200 de vizualizari, numai 4 raspunsuri negative la poll. Eu zic ca este de ajuns, lumea de pe comunitate vrea acest lucru. Poate inca mai suntem interesati de asta. Eu nu o sa ma ocup ca Fondator. Las pe altii care se pricep la asta sa se ocupe de servere. Eu doar am venit cu esentialul.
 3. Daca imi aduc aminte, a mai fost o propunerea asemanatoare, si tot contra am fost. Nu aduce niciun benificiu pentru forum, doar il ingreuneaza.. Nope today.
 4. Sunt pro, nu am ce sa dezvolt altceva, este o idee scurta si nu se bazeaza pe atata stinta.
 5. Este o propunere fifty-fifty, cum a spus kenzzo mai sus, "mi-a luat cuvintele din gura". Am sa-ti creez speranta in inima si iti dau un pro.
 6. Nu stiu de ce votati v2, apreciati o lucrare in tot continutul. Vot v1, mult mai artistic ca v2.
 7. Da-mi te rog link-ul direct pe youtube in pm. Defapt reposteaza din nou videoclipul pentru ca da eroare.
 8. Denumire: Sa aducem la viata GTA V pe comunitatea noastra Descriere propunere: Sa se creeze servere de GTA V in comunitate. Sunt sigur ca 2-3 servere ar fi full avand in vedere faptul ca suntem 200.000 de membri aici. Iar cu aceasta propunere sa vina un grad nou. Manager GTA V / Manager Server GTA V. Dar nu orice fel de mod,sa fie Roleplay ,va asigur ca o sa fie cea mai mare caterinca acolo :)) Avantaje:Caterinca ,forumul aceasta ar avea tot ce are el nevoie cu un server GTA V sau mai multe. Dezavantaje: - Ai creat poll?: Da
 9. Am facut un topic despre acest joculet cu fotbal,daca inca nu l-ai vazut Click Aici Aici voi puteti posta poze cu profilul / momentele voastre din FIFA Mobile. Model: Numele tau[In joc]: OVR: Jucatorul tau favorit: Poza profilului: Exemplu Model: Numele tau[In joc]:CriRo123 OVR:74 Jucatorul tau favorit:Sterling Poza profilului:
 10. Acest topic este pentru cei incepatorii in jocul "Clash Royale" (Am sa va las un tutorial cu strategii): Am ales si sa va zic niste detalii la trupe: Electro Wizard - Da "zap" la Inferno Dragon , Inferno Tower,acesta fiind foarte op in combinatie cu Golem / Giant sau Pekka . Golem - Golem-ul este un tank cu foarte mult HP,cu acesta dobori lejer un turn,sau chiar 3. Acesta merge bine in combinatie cu Electro si/sau Three Muski. Three Muskeeters - Sunt 3 muschetare,ele nu au foarte mult hp,cu un zap si fireball le-ai distrus. Merge bine cu giant/golem. Zap - Cea mai folosita carte din Clash Royale,putem sa spunem ca asta e,zap. Aceasta distruge scheletonii dintr-o singura lovitura,goblinii. Pekka - Si cartea asta este o carte tankie ,numai ca ea este atrasa de toate trupele/constructiile. Merge cu Electro Wizard / Three Muski. Giant - Tot o carte tankie,numai ca ea si cu golem-ul nu sunt atrase decat de cladiri. Sper ca v-am ajutat umpicut ,seara buna in continuare.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.