Jump to content

Kaz3

Members
 • Content count

  355
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,920 [ Donate ]

Files posted by Kaz3

 1. USB Raptor

  Descriere:
   
  Cu acest program puteti folosi orice stick USB pentru a bloca / debloca accesul la computerul vostru. USB Raptor este un program ce va securizeaza computerul, odata ce stick-ul USB este scos din computer sistemul va fi blocat si nimeni nu va putea sa-l utilizeze. Pentru a debloca sistemul, introduceti stick-ul in port-ul USB. Ca alternativa a deblocarii sistemului, USB Raptor permite si utilizarea unei parole pentru accesul la sistem.
   

  2 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 2. USB Disk Storage Format Tool

  Descriere:
   
  USB Disk Storage Format Tool este un program gratuit pentru formatarea oricariu stick de memorie USB. USB Disk Storage poate formata stick-urile USB ca partitii FAT, FAT32, exFAT si NTFS. Programul verifica stick-ul pentru identificarea erorilor si repararea acestora. Daca doriti sa faceti un stick cu muzica pentru masina, va recomand partiile FAT si FAT32.

  2 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 3. Print Passport Photo

  Descriere:
   
  Cu Print Passport Photo iti poti crea si printa singur fotografii pentru diplome, pasaport, licente, legitimatii, etc. Acest program este usor de folosit si poti printa chiar si la urmatoarele dimensiuni: 30x40mm; 35x45mm; 40x45mm sau 50x50mm.

  2 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 4. Model Kaz3

  Particip Kaz3.

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.