Jump to content

Kaz3

Members
 • Content count

  347
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,510 [ Donate ]

Files posted by Kaz3

 1. BaseBuild Maps Pack

  Descriere:
   
  Acest pack contine 10 mape pentru modul BB (BaseBuilder):
   
  bb_han
  bb_havai
  bb_ancient_night
  bb_ancient_aqua
  bb_ancient_toxic
  bb_ancient_small
  bb_localarena
  bb_mf1_pirate
  bb_mf1_pirate2
  bb_mf1_pirate3

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 2. Three Paintball Maps

  Descriere:
   
  Acest pack contine 3 mape de paintball:
  gm_paintball_indoor3
  gm_paintball_woodfort_v2
  gm_paintball_outdoor

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 3. USB Raptor

  Descriere:
   
  Cu acest program puteti folosi orice stick USB pentru a bloca / debloca accesul la computerul vostru. USB Raptor este un program ce va securizeaza computerul, odata ce stick-ul USB este scos din computer sistemul va fi blocat si nimeni nu va putea sa-l utilizeze. Pentru a debloca sistemul, introduceti stick-ul in port-ul USB. Ca alternativa a deblocarii sistemului, USB Raptor permite si utilizarea unei parole pentru accesul la sistem.
   

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 4. OPSWAT Security Score

  Descriere:
   
  OPSWAT Security Score este un program gratuit ce iti scaneaza calculatorul si iti spune gradul de siguranta impotriva virusilor si a altor amenintari de pe internet. Aceasta aplicatie verifica programele antivirus instalate si dupa ce calculeaza o nota privind securitatea computerului tau iti face recomandari pentru imbunatatirea nivelului de securitate. 

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 5. MA Keyboard

  Descriere:
   
  MA Keyboard este o tastatura virtuala pentru orice calculator si puteti scrie doar cu ajutorul mouse-ului. Aceasta aplicatie poate fi utila cand nu detineti o tastatura sau cand controlati computerul de la distanta cu un mouse wireless.

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 6. USB Disk Storage Format Tool

  Descriere:
   
  USB Disk Storage Format Tool este un program gratuit pentru formatarea oricariu stick de memorie USB. USB Disk Storage poate formata stick-urile USB ca partitii FAT, FAT32, exFAT si NTFS. Programul verifica stick-ul pentru identificarea erorilor si repararea acestora. Daca doriti sa faceti un stick cu muzica pentru masina, va recomand partiile FAT si FAT32.

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 7. Print Passport Photo

  Descriere:
   
  Cu Print Passport Photo iti poti crea si printa singur fotografii pentru diplome, pasaport, licente, legitimatii, etc. Acest program este usor de folosit si poti printa chiar si la urmatoarele dimensiuni: 30x40mm; 35x45mm; 40x45mm sau 50x50mm.

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 8. Perfect PhotoShow

  Descriere:
   
  Cu Perfect PhotoShow puteti crea albume foto, slideshow-uri cu muzica si efecte dar si filmulete HD, cu imaginile tale. Folosind acest program va puteti prezenta fotografiile intr-un nou mod, care sa impresioneze. Fotografiile voastre de vacanta si nu numai pot fi vizualizate cu muzica pe fundal si efecte de tranzitie la o calitate foarte buna.

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 9. Stremio

  Descriere:
   
  Una dintre cele mai bune aplicatii prin intermediul careia putem vedea filme online gratuite cu subtitrare. Filmele si serialele pe care le poti vedea online prin intermediul acestei aplicatii sunt foarte noi si in general la maximum 2 saptamani de la lansarea acestora. Fisierul urcat este disponibil pentru Windows, dar mai sunt si multe altele.
   
  Avantaje:
  Aplicatia poate fi instalata pe orice sistem de operare. Poti vedea filme online subtitrate 4K UHD, insa majoritatea pot fi gasite in format HD si FULL HD. Iti poti alege subtitrarea care ti se potriveste. Filmul se incarca repede si nu exista intreruperi. Nu esti deranjat de reclame. Iti poti face o lista cu filmele pe care intentionezi sa le vezi in viitor.

  2 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 10. ProShow Producer

  Descriere:
   
  Transformati fotografiile, videoclipurile si muzica in prezentari video personalizate si profesionale pentru clienti, familie si prieteni. Cu producatorul ProShow nu exista limite, utilizati fotografii, videoclipuri si efecte nelimitate pentru a transforma ideile creative in realitate. ProShow ofera mixul perfect de control creativ si usurinta in utilizare. Creati un spectacol in doar cateva minute cu teme si efecte profesionale.
   
  Cateva functii:
   
  Efecte si filtre: Peste 1200 pentru pozele si videoclipurile tale. Creare show instant: Lasa ProShow sa faca toata munca prin functia "ProShow Wizard". Librarie muzicala: Peste 370 show-uri comerciale. PAN, ZOOM, 3D, ROTATE: Fa click si trage pentru a crea propriile efecte. Animatii KEYFRAME: Creaza efecte personalizate cu KEYFRAME si FX. Editor photo: Adjustare culoare, blur, taiere si altele.

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 11. Audacity

  Descriere:
   
  Audacity este un software audio ce permite editarea si inregistrarea melodiilor. Este usor de folosit si permite scurtarea melodiilor, eliminarea sunetului de fundal, crearea colajelor si multe alte functii interesante. Aplicatia detine o licenta gratuita, fapt ce permite utilizatorilor sa o descarce, descopere si sa o distribuie catre alte persoane.
   
  Cateva functii:
  Inregistrare sunet live. Inregistreaza sunetul computerului pe orice Windows Vista sau o versiune ulterioara. Convertiti casetele si inregistrarile in unele digitale sau CD-uri. Editare audio: WAV, AIFF, FLAC, MP2, MP3 sau Ogg Vorbis. Taiati, copiati, amestecati sau imbinati suntele impreuna. Si multe altele pe care le puteti descoperi singuri.

  2 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Submitted

 12. Model Kaz3

  Particip Kaz3.

  1 download

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.