Jump to content

ProKillerBadLife.

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  650 [ Donate ]

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About ProKillerBadLife.

 • Rank
  Membru
 • Birthday 02/01/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.indungi.ro/forum/forum/30693-zombie-zmxp/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Games.

Recent Profile Visitors

147 profile views
 1. Nick: ProKillerBadLife Functie: Helper Motiv: Mi-sa stricat pc,revin pe sv peste o luna 2 deci nu vreau sa ocup un loc de admin cu inactivitatea mea
 2. Nick: ProKillerBadLife Perioada in care lipsesti: pana pe 14-15 Motiv: program incarcat aceste zile revin pe 15 maxim
 3. Contra nu ai varsta necesara si nici nu esti destul de matur si responsabil pentru asta.
 4. Your forum name: ProKillerBadLife Your 1 pick: A2 Your 2 pick: B1 Your 3 pick: C3
 5. Fac acest tutorial pentru adminii incepatori care iubesc acest server pentru a il putea ingriji cat mai bine. 1.Cand intri pe server. Ca admin pe sv vin si responsabilitatile,deci odata ce ati intrat pe server sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le faceti. Verificati prima si prima data comanda din chat timeleft . Daca harta mai dureaza ca in imagine peste 6:00 va puteti continua traba dar daca este sunt 6:00 faceti urmatoarele: 1-Scrieti in chat comanda /harti 2-Si continuati in consola cu amx_votemapmenu De acolo alegeti mapele,minim 3 Nu uita sa alegi mape ce nu apar in /harti dar care sunt si populate Inportant e sa vedeti ce admin mai e online si sa va sfatuiti 2.Forumul Inportant este faptul ca daca daca ati uitat ceva verificati Si sa va faceti un banlist e inportant,nu dati ban fara sa postati 3.Binduri Bindati in consola urmatoarele lucruri pentru a va fii mai usor bind i amx_kickmenu bind o amx_slapmenu bind p amx_teammenu bind "l messagemode amx_say" 4.Lucruri utile Daca apasati y impreuna cu @ veti scrie pe csay amx_slapmenu are si optiunea de slay!! Voi reveni cu un edit cu mai multe lucruri,momentan asta a fost.
 6. Winner ti-ai luat-o in cap ai facut cerere admin ai 5 contra si ai inceput sa comentezi in reclamatii admin si cereri helper,cand o sa ai amdin comentezi aici,prea de tot nici orele pentru slot nu le ai si esti deja admin???
 7. Chiar daca nu ai orele te stiu de cand ai contul si esti baiat de treaba am incredere ca le vei face. PRO.
 8. Denis se implica mult in sv este activ mult dupa mine ar trebuii sa-si pastreze gradul pentru ca isi face treaba,acum toti au facut macar o data abuz,deci nu mai sariti pe el.
 9. Contra. 2 motive 1-nu ai lasat link sa stim exact orele 2-nu ai orele Cand ai orele..
 10. Putin suport pe sv nu cred ca eu si Boddy mai rezistam....
 11. I Nick : ProKillerBadLIfe Propunere : Adaugare plugin donare skulls Cu ce ar ajuta serverul ? : Ar lasa playerii cu lvl mare sa ajute incepatorii sau prietenii Video / Poze (optional) : https://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=1128281&postcount=13?p=1128281&postcount=13 II Nick : ProKillerBadLife Propunere : Readaugarea meniului de cutite Cu ce ar ajuta serverul ? : Ar diversifica stilul de joc Video / Poze (optional) : Nu e nevoie III Nick : ProKillerBadLIfe Propunere : Happy Hour Cu ce ar ajuta serverul ? : Setat din cvar acest Happy Hour ar face sv-ul sa fie mult mai populat la o anumita ora prim marirea skulls-ului strans,ceea ce ar aduce playeri mai multi Video / Poze (optional) : https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=137988?t=137988
 12. 1. Folosesti nume fals pentru ca stii ca numele tau actual iOAN a fost blocat 2. Cand spui abuz comenzi nu arati si ce s-a intamplat inainte sa iei slap 3. Contul tau,iOAN a fost blocat dar cu intrarea in Anul Nou Bandit a sters tot,deci cer sa fie blocat iar.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.