Jump to content

✕ Matei ✕

Members
 • Content count

  605
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  539 [ Donate ]

Community Reputation

268 Perfect

3 Followers

About ✕ Matei ✕

 • Rank
  Loial
 • Birthday June 11

Recent Profile Visitors

1029 profile views
 1. Salut,ieri am cumparat o tastatura iar azi ma jucam,pana cand intr-o data nu stiu ce am apasat ca dintr-o data tastele WASD s-au inlocuit cu sagetile din dreapta.(precizez ca este tastatura mecanica)
 2. Multumesc,se poate da T/C. Am si eu iq 0 si am uitat sa ma uit la steamstat.
 3. Salut,am dat astazi sa pornesc steam-ul ,a pornit cand am dat ca deschid CS:GO-ul mi-a aparut o eroare la internet,am inchis steam-ul,l-am redeschis si-mi tot apare asta. https://imgur.com/a/THM64Uo
 4. Asta am vazut si eu dimineata,dar m-am gandit ca poate e un bug.
 5. Sa o luam logic,cum a spus Senaris cat platesti atat primesti,dar cum standardele comunitatii sunt mari pentru care este si cunoscuta,nu poti primii pe oricine cu orice host care sa pice,ca pana la urma te faci de ras,pana la urma daca vrei sa deschizi un server trebuie sa ai niste bani al inceput,eu am avut si am inteles,nu poti sa vii cu 2E pentru ca acel server iti garantez eu ca ori v-a fii pingul crescut ori vei lua foarte usor flood ceea ce lasa de dorit mai ales ca acel server poarta numele comunitatii. In opinia mea,iti dau un CONTRA poate daca aduceai argumente mai solide primeai PRO.(mai incearca sa mai faci o asemenea propunere dar sa sustii mult mai solid).
 6. ✕ Matei ✕

  007

  Efectul rosu de la primul avatar de pe text l-ai facut in AE sau PS?
 7. Daca mai ajung pana acolo.
 8. La romana ma interesat ca diriginta este de romana,dar la mate pfff nici nu m-am chinuit,cinciulica.
 9. https://imgur.com/a/P48bF1s
 10. Eu iau 9 la romana, dar 2 la mate.
 11. Eu sufar,am dat azi la mate.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.