Jump to content

✕ Matei ✕

GFX Designers
 • Content Count

  800
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  19,111 [ Donate ]

Community Reputation

377 Perfect

About ✕ Matei ✕

 • Other groups Members
 • Rank
  Designer/trap$rapp by lil pomp
 • Birthday June 11

Recent Profile Visitors

1574 profile views
 1. ✕ Matei ✕

  maxwell.png

  Eu nu vorbesc de effecte acum,vorbesc despre comportamentul si mentalitatea ta,dar tine minte cand vorbesti urat un om,apar si consecinte... "Acum sincer,ai 12 ani si esti un incuiat care vrea sa dovedeasca ceva,dar nu stie sa inteleaga bine o fraza" Te astept sa purtam o discutie pe TS3 pe serverul comunitatii,puneti numele de pe forum pe camera principala ,te trag eu.
 2. ✕ Matei ✕

  maxwell.png

  Cine vorbeste ...,acum suntem pe Facebook sa fim toti profesori de romana cand in realitate nu stim cum ne cheama,esti prea aerian si nu intelegi ceva,iti place sa copii si sa minti,putin respect ca eu nu ti-am vorbit cu "prietenul meu mirositar".
 3. ✕ Matei ✕

  4KWallpapers

  Multumesc,de mult cautam as ceva,
 4. ✕ Matei ✕

  maxwell.png

  Nu vorbeam de inimiare,am spus eu cumva texturi?Blurul il recunos,iar cu textul si cu inganfarea cu care mergi nu poti sa faci nimic,incearca sa creezi propriul tau stil.
 5. ciocanelule,ma mai tii minte,de acum aproape 2 ani?

  1. R3muss

   R3muss

   Da ba TheBestKill

 6. ✕ Matei ✕

  free

  @wazza!
 7. ✕ Matei ✕

  oreo.png

  Va rog frumos,incetati cearta.Nu incurajam certurile intre oameni,mai ales intre GFX Helpers.
 8. ✕ Matei ✕

  oreo.png

  Pfff,cine mai baga blur la avatare SF,mai bagati texturi si brushes,despre text e pozitionat naspa,iar brushul ala de deasupra arata de toata speta,nu sunt hater,textul nu il pune doar me mijloc,cauta un loc in care sa nu se suprapuna cu motivul principal al stock-ului,
 9. ✕ Matei ✕

  free

  @乡BONZO @Hardwell◦ @ღCatalinaღ

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.