Jump to content

✕ Matei ✕

Members
 • Content count

  661
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  2,153 [ Donate ]

Community Reputation

303 Perfect

4 Followers

About ✕ Matei ✕

 • Rank
  Loial
 • Birthday June 11

Recent Profile Visitors

1147 profile views
 1. Nume: X Matei X In ce clan esti?: Clanul Betivilor r Lupta-ți de drum printr-o fantezie realist vizual uimitor RPG cu sute de campioni din 16 fracțiuni care pot fi redate. Pentru a salva lumea Teleria, va recruta luptători cele mai legendare din forțele de lumină și întuneric. Trebuie sa te antrenezi acești campioni pentru a lupta împreună, să le reunim în arme vii, și de a asambla părțile de raidurile cel mai epic văzut vreodată. Drumul spre victorie va vedea va maestru strategii pentru a învinge zeci de bătălii, Ucide dragoni, și adversarii în PVP Arena. Pentru a deveni o legendă, trebuie să facă mai mult decât pur și simplu să devină un erou - trebuie să conducă.
 2. Numele celui pe care îl provoci: @NUCA- @Tweedle @乡BONZO Text:Free Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo):avatar Tema lucrării:https://imgur.com/a/8AyagGi Dimensiune:150x250 Finalizare (voturi):5 Alte aspecte:FARA AE
 3. Compe,dar am derankat,de la MG la silver pe motiv ca nu am intrat 2 luni e ok?
 4. In acel buget,crede-ma putine jocuri o sa-ti ruleze pe placa integrata,sau daca ruleaza ruleaza intr-o calitate vizuala slaba.Mai strange 600 de lei si iti recomand acest PC: https://www.cel.ro/calculatoare-desktop/pc-gaming-diaxxa-smart-red-v2-i5-7400-3-0ghz-1tb-hdd-8gb-ddr4-gtx-1050ti-4gb-gddr5-pNSI7NTEt-l/
 5. Contra,aceasta cerere este facuta aiurea + ca daca doresti sa pui aniamtii pe avatar si sa-l uploadezi pe forum poti sa folosesti imgur.com .
 6. v1-effecte v2-serios numai atat ,mai puteai sa mai lucrezi oleaca
 7. @HoooLiganxnx m-a rugat sa-i postez eu modelul.
 8. Version 1.0.0

  41 downloads

  @HoooLiganxnx m-a rugat sa-i postez eu modelul deoarece el are niste probelem si nu poate reusi,modelul este creat de el.
 9. Version 1.0.0

  0 downloads

  Particip!
 10. ✕ Matei ✕

  mateisemnatura

  Am incercat sa mai imbunatatesc modul in care fac semnaturi astept pareri.
 11. Ma scuzi,sunt cam lenes si nu am citit =]]
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.