Jump to content

✕ Matei ✕

Manager Server
 • Content count

  398
 • Joined

 • Last visited

 • ZinTokens

  39 [ Donate ]

Community Reputation

145 Excellent

3 Followers

About ✕ Matei ✕

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday June 11

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. ✕ Matei ✕

  k

  Frumos,cum ai facut efectul ala pe text?
 2. ✕ Matei ✕

  lilpump

  Astept pareri.
 3. Numele celui pe care îl provoci: @Hateee @Mondo @✕ Hardway ✕ Text:Free Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo):avatar Tema lucrării:https://imgur.com/a/tZFleCU Dimensiune:150x250 Finalizare (voturi):primul care ajunge la 6 Alte aspecte:Succes,fara animatii .
 4. Nu esti singurul,au inceput sa apara si pe faceit....
 5. Version 1.0.0

  0 downloads

  Particip.
 6. Salut,categoria mea este GFX-Design,prima data cand mi-am dat seama ce este defapt acest forum am dat jos la design zone,m-am uitat la videoclipuri pe youtube si chiar mi-am downloandat PS,cred ca aceasta categorie este una pasnica si chiar distractiva,incet,incet daca te implici chiar vei ajunge sa avansezi,prima data in PS va fi greu,dupa un timp ve-i prinde indemana si te poti implica si m-ai mult,si poti devenii un gfx-helper sau chiar designer. Aceasta prezinta urmatoarele sectiuni: Anunturi Designeri:acolo sunt tinute evidenta gfx-helperilor/designerilor si a multor alte lucruri Asistenta: 1.Cereri lucrari:daca ai nevoie de una vatar/banner/semnatura poti face o cerere acolo 2.Cerere resurse:acolo poti cere anumite resurse pentru PS 3.Probleme/Discutii/Propuneri:acolo poti vorbi despre design si poti propune sa se implementeze anumite lucruri Competitii:acolo poti participa la anumite competitii,si primii premii /awarduri etc. GFX Academy:trebuiea sa fie pentru toti oamenii care doresc sa lucreze in PS dar vor sa invete mai multe decate stiu,practic este o scoala de design Aceasta este sectiunea mea,nu este nici rea dar nici prea interesanta dar pentru mine este locul unde pot ajuta acest forum.
 7. Your forum name:^Matei^ Your 1 pick:D5 Your 2 pick:A3 Your 3 pick:B2
 8. Vot v1/v2:v2 Argument:Hernandez mi se pare o stea in functia de mijlocas pe langa Pirlo,cred ca acesta este mai bine pregatit fizic, Pariu(care din v1/sau v2 va castiga la final?):v2 
 9. https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/live-video-cfr-cluj-gaz-metan-2000-digi-sport-1-liderul-are-trei-victorii-consecutive-571926 Asa au ajuns echipele din liga 1.... Sa te bata Gaz Metan cand tu ai fost campioana romaniei....
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.