Jump to content

Psycho007a

Members
 • Content count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,750 [ Donate ]

Community Reputation

53 Excellent

1 Follower

About Psycho007a

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

292 profile views
 1. Version 1.0.0

  1 download

  Particip....
 2. Salut! Propunerea mea ar fi următoarea: in sectiunea overwatch academy ar trebui sa se mai adauge resurse pentru elevi, spre exemplu ar fi foarte folositor sa fie cateva lectii video in care elevii sa învețe cum sa depisteze anumite coduri, sa fie cate o lectie video pentru depistarea fiecarui cod poate chiar si o lectie cu folosirea comenzilor amx pt începători, sau cum sa citească corect un test wg, cred ca aceasta propunere ar aduce doar avantaje si nu implică nici cheltuieli si nici atât de mult timp..
 3. 1. Analiza rundelor Runda 1: Sta lung, intre groapa si x1 langa cutie, face 3 killuri dupa care se duce x2 la bomba dar e omorat; Runda 2: lung din nou, face 4 killuri si se termina runda; Runda 3: se duce la groapa ramane acolo pana e omorat; Runda 4: se duce mid prin catacombe, rush, prin tunel dar e omorat; Runda 5: iese din baza si e omorat in mid la porti de cei de la t care vin rush; Runda 6: merge x2, face 3 killuri si e omorat in tunel; Runda 7: rush prin mid, si din nou e omorat in tunel. 2. Nume jucator: Haznackzack 3. Harta: de_dust2 4. Numarul total de runde: 7 5. Numarul total al rundelor suspecte(cu momente suspecte/acuzatorii): 2 6. Campeaza(d.p.d.v general): nu 7. Face rush(daca "da" ce traiectorii are): traiectorii diferite de fiecare data 8. Care este numarul cel mai mare de fraguri obtinut: 4 9. Arma principala utilizata(tipul de pistol, de arma mare/mica, ex: Mare - m4a1, Mica UMP-5): awp 10. A fost utilizat meniul ESP: da 11. Jucatorul apare de la inceputul demoului? Daca da, in ce zona se afla acesta: lung 12. Se foloseste de sunet(cand, in ce momente importante): da 13. Se foloseste de radar(cand, in ce momente importante): nu 14. Stilul de joc(tactic, agresiv, rabdator, moderat, camper, defensiv -- de specificat si in ce momente se observa): defensiv, moderat 15. Ping/fps(normal, scazut): normal 16. Insista pe o zona anume(in ce runda putem remarca): lung si mid 17. Este atent la coechipieri(cand, in ce momente importante): nu 18. Are binduri(ex autobuy, duck): da 19. Decizie finala: Curat
 4. 1. Analiza rundelor Runda 1: rush B, face un frag, coboara spre zona de spawn ct dupa care merge lung; Runda 2: rush B, se opreste in tunel, dupa care face un kill cu prefire, si inca un kill dupa cutia din catacombe, iese prin porti mid si e omorat; Runda 3: ia awp, face un frag din baza dupa care pleaca B, in tunel face 3 fraguri foarte suspecte( moment in care era sa ma pacalesc ca se foloseste si de aim dar pe parcurs mi-am dat seama cu nu e vorba de aim), se duce B, vine inapoi in tunel si asteapta, se intoarce iar in B unde face un frag dupa care e omorat; Runda 4: face camp 30 sec, merge spre B si e omorat; Runda 5: merge B, face un kill, ramane B sa pazeasca bmb si mai reuseste 2 fraguri; Runda 6: merge mid, prin catacombe si in tunel dar vin multi ct rush si e omorat; Runda 7: face camp toata runda, si reuseste un singur frag cu deagle dupa care e omorat; Runda 8: rush B, primeste flash si e omorat in tunel; Runda 9: merge spre B, tunel, catacombe, si asteapta cateva secunde la porti mid, dupa iese face doua killuri dupa care e omorat. 2. Nume jucator: CaPy 3. Harta: de_dust2 4. Numarul total de runde: 9 5. Numarul total al rundelor suspecte(cu momente suspecte/acuzatorii): 3 6. Campeaza(d.p.d.v general): nu, doar o runda/9 7. Face rush(daca "da" ce traiectorii are): da, B de fiecare data 8. Care este numarul cel mai mare de fraguri obtinut: 5 9. Arma principala utilizata(tipul de pistol, de arma mare/mica, ex: Mare - m4a1, Mica UMP-5): awp in principal, deagle si ak47 10. A fost utilizat meniul ESP: da 11. Jucatorul apare de la inceputul demoului? Daca da, in ce zona se afla acesta: da, spawn t 12. Se foloseste de sunet(cand, in ce momente importante): nu 13. Se foloseste de radar(cand, in ce momente importante): nu 14. Stilul de joc(tactic, agresiv, rabdator, moderat, camper, defensiv -- de specificat si in ce momente se observa): moderat, camper, defensiv 15. Ping/fps(normal, scazut): normal 16. Insista pe o zona anume(in ce runda putem remarca): B, tunel 17. Este atent la coechipieri(cand, in ce momente importante): nu 18. Are binduri(ex autobuy, duck): da 19. Decizie finala: jucatorul se foloseste de WALL LA BUTON.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.