Jump to content

Pestee

Members
 • Content count

  504
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  4,410 [ Donate ]

Community Reputation

96 Excellent

3 Followers

About Pestee

 • Rank
  Loial
 • Birthday 06/06/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  i don't fucking know

Recent Profile Visitors

730 profile views
 1. Acceptat. Ca si in cazul lui Pagaie, grad mic, influenta mare, se poate da t.c.
 2. Pestee

  icsde

  Sunt de acord, in regulament scrie clar ca daca scrieti un verdict va trebuie un argument - doua ca sa va sustineti punctul de vedere... Totusi, n-ai fost activ mai deloc in ultima vreme pe server, te pot asigura ca Pagaie e bine pe pozitii, cu Jandarm* face mai multe decat au facut altii cu grade mai mari decat Avocat, din partea mea e acceptat... vad ce te decizi tu, si @xBilly
 3. Se scoate mapa nu se fixeaza =)
 4. Pestee

  Cerere Vanzator

  Zic respins deocamdata, din cauza ca ai dat edit la cerere, cand ai depus cererea nu aveai ore suficiente si din cauza ca as trezi prea multe certuri (din nou ) in Staff daca te-as accepta.... Daca mai faci o alta cerere peste 2 saptamani te asigur ca vei fi acceptat... Vedem de fapt, cum stai cu activitatea atunci @xBilly am dreptate sau am dreptate ?
 5. Pestee

  Cerere Vanzator

  Esti prost. Foarte prost
 6. Prostu in loc sa-l puna frumos si elegant pe mediafire unde e moka nelimitat si viteza de download foarte buna, gaseste un jeg de site de genu, de pe a 2a pagina de google cand cauti "file upload" @ngin parca-mi dadeai archiva direct mie sa vad ce si cum e cu mapele, ii le dai direct lui zorken.... daca sunt mape buguite acolo pe tine pica vina.
 7. Respins - Modelul de unban lipseste - Ai pana maine la ora 4 - Nu mai deschide alta topica @Alex xD
 8. e degeaba bug report-ul asta, ca oricum bagam mape noi azi sau maine... v-am cerut lista de mape sa ii le dau la zorken, unde sunt ? =]
 9. Fac eu o arhiva, spune-ti-mi doar ce mape @Ash Sorin @xBilly @OpaBlin
 10. @Alex xD Poti da close ca n-are rost
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.