Jump to content

PesteJB

Members
 • Content count

  751
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  7,090 [ Donate ]

Community Reputation

160 Excellent

3 Followers

About PesteJB

 • Rank
  Neko Trap
 • Birthday 06/06/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  i don't fucking know

Recent Profile Visitors

1039 profile views
 1. Eu stiam de dinainte ca esti semi handicapat, dar acum mi-ai confirmat-o direct. Nu ne-a ajutat niciun palm, nu am vorbit cu niciun palm, n-am avut si nici n-o sa am nicio tangenta cu palm. Esti obsedat de personajul asta, esti incuiat rau de tot la minte pustiule. Singurul om cu grad mare de pe 1.6 care ne-a ajutat a fost Helvis, si ii acord respectele mele pentru asta. Tii minte ca ma pupai in cur sa te ajut sa-i raspunzi la mesaje dupa ce se lua de tine ? Acum esti tare si ma iei si pe mine la misto, auzi la el: dupa ce ca nu stie sa scrie "vorbi" corect mai si pupa-n cur stafful cu grad mai mare ca el acum. Copil belit si degradat ce esti. Desi mi se cam rupe de tine in definitiv pentru ca nu am apucat sa te cunosc si nu am inteles niciodata de ce ai fost haituit, trebuie sa-ti dau dreptate aici.
 2. Stiam bro deja, voiam sa pun accent pe faptu ca nu ii se rupe nimanui de el
 3. Uite, am reparat pt tine
 4. Cel mai longeviv vanzator se stie
 5. ► Nick-ul tau: Peste ► Propunerea: 1. La vip sa se scoata drug mode-ul E extrem de enervant, fov-ul e mult prea mare ca sa faci ceva. E atat de mare incat pot vedea prin pereti daca stau lipit de ei, iar daca sta cineva fix in fata mea efectiv nu-l vad. 2. La playerii cu Freeday sa apara o lista pe ecran, sau sa primeasca un clantag- [Freeday] sau [FD] in caz ca cei de la CT au acel bug cu modelele care sunt negre / corupte, whatever. ► Cu ce ajuta: ajuta nervii mei ► Imagini: no ► Descarcare: ballz
 6. Respins; @zewJB nu ai citit regulamentul, iar. Nu inteleg o chestie, daca tot iti pierzi 5 minute din timpul tau sa scrii o cerere, de ce nu poti pierde inca 2 sa citesti tot regulamentul ?
 7. E de cand lumea asta. Nu afecteaza cu nimic. Si btw nu e vizual, poti apasa pe Q sau 3 si iti poti selecta alt cutit
 8. Am editat, ia uite ce e la vip, props pt ak dark =)))
 9. Mai cautati si voi, macar pt gardieni sa mai gasim caractere... cautati "CSGO server-side player models"
 10. Sunt pe diferite servere chestia asta Pet-urile - un liliac, o pasare ceva, ce sta langa tine Tracer - se coloreaza sub tine cand mergi, ca un sarpe ( desi asta e un dezavantaj pentru tero ) Wings - Ii zice numele, dar asta mi se pare aiurea, pentru ca-ti iasa inainte sa dai peek Eu zic contra, cam ucide conceptul de VIP daca se adauga.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.