Jump to content

madalinnn indungi

Manager Server
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

9 Neutral

5 Followers

About madalinnn indungi

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acceptat. Rezolva-ti treaba si te asteptam :) App. spor la BAC :))
 2. Asteapta te rog pana diseara, daca nu vine cu demo-ul, ai unban. Pana atunci nu mai dati niciun reply dupa mine pana nu vine Dora cu dovada. Multumesc.
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Ba da, sunt bune, a schimbat pluginul de SS si de ban. Boss, sunt ok pozele, ai unban ! Tu ai facut reclamatie pentru un kick? :) Sa fim seriosi .. daca era altceva mai grav, mai ziceam ! Data viitoare nu mai face reclamatie pentru un kick . Daca e ceva mai grav atunci e ok. Spor la joaca ! O seara placuta tuturor ! ToPiC CloSeD !
 5. Zic sa-i dam o sansa la baiat, mereu il vad pe server. Cum a spus si Florin mai sus, revizuieste-ti comportamentul. Acceptat. Lasa-mi PM cu nick si PASS. TC
 6. Ceau. Ti-am facut poza, mi-ai dat-o, si am vazut ceva suspect in poza aceea. Am intrebat colegii pe [email protected] iar iei ti-au spus sa o pui pe imgur, ai pus-o, le-ai dat-o, si lor li s-au parut WALL Eu nu am vrut sa ti dau ban pe motiv wall, voiam sa ti dau ban pe motivul: pune.poza.pe.forum.sa.si.dea.colegii.o.parere. Iar OFF s-a grabit si ti-a dat ban pe motiv wall. ASTEPTAM SA VEDEM CE PARERE AU SI COLEGII NOSTRII DESPRE POZA TA !
 7. Ceau. Mi-am descarcat alt cs, in cs-ul care-l aveam nu mi se salvau pozele, demo-urile. Sorry. Unban, TC.
 8. Ok, asteptam sa vina adminul care ti-a dat ban cu demo-ul sau dovada pentru ban :) ! Pana nu posteaza adminul demo-ul sau dovada, te rog sa numai postezi, Julio. Sa luam o hotarare :)
 9. Ma faci sa rad =))) IonuTz i-a facut reclamatie la un player ca are aim si nu este niciun admin on pe sv :)) El nu e banat, dar totul s-a rezolvat. Am primit msj de la cineva si mi-a zis sa intru pe server ca este 1 cu aim si are mai multe clase de ip si-am intrat si am rezolvat. inchis =)
 10. S-a rezolvat, multumim ca ajuti sv. O zi frumoasa sa ai! inchis..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.