Jump to content

Devil.ellis

Manager Server
 • Content count

  475
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  570 [ Donate ]

Everything posted by Devil.ellis

 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Respins, mai refa din activitate si dupa revin-o cu alta cerere. T/C.
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. 19 https://steamcommunity.com/profiles/76561198139147110/
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Multumesc lui dany pentru ca a spus de playdemo, credeam ca e facut doar pe fy_snow, dupa revizionarea demo-ului (intreg), pare ca are no-recoil, nu aim, no-recoil ori un cfg full de "jucarii". Pro ban.
 8. Inainte sa iau eu decizia finala, erai deja suspendat, e problema ta ca nu stiai, nu ieseai de pe server si vorbeai, comunicai, intrebai atunci, nu dupa faptul implinit. Inteleg ca vrei sa-ti spui off-ul, dar intrebare o puteai adresa si in privat. T/C.
 9. Depinde de la caz la caz, se poate considera un limbaj neadecvat pentru care se da gag, depinde de admin si de ce considera el, daca el a considerat ca meriti gag, atunci asta e. Sper ca te-am lamurit. T/C.
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. Cererile up nu se mai iau in considerare, te rog sa te uiti la cerere admin ultimul punct notat cu "!!" in fata. Sa se ia la cunostiinta de toti adminii, up-ul in grad se va lua doar pe baza activitatii pe server, cum prestati, si la decizia administratiei dr.indungi, si pe baza contributiei aduse serverului. T/C.
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. Boost server - "TXT GTRS 89.44.246.82:27015 nume" la numărul 1235 Pentru cei care vor sa ajute serverul, ii rog pe toti care trimit sms sa lase reply aici, eventual si cu un screen. Mulțumim
 14. Fiind cel care ti-a dat remove si stiind ce-ai facut pe server nu pot sa-ti dau inapoi gradul, da toti meritam o a doua sansa.. dar depinde si de ce-ai facut inainte.. daca poti dona, doneaza.
 15. Dupa un ochi in log-uri, respectivul o sa primeasca 2 avertismente, next remove. T/C.
 16. demm are gradul de detinator pe server, chiar daca nu are ftp, este in masura sa ceara un wg, totusi ar fi trebuit sa-i faca un demo, dar pentru ca in general, sa de ban unui player pentru refuz de wg, acesta stiind ca are cod si iese de pe server, o sa primeasca remove, nu stam la discutii.
 17. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 18. Cat timp mai era din harta? Revin cu edit daca era peste 10 min.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.