Jump to content

-Faranume-

Manager Server
 • Content count

  331
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,800 [ Donate ]

Community Reputation

138 Excellent

1 Follower

About -Faranume-

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday January 15

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/andy.curry.7545

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

297 profile views
 1. 1 .Daca ai avut owner ar trebui sa stii sa faci o cerere ! 2. varsta e prea mica pentru a fi capabil si stapan pe tine 3. Dai backup la cunostinte ! SUNT insuficiente ! 4. Regulamentul de il stiai aflai si cuvantul cheie ! Cand ai sa cresti mai mare ai sa intelegi mai bine !
 2. Tot caut in Cstrike Demo-ul cu tine , dar nu inteleg dece nu sa salvat ! Fara dovada ai drept la joc pentru moment , oricum am sa fac un backup ! Liber la joc ! Inteleg ca ai ip dinamic din ce vad ! [GooGle] Could not find 93.122.248.146 in the ban list!
 3. 48 ore si pozele nu au aparut , ceea ce rezulta ca In lipsa pozelor , vei ramane banat !
 4. Daca trebuie sa dai poze fa cerere la sectiunea corespunzatoare !
 5. O sansa meriti ca esti activ pe server . sper sa fii activ si pe forum ! PRO
 6. Au trecut mai mult de cele 24h, ceea ce rezulta ca nu sa adus inca nici o dovada clara ! ( momentan ) Off: Amazing ne cerem scuze pentru discomfortul creeat ! Spor la Joc !
 7. OprRt ai a dispozitie pana maine la pranz (12) sa modifici cuvantul cheie din regulamentul admini noi. Click Aici In caz contrar cererea va fi respinsa !
 8. Banul e de la mine ! din ce stiu trebuie sa dai ss la un admin ! Edite : In urma verificarilor ti sa facut poze de catre bios si nu i le-ai dat . plus ca l-ai amenintat cu vorbesti cu RA' . Off: pentru unban asteptam pozele asteptam pozele !
 9. vot 03-03-19 Votes: 20 Position in servers list: 12 (Page 1)
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.