Jump to content

Azvy

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  150 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About Azvy

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

59 profile views
 1. Am vizionat și eu demo-ul. Țin să menționez faptul că mă bucur enrom că cineva recurge la un demo pentru a bana un așa zis "codat". Pentru cei care nu știu despre ce vorbesc click AICI . Pe de altă parte, rog și eu adminul, dacă se poate, să-mi zică 3 faze clare de aim / silentaim / triggerbot sau ce ai crezut tu că am. Sunt convins că o să aud că "îți tremura ținta". Da, foarte adevărat, dar nu e de la vreun cod sau ceva, e pur și simplu că așa sunt învățat să joc și așa am eu movement-ul. În plus de asta, nu cred că îmi tremura ținta sau se ducea pe om în momentul când trăgeam. Sper să faci ce ți-am zis și chiar sunt curios de argulemtele tale! Să nu mai zic că este un demo scurt! ( doar 3 MB și da, știu că e respawn, dar trebuia să-l faci totuși de 10-12 MB ca să ai o părere cât mai amplă și cât mai aproape de adevăr!) O zi bună!
 2. Name: Azvy IP: 79.118.142.152 Reason: aim Unban Time: Permanent Ban Admin Name: dGLmsi Admin SteamID: STEAM_0:0:50947333 PS: Poate va era dor de mine! ;3 Daca vreti sa comunicam mai usor si sa va si explic unele chestii legate de stilul meu de joc sau de OverWatching, puteti sa-mi dati un server de Ts3, pentru ca am vazut ca ts.indungi.ro nu merge.
 3. :))) N-ai înțeles nimic. Crede-mă că ce ți-am demonstrat eu acolo legat de WG, nu o să-ți mai demonstreze și nu o să îți mai zică nimeni! Foarte rău ca știti doar WG. Sunt sigur că ați mai auzit vorba asta: "demo-ul e sfânt". Crede-mă că rămâne valabilă până dispare CS-ul! Dacă nu a fost suficient că v-am demonstrat că nu pot da în niciun fel testul, v-am prezentat cod care nu iese în WG, și am multe astfel de exemple, dar nu mă lungesc acum și chiar eu am modificat niște dll-uri și am reușit să trec de testul WG cu silent aim și țintă la AWP... , ce vrei mai mult?? În fine, eu respect ce ați zis toți și puteți să închideți cererea că sunt prea multe contra ! :D Seară faină!
 4. https://imgur.com/a/niFx63c dacă ajută cu ceva. Hai să-ți explic o chestie @Zews ✞ ... După cum am spus sunt Leader OverWach și din punctul meu de vedere WarGods-ul a ajuns să fie o mare prostie. De ce spun asta? Cei care-l îl dezvoltă ( în principal Tiger) nu mai țin pasul cu noile coduri și script-uri. Ca dovadă, uite cu ce l-am prins pe un băiat aseară la mix, ținând cont că are WG curat. : https://imgur.com/a/QXS9yS6 . Ca să înțelegi ce am făcut eu acolo: orice fișier ( indiferent de extensia lui ) dacă îl deschizi cu Notepad, respectiv HxD, nu are cum să nu-ți apară nimic, doar dacă ștergi tu. Ce am bănuit eu, având pe Hard Disk urme de vermilion în ntuser.dat și gâsind un fișier .ini ( ca o paranteză aici, fișierele .ini ajută la modificarea programele, executabilelor și a unor dll-uri fără a se umbla la sursă, modifici direct din fișierul .ini) care era accesat în urmă cu nici măcar o zi și era gol, am considerat că acel ntuser.ini este meniul de la vermilion. Deci, sper să vă gândiți de 2 ori înainte să puneți accent mare așa pe WarGods. Uite o operă de a mea ca să zic asa: https://imgur.com/a/UdwvqJg . Găsim următoarele acolo: țintă AWP și un silent aim foarte bine setat, aș spune că are un smooth aproape imposibil de depistat în demo-uri cu slowmotion. Dacă vreau să mă joc cu coduri, crede-mă că nu mă găsește nici naiba... Sper să primesc UnBan și cred că v-am adus toate argumentele că nu-s codat, și repet, eu am server de CS pe altă comunitate, intru aici doar să mă relaxez puțin și să-mi fac warm-ul pt warnight / mix-uri!
 5. Ce să-ți arăt? Că am ban pe WG? :D
 6. Name: Azvy IP: 188.215.5.171 Reason: nep.wg Unban Time: Permanent Ban Admin Name: [RO]David YT Admin SteamIDSTEAM_1:0:353576433 Dacă îți spun că am ban pe WG, de ce dai aiurea ban ? Ca să îți explic situația, eu sunt Leader OverWatch pe o comunitate mare din România și am făcut niște teste cu WG. I l-am prezentat lui Tiger cu scopul de a-l ajuta să îmbunătățească aplicația. Mă împotmolisem și i-am cerut ajutorul, dar omul mi-a dat ban pe WG. Dovada: https://www.wargods.ro/showthread.php/36382-Problema-ID-WarGods
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.