Jump to content

DariusS Indungi

Members
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  201 [ Donate ]

Community Reputation

5 Neutral

4 Followers

About DariusS Indungi

 • Rank
  FONDATOR FURYVIP.INDUNGI.RO
 • Birthday 04/05/2002

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  ZmXp.Indungi.Ro
  JbGo.Indungi.Ro

Recent Profile Visitors

433 profile views
 1. Si eu recomand As recomanda optional sa se mai bage si mape de genul css si de go
 2. trebuie sa ai peste Helper grad adica de la Admin in sus Sper ca te-am ajutat =]]]
 3. Stiu ca nu am voie sa comentez,dar ce e cu linkul ala degtracker? =]]
 4. Da,este a fratelui meu,imi cer scuze.ca atat de tare vreau Vanzator,as face orice sa il iau =[
 5. Uppp Da-mi pm deoarece te pot ajuta. =]]
 6. Eu voiam sa fac cerere de Vanzator demult,,dar akm am facut orele destule si am decis sa incerc Poza cu CNP,nu cea mai buna,dar ajuta la ceva macar :))))
 7. ► Nickname: DariusS ► Nume real: Darius Tompea ► Varsta: 14(La nevoie dau poza cu CNP) ► Ati citit regulamentul: 41 ► Motivul pentru care doresti admin: Ca sa fiu alaturi de ceilalti admini si sa ajut pe toata lumea cand vine vorba de JBGO ► Experienta JB: Acceptabila,ma joc de la 10 ani pe servere de acest gen. ► Te-ai alaturat grupului nostru?Ai invitat toti prietenii?: Dap. ► Te-ai abonat la canalul nostru?(: Dap. ► Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.65:27015/top_players/?query=DariusS ► Skype/Disocrd: Am doar Skype - DariusS1tapMasin ► Alte precizari: Mai pe scurt,un prieten bun de sa:mp mi-a furat contul,btw a mai jucat pe server cu numele Andreas4312,dar astazi cu ajutorul lui karmin. si a domnului chinez =]]] am recuperat contul.El era foarte bun prieten cu mine si nu ma asteptam sa fie asa.Suntem din aceeasi scoala si e cu un an mai mare decat mine(El e la liceu).Imi pare rau pentru cele intamplate si la nevoie voi da toate dovezile care le pot da ► Profilul steam: https://steamcommunity.com/id/dariuss84 ► Steamid: STEAM_1:0:205526485 Scuzati-ma de cele intamplate,acum am acel cont si a fost ceruta banarea lui de pe comunitatea INDUNGI(dovezi clare ca a fost si inca e furat).Multumesc!
 8. Ba istetule,nu stiu de unde imi ai discordu,dar steam-ul e logic,dar daca te prinde Peste,te beleste ma
 9. Mi se pare cam cunoscut numele,oare nu e a meu? :(((((
 10. Eu nici nu am jucat CT nu sunt dariusmaster ma
 11. Acesta este contul meu official de pe indungi.De pe acesta va voi da PM
 12. As putea sa te ajut cu donatii daca mi-ai da manager,m-as ocupa de serverul tau si as putea sa il ajut PM pentru mai multe detalii
 13. Nick : DariusS Nume : Darius Varsta? : 17 Contact : steam : DariusS Ai posibilitatea de a dona? : da Steam On? : da Daca ti donez as putea sa ma astept la Manager pe forum Pentru detalii imi dai pm
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.