Jump to content

ØREO™

Members
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  19,375 [ Donate ]

Community Reputation

153 Excellent

3 Followers

About ØREO™

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 07/04/1995

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

837 profile views
 1. ØREO™

  gfx task

  Interesanta lucrare, puteai incerca sa faci o reflexie in apa a "indicatorului" acela, iesea mai realisitic. Acele sparkles nu mi place ca se termina brusc sus, in rest e binisor.
 2. ØREO™

  Cereri #1

 3. v1 - redimensionare, cromatica. Logo-ul mergea alta culoare, una de pe stock.
 4. ØREO™

  apaontheway.png

  Interesanta lucrare, totusi ma gandesc ca era mai ok daca incercai sa faci marginile de la acel "smudge"(apa) mai ondulate, ca cele de sus. Restul efectelor sunt bunicele.
 5. Cum te numesti? Cati ani ai?: Laurentiu, 25 ani. Consideri ca ai experienta necesara? Arata-ne cateva lucrari recente: Cat timp petreci pe forum?: 2-3 ore, depinde de program. Doresti sa primesti si task-uri secundare precum promovarea proiectului, organizarea unor competitii impreuna cu liderii echipelor voastre etc.?: poate Este ceva ce ai vrea sa schimbi in cadrul acestui proiect? nu Doresti sa intri in grupul de WhatsApp al proiectului?: da
 6. ØREO™

  LOGO GFX Task

  M-am gandit ca e mai creativ daca sa-l pun si in interior. Oricum, mersi pentru parere!
 7. ØREO™

  darkness

  O manipulare destul de reusita, puteai insa sa calibrezi contrastul de pe animal in asa fel incat sa se imbine cu acel de pe pamant. Vad ca ai incercat sa-i pui si umbre cerbului (sper ca vad bine) insa ar trebui sa fie putin mai vizible. Oricum, good job!
 8. ØREO™

  LOGO GFX Task

  Un logo pentru o companie de mancare pentru catei.
 9. ØREO™

  GFX task 3

 10. ØREO™

  GFX task 2

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.