Jump to content

乡BONZO

Assistants
 • Content Count

  790
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  14,219 [ Donate ]

乡BONZO last won the day on October 8 2018

乡BONZO had the most liked content!

Community Reputation

589 Perfect

2 Followers

About 乡BONZO

 • Other groups GFX Designers,
  Members
 • Rank
  Hall of Fame
 • Birthday 12/26/1997

Contact Methods

 • Instagram
  Vibenationart

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sa pot ajuta exact cum incearca sa faca si altii #epicday

Recent Profile Visitors

5312 profile views
 1. @catazrl poti sa golesti mesajele te rog ? Mersi

 2. Salut, imi cer scuze ca a durat atat ca sa-ti ofer un raspuns Imi place ce vad, culorile, acele brush-uri, vectori etc ( in tema ). Textul cu DARK nu se potriveste, as fi mers tot pe ceva ca si textul cu flower, sau poate intr-o alta combinatie ca idee, tu poti face cum doresti. Astfel de lucrari necesita un text mai subtire, elegant sa zic asa, dar pertotal este o lucrare care si-a indeplinit task-ul. Pot sa zic ca pana acum am vazut o usoara evolutie, dar pentru a te mentine si pentru a evolua in bine si nu in mai rau trebuie incontinuare munca.
 3. Nu mi se pare deloc corect sa vad doua lucrari care au acelasi style. Macar daca erau culorile diferite, data viitoare.
 4. Nu stiu cine a luat de la cine, dar nu accept astfel de lucrare, sa aiba acelasi style, culori, 0 imaginatie. Sau vi le faceti impreuna ? Ca nu inteleg. Prin urmare trebuie sa va descalific
 5. Salut, imi cer scuze ca a durat asa mult ca sa-ti ofer un raspuns Ti-am cerut sa faci ceva de la 0, adica am compus ceva, tu ai incercat daca nu ma insel sa schimbi acel background, dar nu-i suficient, asteptam mai mut Textul principal cat si cel secundar nu se potrivesc deloc, cand pui text secundar ( adica acela cu www.indungi .. nu se pune formatul ala, pur si simplu Indungi, sau indungi.ro daca se vede bine ) Fata de primele lucrari, ultimele par sa fie mai decente, dar inca trebuie munca, daca-ti doresti sa evoluezi, sau sa ramai tot la acelasi stadiu.
 6. @raduly respins, mai ai de lucru la font, la alegerea border-ului. Mai exerseaza.
 7. @Bryce単身 a fost adaugat in echipa 2
 8. Nickname: BONZO Experiență: Avansata, dar am uitat sa precizez, fara lucrari in AE De unde ai aflat de această competiție?: forum Poti trimite lucrarea în cele 12 ore?: Da
 9. Individul ala acolo nu prea are treaba, puteai sa-l scoti. Masina mi se pare redimensionata ciudat iar liniile alea nu prea imi plac.
 10. Off: Votati fratilor ce se vede. Daca e sa o luam dupa calitatea lucrarilor, nu s-ar mai face battle-uri . Conteaza ca incearca, bune/rele cum sunt. Ca nu ai ce vota, ii partea a doua. Votul meu se duce la V2, mi se pare mai interesanta. V1 e un haos total, dar e ok ca ai incercat.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.