Jump to content

Ash Sorin

Members
 • Content Count

  368
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  5,220 [ Donate ]

Community Reputation

87 Excellent

About Ash Sorin

 • Rank
  Membru avansat

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/sorin.andrei.1048

Recent Profile Visitors

603 profile views
 1. Your forum name: Ash Sorin Your 1 pick: A2 Your 2 pick: C4 Your 3 pick: A1
 2. Name of the Game: terrariaHow did you found: idk
 3. Au dreptate, mai aveai de asteptat. Însă nu am nici o problema eu, pro
 4. Nu esti in masura sa raspunzi la cererea asta.
 5. Meriti up, chiar te intereseaza. Inveti playerii noi, te intelegi bine cu ei. Esti si foarte activ, te descurci de minune pe server.
 6. Ash Sorin

  -Nx- cerere up

  Nimic de adaugat, merita pe deplin gradul.
 7. Pro, chiar te descurci si iti dai interesul, meriti gradul acesta.
 8. Activitatea este slaba din cate vad, oricum nu ma bazez pe asta, nu sunt convins de tine. deocamdata contra, nu cred ca meriti un grad mai mare. Sper sa imi schimbi parerea.
 9. Cu greseli mici dar trecatoare, ai pro-ul meu, fiecare invata din greseli.
 10. La aceasta cerere ma iau dupa parerile colegilor mei, iti acord o sansa, sper sa nu ma insel. pro (daca crezi ca nu trebuie luat in considerare, nu il lua).
 11. Daca continui tot asa pe server cu activitatea aceasta si iti dai interesul, revino peste o saptamana (daca nu vei fii acceptat) contra
 12. Daca spui ca ai rezolvat problemele cu inactivitatea, eu nu am nimic de adaugat. pro
 13. Ah, nici nu știi de când așteptam cererea asta ! Ești extrem de nesimtit, nu te interesează deloc părerile celorlalți, ți-am atras atenția că ai greșit, m-ai luat peste picior. Făceai mișto de mine? Nu ai citit deloc regulamentul. Mă mir că ți-ai permis să faci cerere de grad, wow, nu îmi voi schimba niciodată părerea despre tine. O persoană că tine nu are ce căuta într-un staff respectuos că acesta. Contra
 14. Nu stiu exact cine esti, am vazut ca sunteti 2 cu acelasi nume, posibil prieteni. Nu iti pot da pro, joci de putin timp si inca nu ma pot decide daca esti capabil pentru o functie de admin. Daca nu vei fi acceptat, revino peste o saptamana cu alta cerere.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.