Jump to content

MaXRON

Members
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  2,550 [ Donate ]

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About MaXRON

 • Rank
  Membru
 • Birthday 02/02/2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MaXRON

  Adio ZMXP

  Mare foc am :)))))) M-am saturat de toti admini de Hai bafta Extaze vine ma-ta sa o ma **** **?
 2. sa stiti ca nu imi pare rau pentru ce am facut la server,defapt imi pare bine.Chiar meritati acel lucru din cauza adminului**** extazius,care sta doar spec si nu isi face treaba.Vineri seara oamenii faceau reclama si omu *** Hai v-am pupat! *** MaX a fost aici! Razbunare pentru NcDark16
 3. Admini Zm.XP.Indungi.Ro MaX: Max este unul dintre adminii ZmXP,el detine gradul de Vampire in acest moment.MaX este un admin foarte pretentios si nebun. Numele adevarat al admin-ului Max este Cristian Maximilian Gabriel care are varsta de 18 ani impliniti pe date de 19.02.2019 si este din judetul Giurgiu. El este un fan inrait al masinilor,el detine un Bmw Seria 7. Max este un baiat destept,nebun,amuzant,de treaba,serios,bun la bataie,prietenos dar si pretentios daca doreste admin pe acest server! Adminul nostru Max are foarte mare grija de server cand poate. BandiT: BandiT este fondatorul server-ului nostru de ZmXP El este un om super de treaba,destept,frumos,amuzant,serios,prietenos,vesel,capul pe umeri,nu te pui cu el :)). Bandit are foarte mare grija de server si nu lasa pe nimeni sa strice server-ul. Omul nostru este foarte pretentios si are asteptari mari la adminii lui. Boddy: Boddy este unul dintre admini ZmXP,el detine gradul de Infected in acest moment. Bogdan este cel mai bun prieten admin-ului Max. El este un baiat de calitate,amuzant,destept,frumos,serios,activ,de treaba,prietenos. Boddy este unul dintre cei mai activi admini de pe acest server! Mr.1Tap: Mr.1Tap este unul dintre Ownerii server-ului nostru si cel mai activ. El este foarte activ si are cea mai mare grija de server in absenta fondatorilor nostri Luxury si BandiT Mr.1Tap este un admin super pretentios in legatura cu admini,om destept,cu capul pe umeri,amuzant,de treaba. Saptamana asta cand fondatorul nostru BandiT nu a avut pc Mr.1Tap a avut 67% grija de server in lipsa lui! Momentan acestia au fost admini de astazi,ne vedem ziua urmatoare! Cei mai activi adminii: Fondator-BandiT Owner-COBRA,,Dau Cu Capu'n GlonT,PRIMUS CoOwner-Mr.1Tap,extazius Wizard-kill dupa kill Vampire-MaX,hLs Infected-Boddy Moderator-[Mr.]Danut.HG Helper-AdriaN(CEL MAI ACTIV ADMIN DE PE ACEST SERVER IN ACEST MOMENT)
 4. In aceasta sectiune voi posta detalii despre admini de pe server-ul nostru de ZmXP Daca nu apari da-mi mesaj in privat! Intre orele 21:00-22:00 voi posta detalii despre adminii:Boddy,MaX,BandiT,Mr.1Tap.
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. Frate,unde dreq sunt orele?Imi pare rau dar de la mine ai CONTRA Max a fost aici!
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. Nope, for nothing, because he will do the same thing
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.