Jump to content

[GoBet]TziGar3t

Afiliat
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,890 [ Donate ]

Community Reputation

3 Neutral

About [GoBet]TziGar3t

 • Rank
  Membru
 • Birthday 02/04/1994

Contact Methods

 • Facebook
  Vladut Alexandru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  cs ,work

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Accptat , clanul inca nu e pus la punct , din niste mici probleme personale mi-a ingreunat activitatea dar revin in forta, Bine ai venit !
 2. Acceptat , si bun venit, Sa faci cerere de adaugare clan la nume pentru admin T/C
 3. Pentru recruțare vă rog respectați modelul . Oricine este bine venit . Nume : Nick Cs : Vârstă : Oraș : Adresă de contact : De ce vrei să intrii în clan : Ce părere ai despre clan : (DACĂ DORIȚI CA ADRESA DE CONTACT SĂ FIE ANONIMĂ , TRIMITEȚI PM) Regulament : 1 . Minim 16 ani. 2 . Limbaj adecvat. 3 . Exclus orice fel de script/ hack. 4 . Responsabilitate de activitate când este necesar, (EX : CÂND VA FII PROGRAMAT UN DUEL CU ALT CLAN) 5 . In momente importante vorbitul pe grup este obligatoriu pentru o conversație mai ușoară. Avem 3 susținători , dintre care la comunicare decidem dacă acceptăm sau nu. [GoBet] TziGar3t , Gabi si kkb , De ce facem atâtea lucruri? Pentru că. Pe viitor o să avem meciuri cu alte clanuri , si dorim să fim pintre cei mai buni și cei mai serioși în ce privește jocul. Cererea se aprobă pe vot , în momentul în care toți 3 ne-am dat cu părerea prin "pro" sau "contra" se va decide dacă cererea se apropa sau nu . ( cererea nu va astepta mai mult de 24 ore de la postare)
 4. [1]Nume: Vladut Alexandru [2]Nick pe server: [GoBet]MFSA [3]Gradul(pentru admini): Supervisor [4]Ore jucate(link gametracker): http://www.gametracker.rs/player/193.84.64.139:27015/%5BGoBet%5DMFSA/ [5]Posturi pe forum: [6]Motivul pentru care doresti sa intri in clan: pentru ca imi place serverul
 5. -> CONNECT TGV.INDUNGI.RO
   -> CONNECT 193.84.64.139:27015
  -> THE BEST SERVER IN THE WORLD
  -> PING SERVER 5-20 -> NO LAG / NO CHEATS
  -> ADMINS ONLINE 24/7
  -> FORUM: www.indungi.ro section TGV

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.